vitabella -> RE: Mariborčanke VI. del (20.11.2009 10:22:40)
|
sem zdaj prebrala za nazaj in odgovarjam rini (vsaj mislim, da me je ona spraševala): naša je imela ob rojstvu 49 cm in 3150 g, boma pa sigurno primerjali, ko se vidimo. doslej pa sem učila na OŠ in na večerni šoli - zame primerjave sploh ni, ker na večerni šoli je zame užitek, popolnoma drugačna kvaliteta predavanj, vprašanj, zanimanja in tudi sistem izpitov in seminarskih meni kot profesorju zelo ugaja. Se mi zdi, da lahko poveš veliko več zanimivosti kot pri otrocih. Mogoče pa se boš ti našla bolj pri otrocih in si izrecno pedagoški tip-saj si rekla da si uživala na praksi v OŠ ne? srednje šole se ne bat, pač odvisno kje boš mela: če bojo gimanzijci, se pač moraš strokovno zelo dobro pripravit, na ostalih pa psihično [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] upam, da me ne bo katera narobe razumela! če pa te še kaj zanima, pa le vprašaj! vedno sem si želela tudi delati v kakem varstveno delovnem centru, pa na žalost nikoli niso niti odgovorili na kako mojo prošnjo, kaj da bi me šele povabili na razgovor! me je katera druga še vprašala kaj? [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] se ne spomnim, je bilo preveč za prebrat, me počasi že leta dajejo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|