HuAnita -> RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del (12.11.2009 11:24:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana amo ne bi več šla, ni šans[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pa noseča tudi ne bi bila več, pa mi ni bilo hudega, ampak cel ta napor..Preveč za mene.Trikrat je čisto dovolj... Ja, ja, je rekla, pa zanosila! Se tako spomnim, ko sem povedala, da sem 2. noseča, pa si ti rekla, češ da ti pa nikoli več rodit ipd... Viš, pa si me v 3 letih prehitela[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bela vrtnica - čestitke! Drugače pa - hvala za tolažbo glede kg, mislim, še zdaj ne vem, ali sem sanjala?! Se včeraj M. tehta doma, pa gleda in gleda, pa pravi, češ da očitno kaže tehnica narobe. Pomislim, jao, neeee, se pravi, da imam še več kg, kot sem mislila???!!! Pa pravi, ne, ene 4 kg preveč kaže, pa vsakih drugače, ko je dor stopil, tako da zdaj mi je malo bolj jasno, predvsem pa lažje - pri srcu in na telesu[sm=smiley36.gif] Tako da sem zdaj še bolj motivirana za moje poznovečerne solo - akcije telovadbe[sm=bravo.gif] Počutje pa utrujenost bom pa tudi že kako premagala, morda pa obstaja 'jesenska'm utrujenost...?[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|