NISEM NOSEČA!!!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

SANČI* -> NISEM NOSEČA!!!!!!!! (14.6.2005 19:51:49)

ŽIVJO!
sem naredla CB zjutraj pa ni nič pokazal. sem tako:zmeden:M pa še vedno ni.
kaj naj naredim da bi imela redne menstruacije.
nekateri pravijo naj shujšam sem bolj močne postave prehudo pa tudi ne.
kaj mi svetujete ve.

Nyah* -> NISEM NOSEČA!!!!!!!! (14.6.2005 20:11:21)

Draga Sanci, :((:((:((, zelo mi je zal. Bo ba drugic ratalo :miska::miska::miska:.

Povem pa ti tole: jaz imam glede na izracun idealne teze kar kakih 20 kg prevec, sem pac bolj majhna in mocna. In sem sla aprila k svoji zdravnici na pregled, ker sem mislila, da zaradi kil ne morem zanositi. Pa je rekla, da to velja le za tiste, ki so ze tako mocne, da jim pripada zdravnisko hujsanje (beri, jaz bi morala za to imeti kar se kakih 15 kg) in da pri meni teza sigurno ni ovira za :nosecka:.

pa sem srecka :nosecka:, z 20 kg viska, pa kaj, :bravo::bravo: uspelo je!

verjamem, da bo uspelo tudi tebi in vsem ostalim :rozica::rozica::rozica::rozica:!

gaja17 -> NISEM NOSEČA!!!!!!!! (15.6.2005 7:57:41)

Moraš biti optimistična in gledat naprej in verjeti, da naslednji mesec pa bo ratalo in boš srečka nosečka!
Tudi jaz mislim, da teža ne bi smela biti ovira! Tudi jaz nisem imela rednih menstruacij pa mi je ginekolog dal ene tabletke, da se mi je to uredilo!!
LP

bebi -> NISEM NOSEČA!!!!!!!! (15.6.2005 8:12:44)

Jutrčka :zaspan:

gaja 17!

Katere tabletke za ureditev M pa ti je predpisal G? Jaz namreč tudi nimam rednih M.

:rozica:

gaja17 -> NISEM NOSEČA!!!!!!!! (15.6.2005 8:26:28)

Sem v službi, škatlico s tabletkami pa imam doma in takaj ko pridem domov bom pogledala in ti napisala kako se imenujejo!

enaena -> NISEM NOSEČA!!!!!!!! (15.6.2005 8:52:23)

Meni je G dala tabletke Primolut-nor.
Če M ne dobiš 2 meseca jih moraš jemati 2x na dan 5 dni in potem mende dobiš M.
Jaz sem jih jemala ta ciklus prvič, ker M nisem dobila že 47 dni. Včeraj sem vzela zadnjo in zdaj čakam da pride M.
Je pa res, da sem se v času jemanja teh tabletk počutila slabo ... slabosti, glavoboli in malo težje dihanje ... prav vesela sem, da je s to kuro konec in upam, da bo vnaprej M bolj redna.

lp, enaena

gaja17 -> NISEM NOSEČA!!!!!!!! (15.6.2005 9:00:46)

Sedaj,ko je enaena napisala kako jih je potrebno jemat sem se spomnila, da sem tudi jaz jemalate tebletke!!!!

jezika -> NISEM NOSEČA!!!!!!!! (15.6.2005 10:25:24)

SANČI! glede na to da M še kar ni, si pa mogoče noseča, test pa ti tega ni pokazal, ker imaš še premalo tega hormona. počakaj in nehaj misliti na to, ker 90 % žensk zanosi, ko na to ne mislijo. pozabi da si želiš pa bo ratalo!!! tudi jaz sem se s tem mogla sprijazniti.

Stran: [1]