rina22 -> RE: Mariborčanke VI. del (21.11.2009 11:43:43)
|
Dan[sm=smiley1.gif] botrca, sem ravno prej razmišljala, da moram vprašat, kak je blo na koncertu[sm=smiley1.gif] Super, da si uživala[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] In bravo za Jana[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ly117, tudi ti si že tak pridna? Fajn[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jaz sem tudi že uspela celo stanovanje spucat, dragi je mel Timejo, zraven je pa pral in obešal cote[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zdaj sem pa fertik, malo počivam, pa sem malo prišla sem gor pogledat[sm=smiley1.gif] Timeja spi, ati je šel avta prat, potem ko se Timeja zbudi in naje, pa tudi mi gremo na sončeka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] No, spotoma pa si bova "kosilo" kupla[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Danes bolj na izi popoldan[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tasa_m, ja, tole jogurtovo pecivo sem mislila.. Res prosim, ker so se mi včeraj kar sline cedile, ko sem se spomnila na to pecivo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ni pa take sile, lahko mi tudi na kavico prineseš recept, oz. kak ti je lažje[sm=smiley1.gif] Čestitka je pa noro lepa, res[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] kak si to sama gor narisala??? Res je lepi medo. Jaz sem tak nora na vse od Medoja Puja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Uživajte današnji lepi dan[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|