Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika hm, mogoče pa večim čisti nos, po 3x, 4x na dan, pol bi pa znalo bit, ja IZVIRNO SPOROČILO: auroraa ampule, so ok, imam jih za pol leta, ziher. 250ml na dan jst mam dva, pa gre po liter fiziološke na dan delam jo sama - pol litra vode in žlička soli, poravnana, ne kot je ena napisala - žlička soli na liter, to ni nič, otroku je neprijetno, velik bolj. lohk probate sama si spirat s fiziološko al pa z navadno vodo. in prov je da steče po grlu, ko je nos zabit in se naredi ornk čep sluzi, preden fiziološka to prebije, more stečt višek v grlo, ko pa prebije pa skoz drugo nosnico ven. drgač lohk vse skup nabijete v ušesno trobljo, pa je sranje tu. zato jst brizgam kr s brizgo in lekarne, ono tasrednjo, k lohk lepo enakomerno in večjo količino. te ampule in pršila, ma to je brezveze, za kake muce iz nosa spravit že, pri ornk prehladu in zabasanem nosu pa velja sam zgornji način. niti enkrat še nismo mel vnetja ušes, pa so nosi nonstop zabasani v sezoni