Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 9:16:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dobro jutro..... spala nisem čist nič,mi je bilo celo noč slabo in sem celo noč bruhala ...tak da bom danes počivala se tipkamo Saraya upam da ti bo čimprej bolje in še nekaj za pomoč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 9:18:17
|
|
|
|
ly117
|
Nerfertiti dobrodošla med nami. Tako kot sta ti matcar in tasa napisale le čvekaj znami do onemoglosti, pa bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 9:22:40
|
|
|
|
arabela*
|
Hvala vam za pikapoke......... ma full mi je bogo....zdaj pa sem še vročino fasala......
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 9:27:23
|
|
|
|
marta82
|
Jutro. Saraja mogoče si se pa od A nalezla. Ni bilo pri njej podobno? Upam, da boš kmalu boljše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 10:32:46
|
|
|
|
rina22
|
Dan Na hitro se vam javim,ker tak ne morem brez vas Ena novička - sem lastnica novih očal Nisem vas utegnila brat, sem pa vidla, da mamo novo čvekico - Nefertiti, dobrodošla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 10:52:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraja mogoče si se pa od A nalezla. Ni bilo pri njej podobno? A je ponoči en dan prej bruhala,ampak samo enkrat...pa ni bilo nič druga,naslednji dan vse okej Jaz pa sem celo noč preživela na wc-ju ....pa sedaj sem taka,me vse boli.....ma za znoret...Ja nek virus je ziher.... Aja,pa prej še je M bruhala.........revica,kar letelo je iz nje
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 10:53:14
|
|
|
|
arabela*
|
Tak malečke sta v varstvu,jaz pa imam dela za šolo da se ven ne vidim.......pa mislim,da ne bom nič delala danes ...ker sem se raje spakirala z lap topom v postlo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 10:56:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Botrca...danes sem tvojega možeka srečala.........v mestu..se mi je nekam znan zdel.pa gruntam in gruntam........pa mi kapne da je on Ki si ga videla? Od kod ga pa poznaš? aleluja.....tebe pa res že emšo daje
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 11:16:53
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,upam,da se ti čimprej izboljša.Pa počivaj raje! Pa za M velja enako,da se čimprej porihtata!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 11:20:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ena novička - sem lastnica novih očal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 11:21:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve z Lijo pa sva nazaj z 2-urnega sprehoda . Sma vdarle celi Tabor dol. Zdaj pa spi dopoldanski spanec, jaz pa ji že kuham zelenjavno juho z telečjo hrenovko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 11:50:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa ji že kuham zelenjavno juho z telečjo hrenovko
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 11:50:31
|
|
|
|
nebo
|
Ojla, pokoren pozdrav vsem, Saraya PUSTO SE RAZVAJAT!!!! Torej tudi mi smo bolni, N. mi je ponoči zakuhala na 38,8, sedaj pa čakamo in vemo, da ne bo več nič , R pa je z atijem na sprehodu, mami pa kuha in pospravlja, sem pa že od 3h gor, tako, da čakam, kdaj me bo pobralo...bravo...mami... ampak jaz se ne dam!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 11:51:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo ampak jaz se ne dam!!! tako se govori
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 11:51:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa ji že kuham zelenjavno juho z telečjo hrenovko kaj se smejiš? če pa ji res z telečjo in en piščančjo ali puranjo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 11:52:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo ampak jaz se ne dam!!! tako se govori točno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 11:53:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa ji že kuham zelenjavno juho z telečjo hrenovko kaj se smejiš? če pa ji res z telečjo in en piščančjo ali puranjo.. če pa mi je hecno......Jaz sploh ne vem,da obstaja toliko vrst hrenovk
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 11:56:05
|
|
|
|
vitabella
|
še jaz na hitro ... vse bolne se hitro pozdravite, vam čistonič ne privoščim, pa še tako lep sonček je zunaj. vse zdrave, takoj ven na sončka! popakirajte otročke in gremo los! pa če imate še veno obute 10 cm petke al pa teniske . otročki niso izbirčne, samo da mame šibajo okrog z njimi pa da jim dogaja matcar, tebi pa sem odgovorila! končno. pridna jaz. nič grem hitro skuhat, pol pa nazaj ven! papa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 11:59:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pa če imate še veno obute 10 cm petke al pa teniske . otročki niso izbirčne, samo da mame šibajo okrog z njimi pa da jim dogaja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 12:03:33
|
|
|
|
ly117
|
Mojadva pubeca sta že tudi 2 uri veni. Jaz pa pucam pa obešam pa devam prat. Pol pa gremo k mojim na kosilo , ker je mami praznovala v četrtek RD. Mmmmmmm bo dobro. Že tak dolgo nisem jedla maminega kosila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 12:39:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če pa mi je hecno......Jaz sploh ne vem,da obstaja toliko vrst hrenovk pa daj a res nisi vedla da je telečja hrenovka? No, saj jaz tud ne do pred kratkim, ko je patronažna rekla, da ji lahko dam telečjo hrenovko..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 12:40:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mojadva pubeca sta že tudi 2 uri veni. Jaz pa pucam pa obešam pa devam prat. Pol pa gremo k mojim na kosilo , ker je mami praznovala v četrtek RD. Mmmmmmm bo dobro. Že tak dolgo nisem jedla maminega kosila. uživaj in dober tek! Mi tudi gremo popoldan ko pride ati iz službe na obisk k Lijinem prijateljčku Maksu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 13:42:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ena novička - sem lastnica novih očal
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 13:42:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo ampak jaz se ne dam!!! tako se govori Se podpišem!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 14.11.2009 13:45:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella še jaz na hitro ... vse bolne se hitro pozdravite, vam čistonič ne privoščim, pa še tako lep sonček je zunaj. vse zdrave, takoj ven na sončka! popakirajte otročke in gremo los! pa če imate še veno obute 10 cm petke al pa teniske . otročki niso izbirčne, samo da mame šibajo okrog z njimi pa da jim dogaja matcar, tebi pa sem odgovorila! končno. pridna jaz. nič grem hitro skuhat, pol pa nazaj ven! papa Mi smo tudi bili zunaj na sončku,jaz sem skuhala,pa najedli smo se,tamala2 spita,jaz pa pucam na vlko. Sem ti odgovorila,Vitabella!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.