|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
21.11.2009 21:42:22   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ploha, sej bo. Pa fajn za zobek.

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

to o kamilcah pa sploh nism vedla user posted image

Če kej ne veš, ullo vpraš..user posted image user posted image

mene vedno boli želodec, če pijem oz. sem pila kamilice, so v redu samo za izpiranjeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
21.11.2009 21:45:49   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

spije pa mleko zvečer in ponoči,

aja, no to pa ni ful  mlekauser posted image

ma ja tam okoli 500-600 ml, se mi zdi kar prav za to obdobje, kolk pogosto pa ti dojiš, mislim, da res pije, ne da se crklja?

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
21.11.2009 21:46:09   
khurde
ploha user posted image user posted image user posted image

mah, ja, to z železom je polno enih trikov, pa meni je najbolj zanimiv, k ti v bistvu noben ne pove sam od sebe oz. zelo redko... vsaj tko, k se jaz s kakim folkom, ki mi jamra zarad krvi, pogovarjam, ma to jim nič ne razložijo user posted image  tko k je ulla napisala, kombiniranje s C vitaminom v obliki sadja ali zelenjave ali začimb in vsaj ura in pol pred in po obroku nič mlečnega, jaz običajno "čakam" kar ene dve uri... pa kombinacije stročnice + žito ful izboljšajo absorbcijo, npr. leča in riž, to je super kombinacija, ko jaz kaj iz leče delam, je obvezno riž zraven - kot priloga, zgostitev... bilokaj user posted image  in npr. kvinoja + grah je tud super kombinacija, grah vsebuje tut C vitamin, oba precej železa, sam tok se je treba nazaj držat, da se ne doda kak sir user posted image  k pol gre pa vse v maloro user posted image  pa začimbe imajo velik železa, npr. timijan in peteršilj, peteršilj tudi C vitamin in ga jaz skor vedno za "dekoracijo" uporabljam, čeprav ima še dodatno vrednost user posted image  v bistvu je to to, ni ne vem kaka znanost, sam se morš pa vseen pozanimat za info user posted image  za odrasle je pa edin še to, da se omeji ne samo mlečne izdelke, ampak tudi kavo in (pravi) čaj, ker kofein in tein zavirata absorbcijo

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
21.11.2009 21:46:54   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

mene vedno boli želodec, če pijem oz. sem pila kamilice, so v redu samo za izpiranjeuser posted image

sam to pa res, mene je tud zmer po kamelcah želodec boleluser posted image še za izpiranje niso fajn, no, mogoč česa že, sluznc pa bohnedajuser posted image je moj brat kosil enkrat in je en kamen zabrisalo in se je odbil od traktorja in točno njemu v okouser posted image ( mislim kolk maš možnosti za kej takega....) je bla ful kriza, miljon operacij, med drugim so mu tud lečo presadili itd, pa še zdej nevemkolk procentov sam vid....sam ajd, lohk bi bil slep....no, mu je zdravnik takrat reku po operacijah vsakič - pa bohnedaj kakih starih mam in tet poslušat pa s kamelcami spirat!! samo z fiziološko, nikol s kamelcami...je reku da je scalnica boljš za sluznico, kot kamelceuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
21.11.2009 21:47:29   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Khurde, zadnjič sem ti hotla napisat ko si opisovala svoj "vrtiček" da dej, ko bo vse zazenel mal pofotkaj pa nalepi nam, ki bi tud imele vrtiček. Mal za dušo.

zmenen user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
21.11.2009 21:47:56   
Ulla80
kolk pogosto pa ti dojiš, mislim, da res pije, ne da se crklja?

zjutri, zvečer, čez dan dvakrat, ponoč pa tko....odvisno, tist se pa res bolj crkljauser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
21.11.2009 21:48:54   
Ploha
ulla: ne driska nima, kaka pa bolj pogosto in bolj obilno,...a vse to dobim v lekarni brez recepta? no zdaj tak nimam kej, ker lekarna je pa zaprta user posted image pa itak spi....

kaj ji je pa še sama ne vem....sam se mi zdi da je ful bogica, zakaj ne vem, mi je pa danes že 2x in to prvič na rokah zaspala, da sm jo mela pri sebi da se je umirila...

aja pa ta del ko so podočnjaki ima zabuhlo, mislim ne fejst se pa porajtauser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
21.11.2009 21:52:46   
Ulla80
ta del ko so podočnjaki ima zabuhlo, mislim ne fejst se pa porajta

to je lohk zarad vnetja sinusov oz. fejst zabasnga noska in posledično vnetja ušes...res fajn spiraj in če čez vikend ne bo boljš, pejta v pon. do p., k to se pa lohk zakomplicira....

