Trgovina JYSK (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

rina22 -> Trgovina JYSK (28.10.2009 12:45:18)

Zanima me, če je katera že kaj kupila v omenjeni trgovini in ali je bila zadovoljna? Na netu sem gledala, majo veliko res poceni stvari, samo me zanima, kak je kaj s kvaliteto? No, saj vem, neke kvalitete ni za pričakovati glede na cene, ampak ne bi rada, da bi 2X sedela na stolu, potem bi pa razpadel[sm=smiley36.gif]

Naja31 -> RE: Trgovina JYSK (28.10.2009 12:48:46)

Kaj pa jeto za ena trgovina?

ledenaa -> RE: Trgovina JYSK (28.10.2009 12:50:28)

treba bi jih malo prijavit
Mi čakamo že več kot 3 mesece
pa vedno pravijo v torek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Tako da še nekrat pokličem če ne bo nič ,dam prijavo ,ker je to že zavajanje in delanje budalo iz mene in nategovanje

rina22 -> RE: Trgovina JYSK (28.10.2009 12:51:07)

Naja31 - prodajajo pohištvo

rina22 -> RE: Trgovina JYSK (28.10.2009 12:52:23)

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

treba bi jih malo prijavit
Mi čakamo že več kot 3 mesece
pa vedno pravijo v torek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Tako da še nekrat pokličem če ne bo nič ,dam prijavo ,ker je to že zavajanje in delanje budalo iz mene in nategovanje

A taki so? [sm=smiley13.gif] To pa že spominja na Rutara[sm=zmeden.gif] Potem jim ni preveč za zaupat, ne?

liliana -> RE: Trgovina JYSK (28.10.2009 13:00:22)

Jaz sem kupila odeje, pregrinjalo za poseteljo, pa kako ostalo malenkost, kot so košarice, leseni okraski za jelko.....odeje za posteljo so super.....

Pohištva pa nisem kupovala......

kajalin* -> RE: Trgovina JYSK (28.10.2009 13:01:39)

Mal dnara mal muske-preverjeno.Sej nisem kupovala kej velikega,arafat smo kupli brez nekih nujnih delov,pa zavese iz bambusa zelene barve pa so že natur rjave barve po 3 mescih.Sm pa kupila za malo posteljnino,pa je čist ok,pa še neke košarice,brisače za psa,...

ajataja -> RE: Trgovina JYSK (28.10.2009 13:21:18)

imamo trgovino pred nosom zato sem že bila noter ampak kvaliteta pa katastrofa,vsaj pohištvo,je ful neki mehki les tak da ko se omare dotaknešse ti zdi kot bi bila iz kartona.

rina22 -> RE: Trgovina JYSK (28.10.2009 19:18:07)

Hvala za odgovore[sm=smiley1.gif] ja, saj sem mislila, da je nekaj v takem stilu, ja. Mah, pogledat bom šla. Ena kolegica jo full hvali[sm=zmeden.gif]

HuAnita -> RE: Trgovina JYSK (29.10.2009 14:19:25)

Rina22, jaz večkrat zavijem tja, po kake malenkosti, za katere drugje plačaš ful ful več...
Imamo pa od njih jedilno mizo in stole - po skoraj 1 letu je sve še ok, je sicer masivno, ampak tak mehak les, zato pač imamo prte čez, ker se res kar pozna...
Tudi mizo + klopi na terasi imamo od njih, pa je čisto ok...
Košare za v kopalnico, posteljnino - ampak ne smeš tiste najcenejše gledat, tista je res taka, da se skozi vidi...

Kaj pa vem, ni to nekaj vrhunskega, ampak za nek potrošni material, kis e 'znuca', pa če je iz Yiska ali Lesnine, je pa vseeno - doze za mila....

Stran: [1]