|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
30.10.2009 10:28:32   
tasa_m
tak pa je bil včerajšno postroj user posted image  user posted image   (Marte in Tineja pa še ni bilo user posted image )

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 76
30.10.2009 10:29:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ma kaki,se zgleduje po Frediju Milerju! Pa teke,pa to!user posted image user posted image
a Fredi je njegov idol? user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 77
30.10.2009 10:30:39   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ma kaki,se zgleduje po Frediju Milerju! Pa teke,pa to!user posted image user posted image
a Fredi je njegov idol? user posted image user posted image

Recimo,ja!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 78
30.10.2009 10:31:07   
ly117

Tasa,kr po domače je vsekal.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image aha. Ni za otroške fore pa to user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 79
30.10.2009 10:31:25   
matcar
Tasa,svetovna slika je!user posted image user posted image user posted image Pravi cukri so!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 80
30.10.2009 10:32:29   
matcar
Tasa,pa ti vidiš,kak Lija Saš-a osvaja?! Pa to?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 81
30.10.2009 10:32:40   
ly117
Tasa lepo si jih postrojila. Kak so lepi. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 82
30.10.2009 10:33:14   
ly117

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 83
30.10.2009 11:27:22   
tasa_m

user posted image user posted image Liji se je svetla Sašova igračka. Se je kar prek prepogivala, sam da bi jo dobila ampak se Saš ni dal motit. user posted image Saša osvaja, Luko pa gleda user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 84
30.10.2009 11:28:55   
tasa_m
Mater ej, sem nardila maso za palačiunke, pa probam če je vse ok tak kak mora bit pa vidim da je mleko kislo user posted image tak da sem vso maso vstran vlila in evo jovo na novo.
Že parkrat se mi je zgodilo, da je se mi Alpsko mleko skisalo in to v hladilniku

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 85
30.10.2009 11:34:07   
arabela*

Mater ej, sem nardila maso za palačiunke, pa probam če je vse ok tak kak mora bit pa vidim da je mleko kislo user posted image tak da sem vso maso vstran vlila in evo jovo na novo.
Že parkrat se mi je zgodilo, da je se mi Alpsko mleko skisalo in to v hladilniku

res?

a ti to probaš al kaj? alelujauser posted image

Jaz imam mleko vedno največ dva dni odprto v hladilniku.....pa mislim,da se ni še nikoli skisalo,no vsaj vem ne,ker ga nikoli ne probam...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 86
30.10.2009 11:34:40   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Tasa lepo si jih postrojila. Kak so lepi. user posted image

res so cartekiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 87
30.10.2009 11:35:05   
arabela*
pa Lija je tud cartika na slikicahuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 88
30.10.2009 11:37:07   
arabela*
že cel tedn zabušavam z učenejm...pa kaj je zdaj to?user posted image user posted image Bomo prešvinglali izpit al kakouser posted image user posted image ...niti knjige ne odprej,samo visim tu gor.....user posted image

Zdaj sem si en orng kafe skuhala,pa kekse kcoj...potem greva z m po A; potem pa bom tud jazpalačinke spekla z nutello in zame z marmeladouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 89
30.10.2009 12:20:05   
tasa_m
Saraya a sem ti lušte nardila z palačinkami? Jaz pa jih bom nardila s skuto in borovnicami user posted image
Ja, maso pa vsako probam..obožujem surove mase za palačinke in peciva user posted image user posted image ..moj pravi da sem malo tum,tum.. user posted image

Grem Lijo dat zdaj v pojslo v upanju da odrema popoldanski spanec.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 90
30.10.2009 12:41:32   
nejka000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 91
30.10.2009 13:08:17   
matcar
Babike,porihtam se še,pa šibam delat.Pridite kaj okoli.
Čao-bao!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 92
30.10.2009 15:56:14   
arabela*

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 93
30.10.2009 16:13:52   
tasa_m
Aloha. user posted image
e, midve s sprehoda in kafeja pri matcar. Zdaj pa Lija panča mama pa standard..na rr user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 94
30.10.2009 16:29:02   
arabela*

Aloha. user posted image
e, midve s sprehoda in kafeja pri matcar. Zdaj pa Lija panča mama pa standard..na rr user posted image

kako se ima carica?user posted image verjetno uživa,ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 95
30.10.2009 16:33:23   
arabela*
Jaz sem se najedla do amena...palačinke ta debele sem si naredila....po vrhu pa še sladko smetano.Njami amiuser posted image

Zdaj pa lenarimo,spet se ne učim....................................................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 96
30.10.2009 16:36:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Aloha. user posted image

kako se ima carica?user posted image verjetno uživa,ne?
takrat ko sva bile midve tam, ni bilo sile. Sva lahko v miru klepetale, pa z Lijo sta plesali user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 97
30.10.2009 16:36:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz sem se najedla do amena...palačinke ta debele sem si naredila....po vrhu pa še sladko smetano.Njami amiuser posted image

Zdaj pa lenarimo,spet se ne učim....................................................user posted image
jaz tud grem zdaj jest palačinkeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 98
30.10.2009 17:51:42   
botrca
Fajn sta mi naredle lušte za palačinke...samo ne bom jih danes pekla, ker mi ni...mogoče jutri.

Z Janom sva bila pri zobozdravniku in ga je pohvalila kako lepe zobe ima in kako lepo in skrbno jih umiva. Zdaj pa lahko počasi začneva s pasto. Bomo vidli, če jo bo sprejel.
Mu pa manjkajo samo še vse 4 5...in je rekla zob. da izrastejo tam komaj do 3. letauser posted image .

Matcar Saš se je pripravljal da bo navijal ko boš na tv-ju na dvoboju user posted image .
Saraya kako luškani punci sta, zrastli pa kot koprive po dežju user posted image . Če se spomnim Mariso lani še kot dojenčka...poglej zdaj.

Tasa_m, tvoja manekenka je pa prava zapeljivka. Bomo vidli kaka bo ko malo zraste user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 99
30.10.2009 17:53:43   
botrca
Saraya super je tako učenje...user posted image  user posted image  user posted image .

Popoldan sem malo spala, tak da sem malo not dobla od ponoči. Upam, da bo ta noč malo bolj mirna.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?