|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
5.11.2009 7:38:56   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Mi spet nismo nič spali,ampak dobesedno nič-nobeden! Ne vem,kaj je to zadnje čase.Saš je tak jokal,kričal ne jokal.Nič ni zaleglo,ne čaj,ne mleko,nič.In to je trajalo 2x po pol ure.Valda je še Maksa zbudil,pol pa je še on imel samogovore pol noči.user posted image user posted image user posted image Moram 2 dozi kave spit,da k sebi pridem.

user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 751
5.11.2009 7:41:11   
tasa_m
Ly kako je Luka?
Matcar a Maks ima vročino al ga samo grlo boli?

user posted image
za vse bolančke..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 752
5.11.2009 7:48:52   
rina22
Jutro, jutro

Tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image

matcar, tebi pa en velik user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se prebudišuser posted image

Božčki, ki ne morete spatuser posted image Timeja je spala od 19h do 7h, zdaj se pa meni z vrtiljakom v pojstli, jaz pa sem šla malo gledat na net pa kavico spijem, potem jo pa grem oblečem in hop v nov dan in novim zmagam naprotiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 753
5.11.2009 7:54:56   
rina22
Grem počasi malo zrihtat, potem pa počasi proti mestu, ko bo vreme okuser posted image user posted image

Uživajte, pa se še tipkamo kajuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 754
5.11.2009 8:12:20   
marta82
Jutro in lep dan!user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 755
5.11.2009 8:21:22   
tasa_m
JAz bi tud mogla v mesto po mehčalec v Mullerja pa mi tak ni tak za daleč it. Ma*er, danes se mi nič ne da.
Edino govejo župo že kuham, da boma z Lijo ko prideva s prehoda imele nekaj toplega, pa cote sem že obesla, pa en stroj še perem. Mi gre na žuvce, da med vikendom, ne naberemo za cel stroj cunj in pol moram prat čez teden, ko je vse dražje user posted image user posted image user posted image

Aja, moram povedat, da se je Lija začela že po komolcih vlačit, ker je ugotovila, da hitreje pride do neke stvari (kot po trebuhu). Jo je že vse povsod polno. Že imamo vsepovsod pojštre nametane da cuj ne pride user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 756
5.11.2009 8:36:29   
koala
Jutro!

matcar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa pikapoke tvojemu bolančku!

tasa sem se ti pozabila zahvalit da si mojega sončka dala na seznam, pa suuuper sličiso si mu izbrala, naše dete namreč obožuje memo (beri medo). Zateuser posted image user posted image user posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 757
5.11.2009 8:52:33   
ly117
Jutro!

Mi smo še pa kr spali. Sem ga dala ob pol12 k nama, ker se je zbudo, pa je spal do pol2. Te je jedo in imel govorilno uro skoraj do treh. Pol pa je spal do pol8. Je pa drugač vredu, no razen da je prehlajen, a ne matcar.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 758
5.11.2009 8:54:50   
nebo
Jutro,

en velik cmok vsem bolnim otročkom, in enega dobrega striptizerja vsem mamicam bolnih otročkov...da pridete k sebiuser posted image

Ej Tasa kdaj gres na sprehod in kam? Midva tudi greva danes vuuuuunnnnnnnnn....user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 759
5.11.2009 9:42:00   
matcar
Tasa,nima vročine,samo kašlja in iz noska mu teče.pa malo je hripal.Samo se je že porihtalo malo na boljše.Pomaga sirup proti kašlju.Pa vlažim stanovanje ful.
Ly,saj to sem ravno mislila,da je prehlajen.Sem mislila,da ne boš vedla o čem je govora!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 760
5.11.2009 9:46:03   
matcar
Mi2 z Maksom pa šibama v štacuno.Se tipkamo...

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 761
5.11.2009 9:48:23   
ly117

Ly,saj to sem ravno mislila,da je prehlajen.Sem mislila,da ne boš vedla o čem je govora!user posted image user posted image user posted image

Sem takoj skapirala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 762
5.11.2009 11:10:07   
matcar
Zunaj pa je prav toplo.Mi je blo kr fajn malo veni bit.Zdaj pa kuhamo špinačo,pa pire,pa govejo juhico.Za posladek pa bom puding skuhala-mnjami!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 763
5.11.2009 11:12:43   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Odlično!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 764
5.11.2009 12:01:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: koala

tasa sem se ti pozabila zahvalit da si mojega sončka dala na seznam, pa suuuper sličiso si mu izbrala, naše dete namreč obožuje memo (beri medo). Zateuser posted image user posted image user posted image .
o, hvala lepa user posted image
Ma, saj ne vem kakšne slikice dam, ko pa ne vem kaj takšni "taveliki" obožujejo. Pol pa kr nekaj kar mi prvo pod roke pade user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 765
5.11.2009 12:04:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: nebo
Ej Tasa kdaj gres na sprehod in kam? Midva tudi greva danes vuuuuunnnnnnnnn....user posted image
sem šibala proti šparu, ker sem rabla skuto in jogurt za pecivo.

Pol pa sem še šla v papirnico in nakupila čopiče, šeleshamer in škarje različnih oblik, tak da bom končno lahko začela ustvarjat user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 766
5.11.2009 12:05:03   
tasa_m

Zunaj pa je prav toplo.Mi je blo kr fajn malo veni bit.Zdaj pa kuhamo špinačo,pa pire,pa govejo juhico.Za posladek pa bom puding skuhala-mnjami!
jaz tud govejo juho kuham, sem jo prej samo na pol. Pa piščanca in riž.
Za posladek pa bo kar jog. pecivo z borovnicami user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 767
5.11.2009 12:05:22   
tasa_m

ja, tudi jaz sem skapirala user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 768
5.11.2009 14:04:24   
tasa_m
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 769
5.11.2009 15:07:18   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ja, tudi jaz sem skapirala user posted image

jaz pa ne.........user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 770
5.11.2009 15:08:38   
arabela*
ob pol petih držite pestke...................in mislite na meneuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 771
5.11.2009 15:10:00   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz tud govejo juho kuham, sem jo prej samo na pol. Pa piščanca in riž.
Za posladek pa bo kar jog. pecivo z borovnicami user posted image

fullll fullllllll ste pridne babike.Jaz zraven mojih čist nič ne moremuser posted image ......danes imam norišnico že od jutra..pa sedaj tudi.........sekunde ni miruuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 772
5.11.2009 15:15:11   
arabela*
Grem se sporihtat.če mi bo uspelo sevedauser posted image

Lep dan še naprej in se tipkamouser posted image

šibam....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 773
5.11.2009 15:16:07   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ob pol petih držite pestke...................in mislite na meneuser posted image

sej bo šlo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 774
5.11.2009 15:18:57   
doris04
danuser posted image ...pri nas je tut špinača na jedilnikuuser posted image ....user posted image pa ima zelenjavno juho, ker po špinači dobi fleke okoli ust pa rito ma rdečouser posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.