|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
12.11.2009 13:42:40   
rina22
Lepe slikice, matcaruser posted image user posted image user posted image user posted image

Še tasine manjkajo. Me prav zanima kak so tiste uspeel s ptičje perspektiveuser posted image
Jaz pa grem dalje kuhat. Se tipkamo, papauser posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 12.11.2009 13:43:02 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
12.11.2009 13:47:51   
arabela*
Lepo vas je bilo na brzake videt..............

me smo komaj do doma uspele prit,je M zadremala in sem jo potem samo prestavila v postlouser posted image

zdaj pa smo se že najedle,a je šla pa počivat,ker jo spet trebušček boliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
12.11.2009 14:06:56   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Lepo vas je bilo na brzake videt..............

Tudi tebe, čeprav res na brzino.. Si mi pa fuuuuuuuull znana, pa že cel čas tuhtam, od kod te poznamuser posted image

me smo komaj do doma uspele prit,je M zadremala in sem jo potem samo prestavila v postlouser posted image

zdaj pa smo se že najedle,a je šla pa počivat,ker jo spet trebušček boliuser posted image

Bogica malauser posted image Da bo hitreje ozdravela....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
12.11.2009 14:58:23   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

evo zdaj pa grema z malo k pediatru na pregled user posted image user posted image user posted image

Porihtajta vredu,pa poročaj kako je bilo.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
12.11.2009 15:00:04   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Punce, lepo vas je blo spoznat, ste res super fajn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In...... se še priporočam za kavicouser posted image

Tebe je tudi blo fajn spoznat user posted image user posted image user posted image in naslednjič moraš spet prit.Nič se nas ne boj,ko boš vidla,da smo zmenjene,samo potrdi,da prideš pa je stvar rešena!Važi?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
12.11.2009 15:01:36   
matcar

Boščika mala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam,da res ni kaj hujšega,videt je bla dobro.Držim pestke!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
12.11.2009 15:02:18   
matcar
Jaz pa grem zdaj nekaj na brzake naredit,sem lačna kot volk že!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
12.11.2009 15:11:18   
ly117
Dan! user posted image

Midva sma tudi že doma. Luka je tudi že jedo jaz pa na hitrco pospravla. Zdaj pa čakam da še jaz dobim kaj za pod zob. user posted image
Pol pa grem mogoče v šoping.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
12.11.2009 16:57:50   
matcar
Kak je pa meni tečno!?user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
12.11.2009 17:20:43   
rina22
Dan! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Punce, lepo vas je blo spoznat, ste res super fajn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In...... se še priporočam za kavicouser posted image

Tebe je tudi blo fajn spoznat user posted image user posted image user posted image in naslednjič moraš spet prit.Nič se nas ne boj,ko boš vidla,da smo zmenjene,samo potrdi,da prideš pa je stvar rešena!Važi?user posted image

OK, važi user posted image Hvala ti user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
12.11.2009 17:23:04   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Dan! user posted image

Midva sma tudi že doma. Luka je tudi že jedo jaz pa na hitrco pospravla. Zdaj pa čakam da še jaz dobim kaj za pod zob. user posted image

Ly, je mogoče danes tvoj user posted image bil z Luko na sprehodu? Tam okrog 17h? Sem vidla enega moškega s takim vozičkom, kot ga maš ti in se mi je zdelo tak, kot da bi bil Luka v vozičku, samo je že blo malo temno pa niti nisem upala tak gledati v voziček, ker sem se obrnila (smo se tak srečali, da smo šli nasproti)user posted image Joj, sem radovedna user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
12.11.2009 17:25:02   
rina22
Jaz pa grem počasi pakirat za vikend. Moram ju3 prej iti domov, ker imam še okulistauser posted image Tak da, če ne prej, se tipkamo kaj zjutraj, če bom mela kaj časa. Če se pa ne utegnem oglasiti, pa želim vsem lep vikend user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
12.11.2009 17:25:40   
vitabella
dan! evo midve s pregleda. ima 5350 g in 61,5 cm, tako da je že prava baba. je bila cepljena in je to neverjetno mirno prenesla! bravo Lara! edino sem huda, ker mi jo vsi preimenujejo v Lano user posted image user posted image user posted image

heh, vidim pa da je danes tu gor precej mirno! kaj spite vse pa se pripravljate na večerno čvekanje? no takrat mene že večinoma pobere in grem hitro spat, ker se naša zelo rada zbuja ponoči.

sem si pa tudi pogledala album od matcar in malo povezovala obraze, tako da imam zdaj vsaj približno občutek kako zgledate. samo ta najbolj zgovornih pa ni slik. ste cenzurirale kaj ha? user posted image user posted image

avgusta postala mamica!!!!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
12.11.2009 18:00:17   
botrca

sama si?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
12.11.2009 18:01:50   
botrca

dan! evo midve s pregleda. ima 5350 g in 61,5 cm, tako da je že prava baba. je bila cepljena in je to neverjetno mirno prenesla! bravo Lara! edino sem huda, ker mi jo vsi preimenujejo v Lano user posted image user posted image user posted image

eh to ni nič mojemu Janu so že Jana rekli...user posted image

Bravo Lara za pogum user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2890
12.11.2009 18:02:21   
botrca

Jaz pa grem počasi pakirat za vikend. Moram ju3 prej iti domov, ker imam še okulistauser posted image Tak da, če ne prej, se tipkamo kaj zjutraj, če bom mela kaj časa. Če se pa ne utegnem oglasiti, pa želim vsem lep vikend user posted image user posted image user posted image

lep vikend tudi tebi user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
12.11.2009 18:03:22   
botrca

za Anejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
12.11.2009 18:04:55   
botrca
Babike lepo vas je bilo videt po dolgem času...user posted image . Kratko ampak sladkouser posted image .

Moram večkrat ponovit, dokler ne zbolimo al me al otroki...user posted image .

Album je super, samo mene ni gor user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 12.11.2009 18:05:14 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
12.11.2009 18:06:24   
matcar

Tebi tudi!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
12.11.2009 18:09:33   
matcar

Kaj se sekiraš? meni Saš-a vedno v Staša preimenujejo,še celo v kartoteko so tak napisali.user posted image user posted image user posted image Lea pa je skoraj vedno z j-jem.user posted image
Sem se že navadla na to.
Pa čestitke za lepe mere in dobro prestano pikico!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 12.11.2009 18:10:17 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2895
12.11.2009 18:11:23   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

sama si?

Ne,nisem sama,moj edino fali.Saš je taaaaak dolgo spal,pa Maks je priden,Lea je v sobi nalogo pisala in mi je blo prav tečno.Saj zdaj je že boljše.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
12.11.2009 18:15:38   
botrca

Saj zdaj je že boljše.user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
12.11.2009 18:18:53   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Dan! user posted image

Ly, je mogoče danes tvoj user posted image bil z Luko na sprehodu? Tam okrog 17h? Sem vidla enega moškega s takim vozičkom, kot ga maš ti in se mi je zdelo tak, kot da bi bil Luka v vozičku, samo je že blo malo temno pa niti nisem upala tak gledati v voziček, ker sem se obrnila (smo se tak srečali, da smo šli nasproti)user posted image Joj, sem radovedna user posted image

Ja sta bila veni, jaz pa nakupovala. Pa nisi radovedna. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
12.11.2009 18:53:06   
arabela*
čeruser posted image

treniram tehniko,v eni roki sušilec za lase, z drugo pa tipkamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
12.11.2009 18:54:42   
matcar

čeruser posted image

treniram tehniko,v eni roki sušilec za lase, z drugo pa tipkamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa funkcionira?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.