Malo pomoči prosim.... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

*maja -> Malo pomoči prosim.... (14.6.2005 19:44:46)

Glede na to da je to že moja tretja nosečnost imam še vedno oz. že spet dvome.
Prvi porod se je začel, ko se mi je odluščil čep in sem v roku treh ur rodila, drugič mi je odtekla voda, sedaj pa ne vem kaj je to. Zadnje dve ure me je že trikrat tako zelo zabolelo :hudicek: kot da bi imela močno menstruacijo trajalo pa je približno 2-3 minute.
Kaj mislite a je to to :(. Pleas help...

P.S.: aja imam pa še 4 dni do roka.

Anonimen -> Malo pomoči prosim.... (14.6.2005 19:47:23)

Nisem bila še nikoli noseča, pa nimam praktičnih izkušenj, samo meni se to sliši kot popadki.

Carovnica Mica -> Malo pomoči prosim.... (14.6.2005 19:47:24)

Tud jest tretjic nisem vedla a je a ni,tako da me je peljal na ctg-za vsak slucaj,pa so me spustili domov,ker sem imela drugo jutro amnio,pol so me pa priklopili na umetne pa je blo.:metulj:

*maja -> Malo pomoči prosim.... (14.6.2005 19:52:11)

Saj ne da bi hotla kakšno paniko delat ali kaj takega :zmeden:.
Nimam pa namena za prazen drek hodit v porodnišnico, da me bodo še notri zadržali medtem, ko bi bila lahko še doma s svojimi tremi :love:.

Carovnica Mica -> Malo pomoči prosim.... (14.6.2005 19:54:53)

mal na uro glej-presledki!!;)

Gina -> Malo pomoči prosim.... (14.6.2005 20:23:18)

Bo, počasi, ali pa hitro. Neki se dogaja. Ko bo redno, bo pa čisto zares. Saj je še boljše, če se odpiraš takole, pa prideš že precej odprta v porodno. Srečno! Pa čim lažje in hitreje!:)..kadarkoli bo..:)

Anonimen -> Malo pomoči prosim.... (14.6.2005 20:54:52)

U, a bo še en bejbi danes? Tako kaže. Glej na uro, če so enakomerni presledki med temi bolečinami.

*maja -> Malo pomoči prosim.... (14.6.2005 21:00:45)

Bomo videli, če bo danes, mogoče bo pa jutri ;). Grem jaz malo ležat, pa bomo videli kako bo. Sedaj je sicer malo bolje, čeprav zbada me še vedno , samo je vmes cca.40 min, tako da bomo videli.

Hvala punce :rozica: za pomoč, se slišimo...

Maša -> Malo pomoči prosim.... (14.6.2005 21:58:20)

Veš maja, tudi meni se non stop nekaj dogaja, ampak pač ni v rednih intervalih in po nekaj urah se končka.Tudi sama nočem kar brez veze tja da bi me čudno gledali, saj pravijo-redni intervali naj bi bili tisto pravo!
Jaz bom šla v primeru da bi bila bolečina nevzdržna in četudi ne bi bila v intervalih.

SREČNO,
morda se srečava v porodnišnici:)

lp,
midva:nosecka:

*maja -> Malo pomoči prosim.... (15.6.2005 9:28:08)

Ja jaz sem še kar doma :((. Sem potem šla učeraj spat in se vse skupaj malo umirilo. Imam pa danes CTG tako da bomo videli, če bo kaj pokazal ;).
Jaz bi že rada šla rodit... Ja Maša mogoče se pa res srečava v porodnišnici :)-.

Anonimen -> Malo pomoči prosim.... (15.6.2005 9:59:35)

Držim pesti, da bo čimprej. Poročajta, punci.

Stran: [1]