|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate?
30.10.2009 0:23:47   
Oceania
Zato ker se mi ptiči zaletavajo v avto.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 51
30.10.2009 0:30:05   
nejcko
Čista logika: tako me kliče moj mož. Mož me je prijavil na rr, ... ergo user posted image

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 52
30.10.2009 6:16:36   
caillou
Ker sem v resnicni Karla, ampak da je bolj fensišmensi sem se preimenovala v Caillou.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 53
30.10.2009 7:10:54   
srki
Prijateljice in znanke ter znanci so me dolgo časa, nekateri še sedaj, klicali Srki. Vzdevek se je še v ranem otroštvu spomnil sosed, od kje ne vem, menda pa pomeni pijanec oz. človek, ki veliko pije = Srkauser posted image user posted image .

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 54
30.10.2009 7:36:16   
kalbo
V mojem se skriva moj priimek.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 55
30.10.2009 7:50:03   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

V mojem se skriva moj priimek.

user posted image user posted image user posted image  pa res, jest sm pa misnla da si navaden tunček, rad bi bil pa calvouser posted image   je moja mama zmer rekla da je kalbo tunauser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 8:01:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
30.10.2009 8:03:29   
**Tinkara78**
Stari nick sem zbrisala zaradi določene stvari, ki nima veze s prepoznavnostjo mene (imela sem v nicku pravo ime) v okolici.

No v glavnem sem rabila novi nick in nisem se spomnila nič pametnega in sem napisla tak mimogrede Tinkara, 78 pa je leto rojstva.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 58
30.10.2009 8:21:59   
TRIŠ
Tako me kliče možuser posted image

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 59
30.10.2009 8:45:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lady Birdkiller

ko boš pa pikapolonice pobijala, se pa lahko preimenuješ v Ladybird Killer user posted image

(odgovor članu Oceania)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
30.10.2009 9:32:26   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

IZVIRNO SPOROČILO: Lady Birdkiller

ko boš pa pikapolonice pobijala, se pa lahko preimenuješ v Ladybird Killer user posted image

user posted image user posted image user posted image  kako je vsestranska user posted image user posted image

wanted cash.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
30.10.2009 9:54:32   
kajalin*
Moje ime in ime moje hčerkice.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 62
30.10.2009 10:52:57   
ronja
Ko sem se prijavljala sem, sem se vprašala, kaj bi rada bila oz. katero ime mi je blizu, ker nisem hotela napisat svojega imena, saj sem bila noseča, sodelavke pa tudi tu goruser posted image in še nisem hotela da ves svet za to ve (pravilno, ker je bila prva nosečnost ss) IN seveda mi je najbližje Ronja, razbojniška hči od Astrid Lindgren, ker je pač taka fajn oseba: pogumna, samosvoja, brihtna, zanimiva. Tako sem postala tu gor ronja.

potem sva z lubijem razmišljala o imenu za tamalo in ravno med temi mislimi se jaz logiram tu gor in pomislim: "kaj pa če bi bila Ronja"... In druga misel takoj za prvo je bila: "saj mu itak ziher ne bo všeč!" Ampak ker probat ni greh, sem ga seveda še isti dan vprašala - in njegov odziv je bil: "To, točno to! Super ideja, super ime, sploh ne bova več naprej iskala!" In tako je Ronja postala Ronjauser posted image . Bilo nama je pa to ime tako všeč, da niti za fantka nisva iskala, ker sva hotela met Ronjouser posted image . No, mal heca, za fanta še vedno nisva našla nič, kar bi nama bilo obema tako všeč in hvalabogu sva res imela obakrat punčki in je bilo obakrat ziher to že pred porodom, tak da ni bilo treba iskat dalje.

PS: sem pa avatar spremenila, ker je šel taniki na živceuser posted image . Samo je še vedno ista slikcauser posted image .

pps:ankica, nikoli tte ne bi s svetniki povezalauser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 63
30.10.2009 10:57:52   
liliana
Moj nik je žensko ime.

Po ene petih poskusih je bil izbran ta, čisto slučajno, ker so pač predhodni bili zasedeni.

Osebno pa mi nik ne pomeni nič.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 64
30.10.2009 13:59:29   
Chi_Pita
Ko sem se pa jaz prijavljala na RR sem jedla brioš od 7 days ... in ker so bili vsi nicki katere sem imela v mislih zasedeni, sem na vrečki prebrala ChiPita al neki takega user posted image ... in evo moj nick ...

Sam po pol leta sem se že naveličala briošev in zdaj izbiram nov nick user posted image ...  je pa težko user posted image ... domišljija me je zapustila user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 65
30.10.2009 14:46:55   
Čebel@
prej sem imela svoje ime(malo olepšano),pa sem ga nedavno spremenila,ker so se pojavile vohunke....čebela pa ker me je veliko ljudi v otroštvu tako klicalo

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 66
30.10.2009 15:02:54   
Anonimen
Po moji najljubsi vlogi....nisem hotela napisat kar Elizabeth..user posted image user posted image

Resno pa....sem bila noseca in sem krvavela,pa sem slisala za tale forum.Niti nisem vedela,da se je potrebno prijaviti,pa imeti nick,avatar...mi ni prav nic padlo na misel v tistem momentu, razen Kleopatre.Kot mula se mi je film zelo dopadel,Liziko sem pa sploh obozevalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
30.10.2009 17:18:45   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Zato ker sem probala en kup imen, pa nobeno ni prijelo. Iz togote sem napisala neko ime, za katero se mi je zdelo, da ga zihr nihče ne bo imel, ker je tolk čudno. No, takrat je registracija uspela. Zdaj mi je pa ime všeč ratalo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol bi bila pa jz Rita; ma kar crkavam, če je kakšni v filmu ime Ritauser posted image

TomTaylor pa zato, da me manj drkajo user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 68
30.10.2009 17:38:18   
Anonimen
Torej, kje ste dobile idejo za svoj nick

V Lizboni.

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
30.10.2009 17:52:23   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Pol bi bila pa jz Rita; ma kar crkavam, če je kakšni v filmu ime Ritauser posted image

TomTaylor pa zato, da me manj drkajo user posted image

Meni je pa ime Rita všeč. Saj se izgovori Rida, pa ne sliši se mi glih kot kakšna rida kar v slovenščini rida pomeni.user posted image user posted image  NIti ne kot rit. user posted image  

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 70
30.10.2009 18:10:27   
rija
Uh, meni je Rita tudi ful, ful všečuser posted image user posted image user posted image

no moj pa je totalno brezvezen

RIngaraJA

...vox populi...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 71
30.10.2009 18:38:33   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Uh, meni je Rita tudi ful, ful všečuser posted image user posted image user posted image

no moj pa je totalno brezvezen

RIngaraJA

sam resuser posted image user posted image

wanted cash.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 72
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?