rina22 -> RE: Mariborčanke VI. del (23.11.2009 7:20:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,jaz sem ga tudi vsako leto sama naredla,zdaj pa mi ga bo soseda.Ima svetovne,pa pol bolj počeni,kot če ga kupiš.Jaz bi ga tudi letos naredla sama,samo zraven Maksa bo to neizvedljivo.[sm=smiley36.gif] Jaz bom pa dala Timejo babici al pa dedku za popazit, jaz pa bom venček naredla[sm=smiley1.gif] Tak komaj čakata, da jo dobita v roke[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Po navadi, ko smo v Prlekiji, zjutraj ostane Timeja malo pri babici in dedku (da se malo navadi tudi brez mene), midva z mojim pa greva v mesto - vsak po svoje[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Se dobiva vsak s svojimi prijatelji na kavici, samo bom pač jaz to soboto kavico vun spustla[sm=smiley36.gif] Ja,ti imaš eno,jaz pa 3.Pa Maks je pravi rausar.Saj bi šlo pomoje,samo ker delam z pištolo na vroče lepilo,me je strah,da si kaj naredi. Vem, ja... Saj nisem nič kaj takega mislila. Vem, da je hudo. Jaz sem vedno govorila, da bom mela 3, zdaj pa niti ne vem, če bomo meli 2[sm=smiley1.gif] Glej, moja tašča ma 3 - sinove!!!! Pa je ludnica (še zdaj, ko so že velki), tak da ne vem, kak bi moji živci to zdržali[sm=smiley1.gif] Jaz pravim tak - vsaka vam čast! Pa še 4. si želiš, ne? res, kapo dol[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|