|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj sam z žličko
28.10.2009 19:26:32   
PC Baby
Kdaj bi ve pustile otroku (ki se je 6 mesecev izključno dojil), da pri uvajanju GH začne sam uporabljati žličko? Mi namreč uvajamo cca 10 dni in on bi že kar sam držal žličko. Seeda se igra in od hranjenja itak ne bi bilo nič, ampak kdaj je tisti čas ko mu le pustiš žličko?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj sam z žličko
28.10.2009 19:44:52   
Anonimen
To vprašanje se tudi meni mota po glavi zadnje par dni ... s tem, da je naša stara 11 mesecev pa še nič ne kaže, da bi sama jedla ... mislim koščke kruha z mize že, pa piškot in to ... samo da bi pa sama z žlico probavala pa ne. Kdaj približno začnejo kazati interes? Ok saj vem da je to čisto od otroka odvisno ... samo pač tako me zanima, kdaj so vaši začeli ...

(odgovor članu PC Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2009 19:50:06   
end1
če pokaže interes za držat žličko mu jo pač pustiš, jaz sem mojima dajal tudi z drugo žličko hrano gor na njihovo, dokler nista mogla zajet, najprej mal bolj gosto hrano pa do juhce. Sta pa oba jaslična otroka tako, da je hčerka že zelo lepo jedla pri 15m, sin bo kmalu v tej starosti in se ful matra.

Je pa ful enga dela s tem, to ja, ampak je korak k samostojnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2009 20:34:10   
mateyka
če pokaže interes za držat žličko mu jo pač pustiš

točno tako. saj drugače niti ne gre, a ne? user posted image

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2009 20:36:14   
tejči28
moj dominik je star 13 m in sicer sam drži žličko in jo da v usta,če mu jaz dam hrano gor,drugače pa sam še dobro ne zna jest.morem mu jaz devat on pa vadi poleg.je pa doma,ni v vrtcu,to se verjetno tudi pozna.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2009 20:41:12   
ajetam*
Mislim, da je pri 6.mesecih še prezgodaj, jim je takrat pač zanimivo, da imajo nekaj v rokah. Seveda ga ti kar vzpodbujaj, najboljše, da daš časopisni papir na tlauser posted image .
Naša je šla z enim letom v vrtec, takrat še ni znala sama jesti, je bila vse bolj packarija. Tam se je pa v pol leta naučila sama jest, seveda goste stvari.
Zdaj je stara dobre dve leti, zelo lepo je, razen pri juhi se večkrat polije.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2009 15:25:45   
frutolina
Mi smo stari slabih 7 m (še 10 dni ) in mu zadnje 4 tedne dodajam GH. Že od začetka hoče imet žličko v roki in mu jo moram vedno po hranjenju pustiti da jo še sam daje v usta in oblizuje. Če tega ne naredim je jok in stok! user posted image Je pa zanimivo da odkar jo je prvič prijel v roke ve kam sodi user posted image . Kdaj bo pa vedel z nji zagrabit hrano pa bomo videli user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2009 16:11:26   
Hope2
Od nekje 7 meseca je nekaj hotel imeti v rokah in sem mu dajala igrače, pokrovčke....pri 10 mesecu pa sem mu dala žličko in je še isti dan lepo zagrabil in nesel v usta. Ene 4 dni je tako jedel, zelo lepo, nič kapljal, nič metal naokoli hrane. Ampak to je potekalo zeloooo počasi in sem jaz naredila greško in mu jemala njegovo žličko iz ust in vtikala polno žličko v usta in je nehal jest sam. Zdaj se še vedno samo igra, grabi z žlico po krožniku, daje iz krožnika.... v glavnem igra se, samo v usta več ne nese. Če se pa le da, pa itak je sam s svojimi rokami

Daj mu žličko ali kako igračo in boš videla. Se vsaj zamoti in mu v miru daješ za jest, če pa bo grabil in nesel v usta pa tebi ne bo trebauser posted image . Samo pazi zavese in steneuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 30.10.2009 16:13:59 >

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.