ronja -> RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del (20.11.2009 17:06:09)
|
- lubi ma teren, ga cel dan ni - avto je bil parkiran v p.m. čist zraven gradbišča, da smo morale čez blato gazit, da smo prišle do njega, zdaj je tak seveda tudi od znotraj, ker je bil sp. zic naštima na lubija in torej čist nazaj, torej če sem hotela dat Ronjo not, je s svojimi blatnimi čevlji vse posvinjala - ni nič kriva, saj nima kam dat nog - samo jaz si pa tut prej nisem upala prestavit zica, ker ne maram, da čaka na cesti... pa še bala se je unih gradbincev (ona je ko kuža, se boji vseh v uniformi, ni glih tipična ženska[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]) - to je bilo za začetek - Lejla ŽE CEL LJUBI DAN TEŽI - no, na srečanju ni, sicer pa OBUP - avto je crknil - iz srečanja me je pripeljala **** - hvala!!!! - ker nismo bile pravi čas doma, sta obe zaspali v avtu, kar pomeni, da doma nista, kar pomeni, da danes nisem še nič pametnega jedla - LAČNAAAAAAAAAAAAA - do večera zdaj ne bo nobena spala, bosta pa zoprni - Ronja še ni, Lejla pa že ves čas teži in mora bit non stop v rokah, pa še tam ni ok, jest ne morem nič, ker ona vse zgrabi, non stop me cuka, ščipa in grize in mene že vse boli!!! ... povzetek: POLN KUFER MAM VSEGA!
|
|
|
|