rina22 -> RE: Mariborčanke VI. del (2.11.2009 7:46:16)
|
tasa_m, morska deklica je čudovita[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Hvala ti[sm=rozica.gif] Jaz je na žalost ne dojim več[sm=smiley19.gif] Sva se samo kratek čas dojili, ker sva imeli težave[sm=smiley13.gif] od 5. tedna naprej pa tak mora pit AR, ker je polivala in od takrat naprej tak več ne pride v poštev dojenje. Je po dojenju še bolj polivala in tudi pit več ni hotla, tak da sem si še nekaj časa pumpala mleko, ampak sem si ga čez čas napumpala 20 ml na dan, kar pa tak ni nič[sm=smiley13.gif] Sicer mi je P predlagala, naj ji začnem počasi spet dajat "navadno" mleko, ampak zdaj, ko pije AR, še bolj poliva po "navadnem", kot je prej, ko je pila samo "navadno" formulo. Me pa full skrbi, ker je bila v bolnici, ko je bila stara 5 tednov zaradi polivanja, kjer so ji dali AR in naredili so ji UZ trebuščka, pa so tedaj rekli, da je to čisto banalna stvar in da se bo stvar uredila v roku meseca in pol, najkasneje v roku dveh mesecev, zdaj je pa stara 12 tednov, pa je še huje - vsaj meni se zdi.. matcar, HVALA za dobrodošlico [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|