Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 0:23:47
|
|
|
|
Oceania
|
Zato ker se mi ptiči zaletavajo v avto.
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 0:30:05
|
|
|
|
nejcko
|
Čista logika: tako me kliče moj mož. Mož me je prijavil na rr, ... ergo
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 6:16:36
|
|
|
|
caillou
|
Ker sem v resnicni Karla, ampak da je bolj fensišmensi sem se preimenovala v Caillou.
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 7:10:54
|
|
|
|
srki
|
Prijateljice in znanke ter znanci so me dolgo časa, nekateri še sedaj, klicali Srki. Vzdevek se je še v ranem otroštvu spomnil sosed, od kje ne vem, menda pa pomeni pijanec oz. človek, ki veliko pije = Srka .
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 7:36:16
|
|
|
|
kalbo
|
V mojem se skriva moj priimek.
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 7:50:03
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo V mojem se skriva moj priimek. pa res, jest sm pa misnla da si navaden tunček, rad bi bil pa calvo je moja mama zmer rekla da je kalbo tuna
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2009 8:01:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 8:03:29
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
Stari nick sem zbrisala zaradi določene stvari, ki nima veze s prepoznavnostjo mene (imela sem v nicku pravo ime) v okolici. No v glavnem sem rabila novi nick in nisem se spomnila nič pametnega in sem napisla tak mimogrede Tinkara, 78 pa je leto rojstva.
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 8:21:59
|
|
|
|
TRIŠ
|
Tako me kliče mož
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 8:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lady Birdkiller Zato ker se mi ptiči zaletavajo v avto. ko boš pa pikapolonice pobijala, se pa lahko preimenuješ v Ladybird Killer
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 9:32:26
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Lady Birdkiller Zato ker se mi ptiči zaletavajo v avto. ko boš pa pikapolonice pobijala, se pa lahko preimenuješ v Ladybird Killer kako je vsestranska
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 9:54:32
|
|
|
|
kajalin*
|
Moje ime in ime moje hčerkice.
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 10:52:57
|
|
|
|
ronja
|
Ko sem se prijavljala sem, sem se vprašala, kaj bi rada bila oz. katero ime mi je blizu, ker nisem hotela napisat svojega imena, saj sem bila noseča, sodelavke pa tudi tu gor in še nisem hotela da ves svet za to ve (pravilno, ker je bila prva nosečnost ss) IN seveda mi je najbližje Ronja, razbojniška hči od Astrid Lindgren, ker je pač taka fajn oseba: pogumna, samosvoja, brihtna, zanimiva. Tako sem postala tu gor ronja. potem sva z lubijem razmišljala o imenu za tamalo in ravno med temi mislimi se jaz logiram tu gor in pomislim: "kaj pa če bi bila Ronja"... In druga misel takoj za prvo je bila: "saj mu itak ziher ne bo všeč!" Ampak ker probat ni greh, sem ga seveda še isti dan vprašala - in njegov odziv je bil: "To, točno to! Super ideja, super ime, sploh ne bova več naprej iskala!" In tako je Ronja postala Ronja . Bilo nama je pa to ime tako všeč, da niti za fantka nisva iskala, ker sva hotela met Ronjo . No, mal heca, za fanta še vedno nisva našla nič, kar bi nama bilo obema tako všeč in hvalabogu sva res imela obakrat punčki in je bilo obakrat ziher to že pred porodom, tak da ni bilo treba iskat dalje. PS: sem pa avatar spremenila, ker je šel taniki na živce . Samo je še vedno ista slikca . pps:ankica, nikoli tte ne bi s svetniki povezala
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 10:57:52
|
|
|
|
liliana
|
Moj nik je žensko ime. Po ene petih poskusih je bil izbran ta, čisto slučajno, ker so pač predhodni bili zasedeni. Osebno pa mi nik ne pomeni nič.
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 13:59:29
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Ko sem se pa jaz prijavljala na RR sem jedla brioš od 7 days ... in ker so bili vsi nicki katere sem imela v mislih zasedeni, sem na vrečki prebrala ChiPita al neki takega ... in evo moj nick ... Sam po pol leta sem se že naveličala briošev in zdaj izbiram nov nick ... je pa težko ... domišljija me je zapustila
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 14:46:55
|
|
|
|
Čebel@
|
prej sem imela svoje ime(malo olepšano),pa sem ga nedavno spremenila,ker so se pojavile vohunke....čebela pa ker me je veliko ljudi v otroštvu tako klicalo
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 15:02:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moji najljubsi vlogi....nisem hotela napisat kar Elizabeth.. Resno pa....sem bila noseca in sem krvavela,pa sem slisala za tale forum.Niti nisem vedela,da se je potrebno prijaviti,pa imeti nick,avatar...mi ni prav nic padlo na misel v tistem momentu, razen Kleopatre.Kot mula se mi je film zelo dopadel,Liziko sem pa sploh obozevala
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 17:18:45
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Zato ker sem probala en kup imen, pa nobeno ni prijelo. Iz togote sem napisala neko ime, za katero se mi je zdelo, da ga zihr nihče ne bo imel, ker je tolk čudno. No, takrat je registracija uspela. Zdaj mi je pa ime všeč ratalo. Pol bi bila pa jz Rita; ma kar crkavam, če je kakšni v filmu ime Rita TomTaylor pa zato, da me manj drkajo
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 17:38:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej, kje ste dobile idejo za svoj nick V Lizboni.
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 17:52:23
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Pol bi bila pa jz Rita; ma kar crkavam, če je kakšni v filmu ime Rita TomTaylor pa zato, da me manj drkajo Meni je pa ime Rita všeč. Saj se izgovori Rida, pa ne sliši se mi glih kot kakšna rida kar v slovenščini rida pomeni. NIti ne kot rit.
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tak nick kot ga imate? 30.10.2009 18:10:27
|
|
|
|
rija
|
Uh, meni je Rita tudi ful, ful všeč no moj pa je totalno brezvezen RIngaraJA
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?