khurde -> RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del (28.10.2009 22:59:26)
|
za rd mislim povabit sam par sorodnikov - njene tete pa stare starše, ker drugač jim ne bo všeč... pa tut ni jih tok + da ima mala vse rada. bomo pa še videli. celega sorodstva ziher ne bo [sm=smiley36.gif] jancci, sej pol k se mi mal zarase, bom še vesela, če bo kdo po kej prišel... k polet sem ful mete ven vrgla, mi je vse zatrla, tut žajbelj [sm=zmeden.gif]... pa kak mladič origana se najde, ostalo je pa še čist majhno [sm=smiley1.gif] aja, pa drobnjak lah pošenkam [sm=smiley36.gif] drugač bi pa še mela origano, kraški šetraj, lovor morm od stare mame dobit (ni prezimn), pa mirto (tut ni prezimna), dobro misel, različne vrste timijana in žajblja... polno je tega... zato pa rabim veeeeeelik placa [sm=jezicek.gif] barba, kok sta fajn!!! [sm=bravo.gif] rubica, lepi copatki! kiara, nimam pojma glede ustnice [sm=zmeden.gif] snežinka, meni že od nekje 5.-6. meseca kaka skoraj vedno v wc, v zadnjem mesecu in pol je samo enkrat v plenico, ko smo šli na faks in je nisem mogla na wc dat + da me ni bilo zraven. lula pa tko tko... poleti skoraj vedno wc, zdaj pa 70% wc, ostalo al plenica, ko sva zunaj oz. hlače, če "uide", ko sva doma. ulla, men je matematka zakon [sm=smiley1.gif] tko, spila pivo, zdej grem spat. mal še po netu brskam, gledam kje prezimujejo tančicarice in pikapolonice, ker jih je polno po hiši, pa še moje najljubše žuželke so.[sm=smiley1.gif] dons sem celo kolibrija ven podila, kok je to glasna žival, ko okol ušes leta [sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif] mam en projekt v glavi že ene dve leti, ful bi rada en hotel za žuželke zgradila [sm=jezicek.gif] pa ne najdem zainteresiranih ljudi za pomoč [sm=smiley36.gif] kdo bi si mislil [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|