mavo -> RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del (2.12.2009 22:05:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica Mavo a ti si se odločila za cepljenje? Meni pa moja G ni ravno svetovala cepljenja, tako da mislim, da se ne bom. Tiste, ki imate otroke približno leto in pol stare a ste že imeli cepljenje? Mi za Zaro še nismo dobili datuma pa bomo kmalu 20 mesecev. A ni tako da bi moral v roku enega leta od zadnjega cepiva dobiti še en odmerek? Kako je s tem v Celju? Ljubljančake na forumu pišejo, da so imeli cepljenje. Mavo mogoče ti veš (a ni tvoj približno toliko star kot naša)? Uživajte! Evo, mi smo vsi cepljeni. Danes smo imeli posvetovalnico, bi moral biti Matevž cepljen ob letu in pol (ja res ful zamujajo, mi smo dobili datum, ker se bomo verjetno selili). Pa sem dr. Pečnikovo vprašala, če svetuje cepljenje proti novi gripi, pa je rekla da definitivno ja, ker je to edina možna zaščita. Da so tam vsi cepljeni, tudi njihovi otroci. Nama je bilo to dovolj, poleg drugih priporočil stroke. Se mi zdi, da če lahko zdravnikom verjamemo, da nas bojo rešili, ko gre kaj hudo narobe, bi jim lahko verjeli tudi, kadar gre za preventivo. V glavnem, ker je danes dobil prvo polovico cepiva proti novi gripi, bo imel redno cepljenje naslednjič, ko prideva po drugo polovičko (če bi slučajno imel kakšno reakcijo). Zaenkrat je v redu. Jančika, navijam zate[sm=bravo.gif]
|
|
|
|