vitabella -> RE: Mariborčanke VI. del (25.11.2009 18:40:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ma saj emša ne bi menjala sploh [sm=smiley36.gif] sam gubice bi zradirala! eh, ja priznam, še enkrat bi bla rada 20 let stara, študentka, brez skrbi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] the best years of my life! Ja, to je res.. Ko si še študent, ti je lahko zelo lepo, če si znaš tak naredit.. Včasih sem prav malo žalostna, da nisem nikoli prav zares "izkusila" študentskega življenja, ampak ko pomislim, da imava sedaj Timejo, je svet takoj lepši. Če nje ne bi bilo tak verjetno več ne bi bla skupaj. Mah, to je že druga zgodba.. Saj ne, da bi ga hotla ne vem kak žurat pa to, ampak je drugače, ko že od 1. letnika študija živiš s fantom, ali pa nekje v študentu. Nikoli nisem jamrala, pa vedno mi je tak ugajalo, kot je bilo, ampak si pa mislim - da res nisem nič kaj takega doživela. Ja, malo filozofiram[sm=zmeden.gif][sm=smiley29.gif] no jaz sem ta leta izkoristla res v pravem pomenu beseda in res [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] to se ne vrne več. lej ti si pa živela tako kot ti je bilo takrat najbolj luštno. tut jaz sem si takrat občasno želela živeti s takratnim fantom, pa hb nisem-sigurno je usoda hotela tako. bi bilo pa bistveno drugače ja. pa še v študentu sem bila [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] glede tiste druge zgodbe pa [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], mogoče pa jo kdaj zaupaš, jaz sem vedno rada igrala psihologa. mi je fajn poslušat. verjertno pa sta zdaj že vse zrihtala ...
|
|
|
|