|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žabice v stanovanju
29.10.2009 9:02:50   
abc123
Ojla,
naša punca se je začela kobacat in potovat po stanovanju po vseh štirih. Imamo samo parket in se mi zdi kar precej mrzel. Imamo sicer pogrnjene deke po celi dnevni a kaj ko na njih ne ostane dolgo. Torej vprašanje - ali imate svoje kobacače v stanovanju samo v trenirki ali žabice + trenirka? Zaenkrat jo imam v tanjših žabicah in trenirki čeprav mi je malo čudno ker greva potem enako oblečeni tudi ven pa je tam precej manj stopinj.user posted image Vaše izkušnje?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: žabice v stanovanju
29.10.2009 9:05:39   
tasa_m
Jaz jo imam oblečeno samo v zoknčkih in trenerki za doma, ko pa greva ven pa če je fejst mrzlo dam žabice spodaj, drugače pa samo bolj debele hlače. Zdaj ko še ni minusa jo ne mislim še debelo oblačit, ker pol ne vem kaj bom ji dala ko bo prava zima (če sploh bouser posted image ).

Lp

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: žabice v stanovanju
29.10.2009 10:29:07   
Katy78
Mi imamo tudi parket, pa ima samo nogavičke in hlače. Za ven je oblečen isto, ga pa čez nogice pokrijem z dekico, če greva pa ven bolj zgodaj dopoldne, ko še ni toplega sončka, pa potegnem zimsko vrečo čez nogice.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: žabice v stanovanju
29.10.2009 10:42:02   
soncica01
ko smo doma ji oblecem zokencke in trenerkico in doma hodi po puzzlah, ko pa gre recimo stari mami na obisk in kdaj tam prespi, pa ji babi da nogavicke, čez nogavicke ji obuje še ene zokenčke, čez nogovicke pa ji oblece tudi kratke hlace zato da se ne prehladi ko se recimo vsede. Res je, da tam ni puzzl, ki so tople ampak so same ploščice. Malo pa tudi stara šola naredi svoje :)) No, zaenkrat še nismo bili bolani. Bomo videli ...

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: žabice v stanovanju
29.10.2009 10:44:10   
Katy78
Kratke hlače čez trenirko? Pa saj ima plenico, ki jo greje v rito, ko se vsede. user posted image  Sicer pa, ja, babice... Moja tašča bi malemu že zdaj zimsko kapo na glavo navlekla... user posted image

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: žabice v stanovanju
29.10.2009 11:03:34   
SaaS
Tudi jaz sem imela podoben problem pri prvih dveh otrocih. Še kar mrzla tla, parket po tleh. Ko se je mali plazil in igral po tleh, se mi je zdelo kar malo prehladno.
Rešila sem tako, da sem šla enostavno kupit tepih, oz tekač, ki ti ga odrežejo na metre in zarobijo. Tako sem v dnevno na tla položila velik kos 2,5x2,5m itisona (ali kakorkoli se že temu reče), kjer sta se potem na toplem igrala...
Zdaj pri tretjem imamo prenovljeno hišo in veliko toplejša tla, tako da tega ne potrebujemo več.. pravzaprav bomo še videli in se odločili, ko začne plazit!

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: žabice v stanovanju
29.10.2009 11:13:00   
soncica01
Katy78 - kratke hlače ji da čez žabice, ne čez trenerko, čez trenerko pa res ne gre :))
Ja, kar malo odštekano zgleda...heheh...no, če je res topleje pa naj bo, ko pa pride obisk se pa hitro lepo oblečemo :))

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: žabice v stanovanju
29.10.2009 11:18:43   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: soncica01

Katy78 - kratke hlače ji da čez žabice, ne čez trenerko, čez trenerko pa res ne gre :))
Ja, kar malo odštekano zgleda...heheh...no, če je res topleje pa naj bo, ko pa pride obisk se pa hitro lepo oblečemo :))


Ojej, oprosti, sem narobe prebrala. Sem razumela da kratke hlače čez trenirko. user posted image

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: žabice v stanovanju
29.10.2009 12:59:42   
Najaa
Naša ima trenerko in nogavičke, pa mogoče še kakšne copatke, če so nogavičke tanke. Za ven isto pa odvisno, koliko je mrzlo.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: žabice v stanovanju
29.10.2009 13:17:02   
botrca
Mi imamo laminate, centralno kurjavo pa sem ga vedno oblačila v žabice in trenerko. Če mu pa postane vroče mu slečem trenerko in skače samo v žabicah...user posted image .

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Kolikokrat kopate dojenčka?
Itkica



vsak dan (32%)

2-3 krat tedensko (45%)

1 krat tedensko (23%)


Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!