pomoč prosim-nakupi v MB (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

joca -> pomoč prosim-nakupi v MB (14.6.2005 13:45:49)

Mene pa zanima če mogoče katera ve kje bi se v MB dalo dobit previjalne plenice tiste malo večje od kobacaja. So nam v materinski šoli rekli da v lekarni pa sem danes bila tam pa jih nimajo.
Pa zanima me še kakšne imate izkušnje z nakupovanjem v Baby centru. Arielu, PIkapolonici,... Kje se kaj splača kupit
Pa kje se dobijo najceneje tetra plenice

:zmeden2:
lp:nosecka:

kimi -> pomoč prosim-nakupi v MB (14.6.2005 13:50:55)

Najcenejše tetra plenice se drugače dobijo na Viru pri domžalah v Tosami samo, ker si tako daleč pa res ne vem. Odvisno kaj kupuješ v trgovinah ampak jaz vedno pravim da najdeš tudi kje kaj cenej kot je v baby centru in arielu

bobek05 -> pomoč prosim-nakupi v MB (14.6.2005 14:24:22)

Misliš povijalne plenice ali tetra plenice???

Tetra plenice sem kupla v Baby Centru v MB (stanejo okoli 3.700 sit - 10 plenic 80x80), s povijalnimi plenicami pa sem tudi jaz imele probleme.. Laufala sem po celem MB in nazadnje našla največje v Alladinu - 1 stane cca. 500 sit . V Baby Centru imajo ful male, tako da se ti tja ne splača hodit, v Pikapolonici pa sploh nobene izbire, pa tudi niso kaj dosti večje od tistih v Baby Centru.. v Ariel pa sem pozabla preverit...

Če boš pa našla kje večje ali bolj poceni pa javi.. :zmeden:

lex -> pomoč prosim-nakupi v MB (14.6.2005 14:51:31)

jaz sem jih dobla od države v paketu in sem bla z njimi full zadovoljna.

joca -> pomoč prosim-nakupi v MB (14.6.2005 14:57:56)

ja saj ravno v tem je problem da imajo povsod tiste male povijalne plenice. Bom šla pogledat v Aladina. Hvala
A tetra se pa nikjer ne dobijo ceneje?
Nekje sem zasledila da jih imajo po 2800 pa ne vem kje

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.6.2005 15:02:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> pomoč prosim-nakupi v MB (14.6.2005 17:30:20)

Tistih navadnih rebrastih se ne dobi nikjer več, jaz sem vse prelaufala in ne obstajajo več. Tako so mi zatrjevali v lekarnah in vseh trgovinah. Nazadnje sem kupila pač te male v Arielu..

Meceno -> pomoč prosim-nakupi v MB (14.6.2005 19:36:44)

Jaz jih bom dobila od ene medicinske sestre, ki dela v bolnici :ups:

Pa niste to prečitale, a ne :)-:)-:)-:)-

sky -> pomoč prosim-nakupi v MB (15.6.2005 11:07:11)

Navadne povijalne (take kot so tetra) se dobijo v Tosami v Domžalah, vendar sem se sama odločila raje za malo manjše, ker je pač poletje. Te manjše pa so najboljše (baje) od pletilstva Tome.

LP,Saša

Stran: [1]