Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz pa sem včeraj, ko sem domov prišla dobila od T. šefa, kateri ima dvojčke ( in ) 3. Pampers škatle cot za Lijo. tak da to zimo pa res ne bomo rabli kombiniozonov kupovat, ker jih imam 5 kom. Skoraj za vsak dan svojega. Sicer je nekaj poletne garderobe in ji bo drugo leto premalo je pa kar nekaj bodyev pa trenerkic in majčk, tak da sem si že nekaj za v Lenart spakirala, nekaj pa za Gosposvetsko. Zdaj ko se bo plazit začela pa to pa mi paše da nima novih stvari, da jih ne umaže ali pa potrga takoj..
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Ma Jan je imel poln nos in nikak da bi spal mirno, ful se je premetaval... pol pa tak veste kak sem lahko spala... .
Tasa_m meni pa sestra da stvari pa jaz njej od Jana in mi je tudi fajn, da ima za doma bolj ponošene stvari.
< Sporočilo je popravil botrca -- 30.10.2009 8:15:11 >
papa
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Nič,grem fretat nekaj,pa se porihtat.Danes grem popoldan delat,pa bo dopoldne še prehitro mimo.Se kasneje še kaj tipkamo!
se oglasima z Lijiko na kafeju popoldan
Komot! Pa še zgleda,da bo lepo danes.
ja, res pridema, ker sma misle zdaj do Foto Tabora ampak je T. klical da morama nujno domov, ker je nekaj pozabil. Tak da Lija mi je zaspala in spi na hodniku v vozičku, jaz pa grem zdaj palačinke - maso- naret