[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.6.2005 16:28:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Magi* -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 16:39:30)

slovenske izdelke kupujem izključno zato, ker mislim, da so kakovostnejši in jim bolj zaupam in ne zaradi nekih ideologij.

Anonimen -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 16:42:53)

Tudi mi. Najrajši gremo v Mecator, je vse čisto, nikoli se ne zmotijo pri cenah (vsaj meni se še niso, pa vsakič pregledam račun), dobiček ostaja v Sloveniji, pijemo Fructalove sokove (so najboljši), jemo Gorenjko, je pa res, da se Dorini ne morem upreti. Malo je treba pa tudi Hrvatom dati, že tako se imajo veliko slabše kot mi.

Imajo pa podobno akcijo tudi na Finskem, namreč kupujte Finsko. So jo naredili zavestno, vendar so istočasno poskrbeli, da so izdelki s to oznako tudi zelo kvalitetni.

Anonimen -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 16:43:54)

Kupim, kar mi trenutno najbolj ustreza, gledam predvsem na ceno in kvaliteto...ni nujno, da je izdelek naš - slovenski :ups:

babylove -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 16:47:39)

Mi že nekaj let bojkotiramo hrvaške izdelke in obalo :bravo:. Razen cedevite, te se pa ne da z ničemer nadomestit :ups:.

cmokec -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 17:40:28)

Jaz kupim, kar je dobro in po dobri ceni in nimam pravila, da mora biti slovensko. Če bi na to gledala, nikoli nebi šla v A po obleke zase in večinoma za Saro. Zakaj bi plačevala dražje, če je drugje dobro in ceneje. Naj mi SLO da večjo plačo, pa bom kupovala doma.

tesa -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 17:55:52)

Mi kupujemo ponavadi trgovinske blagovne znamke; Tuš, Mercator...ker je cenejše. No vsaj preizkušeno kar je tudi solidna kvaliteta.
Če pa mi ne bi blo treba gledat na vsak dinarček, pa bi sigurno kupovala le Slovenske izdelke, ker so
kvalitetni ampak na žalost dragi:zmeden:
Babylove mi smo Cedevito nadomestl z Foster Clarks, ki je za mene še boljši:)-

Anonimen -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 17:57:52)

Nikoli ne gledam na to, da bi bil izdelek slovenski. Kupujem tisto, kar mi je dobro in mi cenovno odgovarja, ne glede na to iz kje je.

Drugače pa tudi mi prisegamo na Mercator, ki ima ogromno izbire, vedno je čisto, pa na blagajnah se nikoli ne zabaše.

SANDY -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 18:25:33)

jest tud pustim kar nekaj denarja v Merkatorju..pa ne gledam zelo na izdelke, saj kar se Hrv. tiče. Mi je vseeno. Sploh pa ne zaradi nekih principov zaradi Hrvaške. Morje tam je še vedno lepši kot pri nas..:pujs:

ZARA -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 18:27:27)

Jst isto gledam na to,pa kaj??
Ker se mi zdi da imamo precej kakovostno hrano...kupujem pa tud v A (čudn)!

SANDY -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 18:28:36)

ma Zara ti si itak vsa čudna..

ZARA -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 18:31:32)

Ma dej, da te nam aretirala...

Pia73 -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 18:32:32)

Jaz tudi ne kupujem izključno slovensko. Sploh ne gledam na to, če priznam,... :ups:
Važno mi je, da je kvalitetno. Ni ga npr. čez Barilla špagete ipd.,.......

In tisti, ki mislite, da so izdelki ala Mercator, Tuš, Spar ipd. kvalitetni vam moram povedati, da se motite. Seveda pa obstajajo izjeme,........

SANDY -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 18:32:49)

ju ar ander arest moder foker...pi pi pi

ZARA -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 18:38:10)

:)-:)-:)-:)-

zoya_ -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 18:46:02)

Mi pa kupujemo predvsem v Sparu, ker so izredno ugodne cene in tudi njihovi izdelki so dobri, npr. tune, mleko, mozzarela, sir,... vse Sparovo kupujemo, itak jih naši delajo, če pogledaš deklaracijo, tko da nekako Slovence podpiramo... sicer mi je pa vseeno, iz kje je kakšen izdelek, važno da je dober in kvaliteten, če je pa še cena dobra, potem je pa še dodaten plus... Če so Hrvatje takšni nacionalisti in nas tako ne marajo, naj potem ne jokajo, ko jim naša vlada ne bo pomagala pri vstopu v EU... se lahko pod nosom obrišejo...

Anonimen -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 19:15:27)

Eh ja punce, kolk vas pa redno v Avstrijo hodi po cunje?

SANDY -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (14.6.2005 21:24:01)

meta redno ne...če bi blo redno, bi bli lačni...kar pa kupim, pa ponavadi gor ja..8)

Anonimen -> Kaj pa vi pravite na tole ? Je pa od sosedov; ne me zmerjat !!! (15.6.2005 8:28:24)

Med izdelki približno enake kvalitete vzamem cenejšega, ki, žal, skoraj nikoli ni slovenski.
Edini izjemi sta stoletni kruh in bovško mleko, izključno slovenske kupujem jogurte (ampak večinoma tiste, ki so v akciji :)-).

Stran: [1]