< Sporočilo je popravil Ulla80 -- 21.11.2009 21:54:15 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
21.11.2009 21:54:43   
Ploha

ta del ko so podočnjaki ima zabuhlo, mislim ne fejst se pa porajta

to je lohk zarad vnetja sinusov oz. fejst zabasnga noska...res fajn spiraj in če čez vikend ne bo boljš, pejta v pon. do p., k to se pa lohk zakomplicira....

zmenen.

sam zdej me je pa sploh strah user posted image kaj se pa loh zakomplicira?

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
21.11.2009 21:57:15   
Ulla80
sam zdej me je pa sploh strah user posted image kaj se pa loh zakomplicira?

jutr težko kajuser posted image v pon. se pa pejta pokazat....lohk res da ma ušeska vneta, daj ji proti bolečinam kaj. če bi bli pa sinusi - no to pa vemo da ni fajn, sploh če se ne zdravi. pa nos spiraj. pa k isliš že nehat, dej še eno dozouser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
21.11.2009 22:04:57   
Ploha
ja super no...sej to je mela že predvčerajšnim zabuhlo pa je kolkrtolk zginlo, no danes je pa spet vsa zabuhla, OMB...mene je strah grem kr spat, no sej spala nam nč...pa pri nas se morš naročit in če ne gori voda, te ne vzamejo....

vročino je imela pred spanjem 37,4 samo smo se neki igrali, pa se je ful smejala, še kar razpoložena, se pa ful carta...pa probala sem jo uzadi za ušeski ko je ena rekla, da probaš če jo zaboli, pa ni niti trznla, sam vrjetn je tud loh..ma nima veze, bomo vidl kaj bo ponoč in zutri.

hvala!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
21.11.2009 22:08:33   
Ulla80
tist za ušeski načeloma je res...sam eni ne trzajo....moja dva recimo pa sploh ne preneseta,  brez vnetja je totalna muka, če ju potipam tam....pa eni otroci baje tud nič ne jokajo, pri ful hudem vnetjuuser posted image eni pa so sitni in ful se derejo že kr na začetku, k je čist mal....k nikol ne morš vedet, mene je tud tole z ušesi čist ob živce spravljalo, sicr nikol ni mela, sam gledat smo pa kr naprej hodliuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
21.11.2009 22:21:12   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

sam to pa res, mene je tud zmer po kamelcah želodec boleluser posted image še za izpiranje niso fajn, no, mogoč česa že, sluznc pa bohnedajuser posted image je moj brat kosil enkrat in je en kamen zabrisalo in se je odbil od traktorja in točno njemu v okouser posted image ( mislim kolk maš možnosti za kej takega....) je bla ful kriza, miljon operacij, med drugim so mu tud lečo presadili itd, pa še zdej nevemkolk procentov sam vid....sam ajd, lohk bi bil slep....no, mu je zdravnik takrat reku po operacijah vsakič - pa bohnedaj kakih starih mam in tet poslušat pa s kamelcami spirat!! samo z fiziološko, nikol s kamelcami...je reku da je scalnica boljš za sluznico, kot kamelceuser posted image

Meni pa je en zdravnik k sem mela ječmen rekel naj spiram s kamilco, dobro da je nisem mela doma, pol pa moja je hmali znorela.

Pole je Zelena milja - super film, sam jst bom  že spala.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
22.11.2009 5:13:30   
Zvezdica
jutro

mi2 pokonci že eno uro, ampak bolje je kot včeraj. Je pa patrik brez vročine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da zaspi, zdaj meditira v vozičku (namreč mi tako zaspimo).

Aja, danes bom kuhala: Goveja juha, pečeni goveji zrezki v omaki, riž z grahom, zelena in radič solata. Sladica za mojga velikega sončka - vanilijev puding.

