Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:20:53
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa_m, a to si ji dala delat tole majčko ali si jo kje kupla? Full je lepa delat sem jo dla. Jaz namreč obožujem Twettya Res je lepa Ja, Twetty je pa itak zakon Lahko nič, tasa, pa lepe sanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:21:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Neke slavne osebe, nimajo takega obnašanja no. Vsaj men se zdi, da bi se lahko malo nazaj držali. Tak da..ampak to je smo moje mnenje. Nič, grem. Lep čvek. Lahko noč! ma slavni gor ali dol,vsi smo enaki,le da oni z slavo služijo.Niso pa vsi tako slabi.zakaj bi se morali svetnike delat,če so pač na tv... Pač moje skromno mnenje
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:22:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa_m, a to si ji dala delat tole majčko ali si jo kje kupla? Full je lepa delat sem jo dla. Jaz namreč obožujem Twettya lepa je.pa Lija bo cukerček v njej
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:22:22
|
|
|
|
ly117
|
Kak bo Lija lepa. Bo Lukecu čis glavo zmešala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:22:31
|
|
|
|
marta82
|
Sem gledala kmetijo in ne morem verjet, da se odrasli ljudje spuščajo na tak nivo in imajo take osnovnošolske prepire. Adijo pamet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:22:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Saraya, jaz te prav občudujem, da te to nič ne gane, oz. da maš vse tak rada. Res hvala.........
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:24:01
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tasa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:24:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sem gledala kmetijo in ne morem verjet, da se odrasli ljudje spuščajo na tak nivo in imajo take osnovnošolske prepire. Adijo pamet. kakor komu.najlepše je bit otrok v velikem telesu...............
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:24:41
|
|
|
|
rina22
|
Joj, tale film na POP TV je tak lepi....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:25:13
|
|
|
|
arabela*
|
Grem na ogromne sendviče s popečenimi kruhki. Mi je dragi pripravil večerjo. pridem kasneje.....
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:25:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Joj, tale film na POP TV je tak lepi.... grem malo pogledat,nek znan se mi zdi
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:26:04
|
|
|
|
rina22
|
Dober tek, Saraya Komaj sem malo k sebi prišla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:31:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Joj, tale film na POP TV je tak lepi.... Sem ga že gledala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:31:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa se bašem z Ferrero Rocher Jaz pa sem štrudl jedla pred 5 min. jaz pa sendvič jem...pa jogurt pijem
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:33:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Carica še ne kafetkaš? Ne še,sem še tu.Moj je prej nekaj pa šaro po compu!Satan! kaj ni hepan...zdaj je že satan
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:34:41
|
|
|
|
marta82
|
Samo sline mi cedite...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:35:25
|
|
|
|
marta82
|
Lepo bodite še naprej... Pa nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:37:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Samo sline mi cedite... pa si tudi ti nekaj naredi za jest
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:38:52
|
|
|
|
ly117
|
Nočko marta.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:39:03
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Joj, tale film na POP TV je tak lepi.... Sem ga že gledala. Jaz sem ga tudi že, pa ga vseeno še rada pogledam, ker je res lepi botrca, tudi tebi dober tek marta, lahko noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:40:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz sem ga tudi že, pa ga vseeno še rada pogledam, ker je res lepi botrca, tudi tebi dober tek marta, lahko noč in lepe sanje se kr pod vsem podpišem ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:45:22
|
|
|
|
ly117
|
Tasa maš reklame?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:46:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa maš reklame? ne več
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:47:43
|
|
|
|
rina22
|
Uživajte v čvekanju še dalje, jaz grem gledat filma Lahko noč in sladke sanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 21:48:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz namreč obožujem Twettya jaz imam pižamo Tweety . Jan pa reče Titi
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.