|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delavnik
31.10.2009 8:53:03   
arabela*
Od zgodaj zjutraj,včasih že od treh,pa nekje do štirih...čist različno,včasih je prej,včasih kasneje. odvisno od količine dela,včasih je tud kak dan v tednu prost.Vikende pa ne dela.

Jaz sem doma in se posvečam otrokomuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.10.2009 8:56:53   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: miapia

kakšen je običajen službeni delavnik vašega moža/partnerja/fanta. Vključuje nočne, popoldanske, vikende, praznike, celodnevne?

Moj mož dela cele dneve, redko kdaj je fraj mogoče 1-2x na teden pa še takrat ni 100%, če so kake bolniške ali dopusti pa ni fraj dnevov. Dela tudi praznike, vikende petke in svetke.  Odprto imajo do 00.00 tak, da tudi domov pride bolj pozno.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.10.2009 11:52:59   
nadya
Moj dela cele dneve, sobote,praznike, veliko nedelj.....kakšno nedeljo in praznik  je frej . Vstane ob 6:00 in konča z delom okoli 17-18:00, velikokrat pa dela še do poznega večera.

Dons dela.....user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
31.10.2009 18:11:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu norge)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
31.10.2009 18:12:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nadya)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
31.10.2009 19:40:24   
vaney
Moj dela 4 izmene v 55km oddaljenem kraju. 4 izmene pomenijo 2 dni dop., 2 dni pop., 3 dni ponoči, 1 dan fraj. Potem pa 3 dop., 2 dni pop., 2 ponoči, 1 dan fraj. Na koncu pa 2 dni dop., 3 dni pop., 2 dni ponoči, 1 dan fraj. Pa 1 vikend na mesec je fraj. Delajo pa pač po izmeni, na praznike niso nikoli prosti, razen če glih dan fraj pride na praznik. Tako da ga povprečno 12 ur na dan ni doma, ker porabi še okrog 3 ure za prevoz, ker se jih več vozi skupaj, pa se morajo razvozit.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
31.10.2009 20:43:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
1.11.2009 8:19:15   
tweety83
jaz delam od 6-14
moj pa dela ali od 6-14 ali od 7-15 odvisno na katerem terenu je. Če dela od 6-14 je še vsaka tretja sobota njegova,in to od 6-10,drugač je pa frej.

Neposredna povezava do sporočila: 33
1.11.2009 8:28:38   
vaney
nalin, ja več ali manj pride samo spat domov oz. kar ima viška budnih ur, gre še komu kaj pomagat ali naredi okrog hiše, gre na jago (lov) in to je v glavnem to, za ostalo zmanjka časauser posted image pa kaj čemo, sama služba kot služba mu je fajn, tako da smo pač srečni, da ima ok službo.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.11.2009 8:38:00   
Crystall
Moj dragi dela od 7 do 15h. Jaz sem pa učiteljica v opb in uradno delam od 11h do 3h, dejansko pa mi priprave vzamejo ogromno časa in tudi v službi sem vsak dan že od 9h dalje, pa ogromno popoldanskih aktivnosti, nastopov ... Mi je pa fajn, da je moj dragi prilagodljiv in na vse nastope mojih učencev pride pogledat user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.11.2009 13:16:29   
Nenya
Dragi mora oddelat osem ur, ni važno kdaj pride, tudi 'štempljajo' se ne. Ma tako delo da se hitro vidi a kej dela al ne. Fino je tudi zato, ker če je kakšen pregled ali kaj nujnega za tamalidve lahko tisto pač opravi in naknadno oddela svoj 'šiht', ga nihče ne gleda postrani. Jaz sem delala od 8h do 13h + priprave doma in vse spremljajoče aktivnosti.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.11.2009 14:16:20   
Spiria
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Moj dragi dela od 7 do 15h.

Moj tudi; si ne predstavljam, da bi "delal cele dneve", kot berem tukaj pri nekaterih...
OK, res ima eno uro vožnje v službo in eno uro nazaj, ampak še vedno je pred mano doma; jaz ponavadi delam do 16., preden pridem domov, je skoraj 5 ura...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 37
1.11.2009 18:40:18   
TRIŠ
Od ponedeljka do petka od 7-15user posted image

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   [Brisano sporočilo]
1.11.2009 21:19:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu norge)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
2.11.2009 7:51:05   
kalbo
Sam delam od 6.30 do treh, če sem v pisarni, teren je pa nepredvidljiva stvar. Približno pol delovnega časa preživim v avtu, pol pa v pisarni. Žena dela od 8 do 16.30. Otroke razvozi ona, iskat jih grem jest, če se mi pa teren zavleče, gre pač ona par minut prej ven.

