|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uhajanje urina
14.6.2005 13:08:01   
AKŠ
joj spet en problem.....

a mi lahko svetujete kaj naj naredim....če ima katera iste težave seveda...

zadnji teden sem opazila, da mi pogosto uide kakšna kapljica urina - no da v primeru kihanja ne govorim, ker moram mišice prav napet, da mi "ne uide"....tako hudo mi je....ampak si kr ne morem pomagati (moj :love: se i pa smeji do solz grrrr, ko vidi kako noge skup stisnem ko kihnem)

a obstaja karkoli, da bi mi pri tej zadevi pomagalo?

HELPPPPP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   uhajanje urina
14.6.2005 13:17:54   
Anonimen
Redno izvajanje keglovih vaj - vaj za krepitev mišič medeničnega dna.

Se je pa tudi meni včasih to zgodilo, špe bolj pa po porodu. na začetku sem se kar bala kihnit. Zdaj je pa ok.

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   uhajanje urina
14.6.2005 13:21:18   
malika
ja, žal isto :((:((:((

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
14.6.2005 13:27:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   uhajanje urina
14.6.2005 13:42:47   
kimi
Pri meni je bilo tudi tako pa se je sedaj malo uredilo

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   uhajanje urina
14.6.2005 13:44:20   
Grascakinja
kegel in nič drugega...

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   uhajanje urina
14.6.2005 13:50:04   
AKŠ
joj nalin - tudi jaz se smejim - ker mam tudi jaz poleg urina še cel kup belega toka (men se kr meša)....

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   uhajanje urina
14.6.2005 14:00:21   
ery
Nalin, jaz imam popolnoma enake probleme kot ti. Vložkov ne morem imet, ker dobim vnetje, belga toka je pa tudi ful...
Oh sej bo boljš, sam občutek je smotan-kot bi bila skos polulana. :) :)-

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   uhajanje urina
14.6.2005 15:08:29   
SaaS
Keglove vaje punce, res. Jaz sem jih delala vso nosečnost in po porodu. Kadar se spomniš, ko gledaš tv, ko bereš knjigo, na avtobusu, v avtu na semaforju... Te mišice se res da na trenirat, da boljš delajo. Pa živa duša ne ve, da med tem, ko piješ kavico, delaš vaje.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   uhajanje urina
14.6.2005 15:31:37   
MajaM
Mislim, da se tudi pri nas v lekarnah že dobijo vaginalne uteži za izvajanje keglovih vaj. Na ta način mišice medeničnega dna krepiš bolj učinkovito. Seveda pa moraš pred vstavljanjem poskrbeti za ustrezno čistočo uteži. Dobile naj bi se v kompletu večih različno težkih utežk, tako da lahko vadbo stopnjuješ.
Good luck!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   uhajanje urina
14.6.2005 20:35:49   
Anonimen
Pomagajo edino keglove vaje! Če ti že sedaj uhaja, je lahko po porodu še bistveno slabše, zato te vaje res pridno izvajaj vsak dan nekajkrat!!! Utežke pa so tudi super. Dobi se jih v lekarnah in tudi v nekaterih sex-shopih. Moja ginekologinja jih je vedno močno priporočala in jih tudi prodajala v ordinaciji.
Pozdravčke, Nojči

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   uhajanje urina
15.6.2005 8:30:04   
Eca
Edino Keglove vaje. Nekje v 6.mesecu nosečnosti sem imela iste probleme. Prvi rezultati redne vadbe so bili po mesecu dni. Sedaj ko čakam na porod, teh težav nimam več. Vaje pa delam sedaj samo ko se spomnim. Pomembno je, da jih delaš takoj po porodu, saj se menda takrat mišice polenijo in stanje se rado poslabša.
Glede kroglic, pa nam je v materinski šoli fizioterapevtka odsvetovala uporabo. Rekla je, da jih priporoča samo tistim, ki nimajo težav z uhajanje urina in to bolj za kvalitetno spolno življenje.
No, jaz jih zagotovo ne bom uporabila, pa še menda so drage.

Lp, Eca:nosecka:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?