Plohca, upam, da ste mirno prespali noč in se zbudite zdravi v novo jutrouser posted image In seveda vsi mali bolančki tudi.

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
22.11.2009 5:16:15   
Zvezdica
mah, ja, to z železom je polno enih trikov, pa meni je najbolj zanimiv, k ti v bistvu noben ne pove sam od sebe oz. zelo redko... vsaj tko, k se jaz s kakim folkom, ki mi jamra zarad krvi, pogovarjam, ma to jim nič ne razložijo user posted image tko k je ulla napisala, kombiniranje s C vitaminom v obliki sadja ali zelenjave ali začimb in vsaj ura in pol pred in po obroku nič mlečnega, jaz običajno "čakam" kar ene dve uri... pa kombinacije stročnice + žito ful izboljšajo absorbcijo, npr. leča in riž, to je super kombinacija, ko jaz kaj iz leče delam, je obvezno riž zraven - kot priloga, zgostitev... bilokaj user posted image in npr. kvinoja + grah je tud super kombinacija, grah vsebuje tut C vitamin, oba precej železa, sam tok se je treba nazaj držat, da se ne doda kak sir user posted image k pol gre pa vse v maloro user posted image pa začimbe imajo velik železa, npr. timijan in peteršilj, peteršilj tudi C vitamin in ga jaz skor vedno za "dekoracijo" uporabljam, čeprav ima še dodatno vrednost user posted image v bistvu je to to, ni ne vem kaka znanost, sam se morš pa vseen pozanimat za info user posted image za odrasle je pa edin še to, da se omeji ne samo mlečne izdelke, ampak tudi kavo in (pravi) čaj, ker kofein in tein zavirata absorbcijo

Ja, res nikjer nič ne povejo. Jast sem vse sama preštudirala ker liam tudi ni hotel mesa.  Zdaj ga itak je. HB z železom ni imel težav in je vedno imel perfect krvno sliko.

Aja. še to seh otla povedat;, sem povedala P zadnjič da patrik ne je mesa, pa dva dala kri in je vse super.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
22.11.2009 8:49:19   
mimi30
jutrouser posted image

zvezdica super, da ste boljšeuser posted image user posted image user posted image

Plohca, poročaj kako je danes pri vas....pozdravite se čimprejuser posted image user posted image user posted image

Mi smo bili včeraj cel dan zunaj, na Rogli....dosti smo hodili, oba sta bila ful pridna....Špela v nahrbtniku, Nejc je lepo hodil....drgač pa oba malo pokašljujeta in jima teče iz nosa....spiramo s fiziološko, sesamo in delamo inhalacije

Khurde fajn za tele razlage o železu....kako je pa kaj s suhimi marelicami, imajo kaj pametnega v seb?

Danes gremo pa na kosilo...tašča časti za odhod v penzijo....nisem glih hepi, ker bo dost ljudi tam in itak na hitr, če nam sploh rata pojemo tist pol pa tak šibamo domov, ker tam ne morš nikamor otroka odložit in hitro sitna postane

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
22.11.2009 9:18:45   
krtekxx
Mi smo OK (zenkrat, kdo ve kj bo čez eno uro ali 2).
Ploha, Tine od Barbe je imel nekj podobnega. Nisem brl nzj, sam če ima vročino pa je zabuhl bi jo peljal k dežurnemu.
Zdej grem na kolo.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
22.11.2009 9:40:08   
PAJO
PLOHA jz bi jo tud peljala  v dežurno,sej potem greš pa lahko v dežurno lekarno po zdravila,sploh ni problem.ti jo kr pel.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
22.11.2009 10:11:48   
Ploha
evo dete spi, noč je bila kar dobra, 1x se je mal predramla, pa je hotla nazaj zaspat, sam sva ji  prej še nos spucala, no pol je pa do zutri spala.

uno zabuhlo je malo bolše, sam kokr vem je imel tine od barbe ornk oteklino kokr sm razumela, pa vročino....barba kak je blo?

meta je imela edin ponoč 38, zdej zutri pa tam okoli 37,2...

