|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začaran krog:(
28.10.2009 10:38:20   
Anonimen
Pozdravljeneuser posted image

Ne vem kako naj začnem ampak nekomu moram zaupati kaj me mori zadnje čase, sem v nosečnosti po carskem rezu in bi zelo rada rodila narvno kar mi je tudi g.svetoval in pravi da imam možnost.
Bolj ko se bliža moj pdp bolj me mučijo turobne mračne misli kaj če-se kaj zgodi z otročkom in z mano vem da mi bodo pomagali ampak kaj če v tistem trenutku ko bom morala rodit pa če se kaj zaplete ne bodo ob meni takšni ljudje ki bi znali ukrepati pravočasno med takim porodm sploh ker berem kaj vse se lahko zgodi vem da bi morala biti vesela in si rečem vse bo vredu tudi doma me podpirajo,pa kaj ko potem spet razmišljam o teh stvareh sploh ne znam z začaranega kroga teh mračnih misli.user posted image user posted image

Je že bila v kakšni podobni situaciji?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Začaran krog:(
28.10.2009 10:51:48   
čebeli
Draga moja anonimna...pa kaj se sekiraš vnaprej? Res da zaenkrat še nisem v tvoji situaciji, ker moja nosečnost po CR ni trajala...ampak, dej odvrni svoje misli od vsega tega. Zaposli se z nečim, kar rada počneš...mogoče bereš, ali pa kakšna ročna dela...za bebiko, ki jo čakaš...Na svoj porod lahko vplivaš tako, da si vesela in se dobro počutiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2009 11:23:08   
charlyka
se strinjam, najbolje kar lahko narediš je, da si optimistična, vesela in se zaposliš z nečim, da odženeš hude misli... misli na malo pikico, ki bo kmalu v tvojem naročju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2009 12:05:56   
alexjera
Pozdravljena,

najslabše je, da razmišljaš kaj bo? Saj ne veš. Misli pozitivno. Če si želiš naravnega poroda, poizkusi, še vedno lahko naredijo carskega. Če pa te je strah se z ginekologom zmeni za carskega in se nehaj obremenjevati. Po izkušnjah mojih prijateljic, ki so v prvo imele carskega, so v drugo ginekologi, porodničarji in babice še bolj pozorni na potek in navadno preverijo, kaj je šlo prvič narobe. Mislim, da se nimaš česa bati, raje uživaj, boš imela več koristi od tega.

Pa srečno.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2009 14:35:34   
ribica.
nima osebne izkušnje, imam pa znanko, ki so ji prvič naredili CR, drugič pa je rodila vaginalno. KOlikor vem je bilo vse ok.

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?