Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ura tiktaka... Amoss še kar čaka? 14.6.2005 21:47:10
|
|
|
|
tjaga
|
Jaz se v prvo nisem odpirala in so mi po 7,5 urah nardili CR, v drugo so me dali pa spet normalno rojevat :(( . No po 6. urah so me pa spet rezali. V tretje bo pa itak CR ... ko bo. Držim pesti za Amoss. :rozica::rozica: :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
Ura tiktaka... Amoss še kar čaka? 14.6.2005 22:00:28
|
|
|
|
Anitka
|
AMOSS tudi jaz sem s tabo in :duda: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Ura tiktaka... Amoss še kar čaka? 14.6.2005 22:06:05
|
|
|
|
Maša
|
ZA AMOSS:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Komaj čakava lepe novičke, lp, midva:nosecka:
|
|
|
|
Ura tiktaka... Amoss še kar čaka? 14.6.2005 22:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa sigurno že carta svojo :roza:. Upajmo, da!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Ura tiktaka... Amoss še kar čaka? 14.6.2005 22:18:37
|
|
|
|
cmokec
|
Amoss, upam da je CR že za tabo in da sta dobro. :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Ura tiktaka... Amoss še kar čaka? 14.6.2005 22:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene s pice in takoj pogledat... uf mogoče je pa prov ZDAJLE 8)
|
|
|
|
Ura tiktaka... Amoss še kar čaka? 14.6.2005 22:25:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz upam in ji želim, da je...
|
|
|
|
Ura tiktaka... Amoss še kar čaka? 14.6.2005 22:35:45
|
|
|
|
spacey
|
Ja jst sm že kr živčna... 8) Upam, da je že vse za njima in je končno na dveh delih. :rozica:
|
|
|
|
Ura tiktaka... Amoss še kar čaka? 14.6.2005 22:36:42
|
|
|
|
LONA13
|
Sploh ne morm bit pr miru... sem čist živčna
|
|
|
|
Ura tiktaka... Amoss še kar čaka? 14.6.2005 22:59:29
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ojoj, jst sem bila pa sigurna, da je že davnaj mimo, pa berem vse tole...upam, da je pa zdej že res vse za tabo Amoss:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Držim pesti:miska::miska::miska: Tinka
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?