Ne razumem pa ene stvari...OK, eno so nadure, narava dela, drugo je pa porabit za 55 km poti domov tri ure, kle grem jest stavit, da je notri vsaj uro in pol šanka. V treh urah sem jest iz Ljubljane v Mariboru, tam kaj postorim in nazaj. Tole ni pošteno, pa če se vsi svetniki na glavo postavijo.

Neposredna povezava do sporočila: 40
2.11.2009 9:46:35   
Urko15
K sreči sem se uspel dogovoriti z direktorjem, da delam 8 ur kakor mi paše, seveda v razumnih mejah oz. raje prej kot kasneje. Večinoma pa od pol šestih do pol dveh, dveh. Včasih pa se zgodi da najmlajša hči sredi noči prične jokat in pride k nama, jaz pa potem ne morem zaspati nazaj. Takrat pa raje namesto da se premetavam po postelji, grem v pisarno tudi ob 4h zjutraj. Ne morete verjeti, koliko dela se lahko opravi, kadar ni telefonov in nikogar ki te zmoti s kavico, pogovorom...
Ko pa sem po več dni na službenih poteh, potem pa vse pade na ženo. Še sreča, da ima dovolj fleksibilno delo, da lahko otroke razvozi v službo in vrtec na različnih koncih.

Naj živi...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 41
2.11.2009 9:54:06   
Urko15
K sreči sem se uspel dogovoriti z direktorjem, da delam 8 ur kakor mi paše, seveda v razumnih mejah oz. raje prej kot kasneje. Večinoma pa od pol šestih do pol dveh, dveh. Včasih pa se zgodi da najmlajša hči sredi noči prične jokat in pride k nama, jaz pa potem ne morem zaspati nazaj. Takrat pa raje namesto da se premetavam po postelji, grem v pisarno tudi ob 4h zjutraj. Ne morete verjeti, koliko dela se lahko opravi, kadar ni telefonov in nikogar ki te zmoti s kavico, pogovorom...
Ko pa sem po več dni na službenih poteh, potem pa vse pade na ženo. Še sreča, da ima dovolj fleksibilno delo, da lahko otroke razvozi v službo in vrtec na različnih koncih.

Naj živi...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 10:18:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu miapia)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
2.11.2009 10:48:21   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

drugo je pa porabit za 55 km poti domov tri ure

Kalbo, jaz sem se 7 let vozila 60km v eno smer -> Trbovlje-Ljubljana. In, če sem želela priti v službo med 8 in 8:30, mi nekako ni ratalo v krajšem času kot uri in pol (delo sem imela v Zupančičevi jami). Res sem imela smolo, da so polovico od tega časa kje delali cesto, ampak saj to se verjetno dogaja še vedno. Žal niso povsod avtoceste pa da kar švigneš. In pri vožnji v Ljubljano je zelo pomembno od kje in kam v Lj želiš priti. Od Šentjakoba do Kliničnega je morda nekih 5-10km in če greš tja v konici, je pol ure in več, kot bi mignil. Če greš nazaj ob 16h si ga spet naj***. Tako da - 3 ure za 2×50km je ŽAL, zelo realna številka...

Sicer pa moj delavnik - premično od 8-9, obvezna prisotnost med 9 in 16 ter glede na uro prihoda odhod premično med 16 in 17 (no, to je na papirju, dela se pa po potrebi). Jaz sem običajno tam med 8:30 in 17:00.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 44
2.11.2009 11:41:36   
vaney
Kalbo, jaz ti pa povem, da je šank po službi (vsaj v našem primeru) zelo redka stvar. Se pa zavleče na 3 ure dnevno predvsem zato, ker se znjimi vozi majst (šef) in on mora po končani izmeni predt delo, kar se zavleče vsak dan 15min do pol ure. Potem pa morajo še 3 razvozit domov na različne konce, ki pa ponavadi ne ležijo čisto ob glavni cesti ali pa se pri kateremu izmed njih celo presedajo (vsak teden vozi drug) in grejo dalje. Ne rečem, da se 1x, 2x mesečno ne ustavijo tudi na pivu, ampak za to zamudijo 15minut, redko več. V vse to prištej še 55km precej ovinkaste in nevarne ceste, pa hitro vidiš, koliko za to porabiš. Vem, slišati je zakomplicirano, ampak verjemi, da bi še dlje porabil z organiziranim avtobusnim prevozom, saj 1km stran od hiše odpelje 4.20 (če začne ob 6h) in nazaj pride ob 15.30 (če ni zastojev, dela na cesti...) in to brez vmesnih postankov za šankom. Jah, tako kot ti je napisala že Kati, pač tako je.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?