matcar -> RE: Mariborčanke VI. del (24.11.2009 21:07:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,lepo da si se oglasla,sem te že pošteno pogrešala tukaj.Možno je res,da ga zobeki mučijo.Jaz bi mu ne tvojem mestu še z Dentinox-om probala namazat.Je po mojih ocenah dosti boljši od Calgela.Zato tudi skozi kupujem Dentinox.Dobiš pa ga v Mullerju.Saj bo,boš vidla.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] vsaj nekdo ki me pogreša ... na FB pa me niti ne povohaš (hec) [sm=smiley36.gif] kaj ta dentinox je tud gel v tubi?... da vem kaj iskat v Mullerju. Kaj pa kaj tak za pomiritev ker je prava mala nervoza hiperaktivna z težavo ga spravimo spat ker ga ne moremo umirit ??? kaka ideja? Kak te na FB ne povoham?Čuj ti,hanza![sm=smiley36.gif](hec nazaj).Dentinox je v škatlici,noter pa je tubica.Majo pa tam,ko so kremice pa šamponi za bebe,takoj naprej po polici pa flaške.Jaz Saš-u pred spanjem namažem,pa mu malo pomasiram dlesni,si tudi vse živo in mrtvo noter tišči.Pa slina je taka,da dol padeš.Se mu kr vliva iz ust ven.Ni pa nekaj tečen,edino pred 14 dnevi pa do 2 dni nazaj je ponoči imel izpade.Takrat bojda najbolj ven rinejo in bolj boli vse skupaj.
|
|
|
|