farfala -> RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del (23.11.2009 10:20:09)
|
symona to je del žalovanja, nisi še vsega premlela, nisi se sprijaznila, prišlo je za tabo. Pri meni je bili isto, ko mi je ata umrl, še pol leta po pogrebu enostavno nisem mogla oblečt nič drugega kot črnino.Ena sama žalost, velika izguba,Počutla sem se tud krivo, da nisem dovolj naredila zanj. Verjamem, da moramo pokojnim, njihovim dušam pustit, da oddidejo, dokler ne, ne moremo zaživet.Nekateri se temu smejijo, ampak enkrat sem potem sanjala, njega, kako mi maha v slovo z nasmeškom in sem ga spustila, ker sem ga držala nad gladino morja in potem je zdrsnil počasi v globino. Sem se zjokala v sanjah in tud še zdaj ampak od takrat dalje je bilo drugače, Sem zadihala. Tako da razmisli, kaj te še muči.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] LOVRO korenjak[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]bravo!!!!! Ubošček Patrik[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif], hitro se pozdravita ulla bomo držali pesti, ko boš imela 1. izpit, itak obvladaš kiara res smo se spraševale, kaj je s Klaro, ampak dobro, da je zdaj vse OK[sm=bravo.gif] Srečanje; naju tud verjetno ne bo[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif], ker še vedno kašlja
|
|
|
|