ma ful me je strah če je res kaj hudo narobe, pa drugi strani me je pa strah da me naujo tam kej napizdil, kaj se grem....jest le ne vem kok resne stvari so, na lepe oči jest ne morm vedt al je zadeva resna....čeprou bom res vrjetn tekom dneva šla...zdej itak spi....pol bom pa vidla

pije dovolj, je malo manj...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
22.11.2009 10:38:12   
barba
Ploha - Tine je imel celo levo stran obraza ful zateklo, uček je odprl za kakšne 3 mm. Otekle je imel veke in rdeče okrog učka. Sam uček pa ni bil rdeč in tud nč ni ven teklo. Bil je normalno živahen, jedel je, vročino je imel od 37 do 38°C.
Jst drgač nisem panik in malega verjetno takrat nebi peljala k P, če nebi bila cela leva stran obraza zatekla. Kar sem prebrala po mojem ni isto.
Sej sva se na FB zmenile, ane.user posted image

Drgač pa babe velik čvekateuser posted image , jst nimam cajta.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
   [Brisano sporočilo]
22.11.2009 11:57:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2171
22.11.2009 13:07:28   
krtekxx
Sem šla naa kolo na Bistriško planino in pol dol po eni singlci (to pišem z Sončka). Zakon.
Včeraj sem otroke peljala na Primorsko k mojim domov v meglo. Je Brita videla tooooliko (živih) živali, da se ji je skoraj strgalo. Konja, ponija, prašiče, kozo, mačke, pse, krave....Pa vsakega je pobožala in mu pustila da jo poliže.
Ploha, ampak jutri pa le pejt pokazat Meto k dr...za vsak slučaj. Tist kar je imel Tine od Barbe pa ne moreš sfalit k je otrok tak kot boksar dan po dvoboju. ampak zdravnike plačujemo zato, da so tam, ko jih rabimo, tudi za nasvet. Lahko pokličeš v dežurno če ne...lahko se predstaviš tudi z mojim imenom, mene že poznajo, ker skozi kaj kličem. Pismo, ne se zaje.ba.vat z otroškim zdravjem.
Jutri grem pa v službo za cel dan. Moram kaj prištimat za jest da ne bosta z mojim cel dan stradala. Je pa naša "anoreksija" začela kar nekaj jest in predvsem pit. Ne me kregat Ulla, Ronja...ampak spije po 2 Lumpi sokca po slamci vsak dan. Takole smo jo razvadili. Hoče pa samo Lumpija in nobenega drugega. Pa kruh in sir ima zelo rada. Najrajši un ta puhast bel kruh in sirni namaz, ali pa ementaler po koščkih. Sem vesela, da sploh je, se bomo potem ubadali z zdravo prehrano, ko bo enkrat kak dekagram pridobila.

Če manjka kak a se opravičujem, tipkovnico imam čisto zanič.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 22.11.2009 13:09:55 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
22.11.2009 13:30:01   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Sem šla naa kolo na Bistriško planino in pol dol po eni singlci (to pišem z Sončka). Zakon. 
zdravnike plačujemo zato, da so tam, ko jih rabimo, tudi za nasvet. Lahko pokličeš v dežurno če ne...Pismo, ne se zaje.ba.vat z otroškim zdravjem.

Juhej, singlca za dušo. Dobra si, da greš v tem "mrazu". user posted image user posted image user posted image

Ploha, se strinjam s krtekxx.

Krtekxx, ma samo da pije, čeprav morda ni glih njabl zdravo...amapk tko pač je.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
22.11.2009 14:05:57   
krtekxx
Dobra si, da greš v tem "mrazu"

Je bilo za kratke hlače in rokave, samo jih žal nisem imela s sabo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
22.11.2009 14:08:01   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Dobra si, da greš v tem "mrazu"

Je bilo za kratke hlače in rokave, samo jih žal nisem imela s sabo.

Ma ja, sej če goniš v klanec res nima kam zebstuser posted image  Evo, pa si si anbraal energije za cel teden

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kje kupujete igrače
ksenija12

Kje kupujete igrače za svoje otroke (za darila..)

v nakupovalnih centrih (spar,mecator,..) (32%)

otroških trgovinah (baby center,pikapolonica..) (54%)

majhnih specializiranih prodajalnah (3%)

preko spleta (3%)

drugo (9%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!