ljupka -> RE: Čaj ponoči - v čem je fora? (29.10.2009 21:01:53)
|
Men je babica svetovala,ko je prišla prvič,da če hočemo da bo otrok spal ponoč,naj spi v drugi postelji podnev ,kakor pa po noč!Tako da je spal v vozičku,ali pa na moji postelji obložen s puštri!Ko je bil tako velik da bi lahko padel,sem pa na tla dala blazino in kolter in je spal na tleh ,jaz sem pa brez skrbi kaj naredila!Ponoči je pa spal v svoji posteljici,celo noč,punčka pa prav tako!Nevem če je to kaj pomagalo ali ne! Pa še to podnev je spal pri oknu na dnevni svetlobi,brez da bi zatemnila prostor,in ob hrupu,ponoč pa brez luči in ob tišini,zato da ne zamenja noč za dan! Ko pa rastejo zopki in ga kaj mantra je pa normalno da ne bo spal,ga je pa treba samo stisnt k sebi in pocrklat,ker če se navadi da bo ponoči pil,ga je tudi teško odvadit! Nebi rada pametvala,ker se mi ni ne sanja kaj prestajate,ker sem bila velika srečnica,ker sta mi oba spala,ravnala sem pa tko kot sem napisala,če je to kaj pomagalo ne vem,poskuste! Kaj me pa čaka drugo leto z dvojčki pa ne vem,bomo videli! Srečno in lahke in prespane noči vam želim!
|
|
|
|