Jancci -> RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del (6.11.2009 16:25:56)
|
Porkaduš.. samo kuhat grem, za pol ure pa sta dve novi strani. BTW: nisem krompirja in ribic ampak lazanjo s špinačo (je bi lzadaj na špinači recept, pa sem mela ravno vse setavine, ker sem bila včeraj v šopingu) Bomo vidli, če bo užitno!? Zgledal je dobro! aja, da povem - je pojedu 5 (!!!) žličk juhe očitno mu je cajtng apetit zbudil Mal celuloze je zmeri dobro!! Bravo Neo! Napišite si pod nasvete od Ule, da če mali ne je, mu najprej ponudi mal časopisa [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] mimi čist simpl recept, prepražiš čebulo, česen, vržeš 2 konzervi tuni not, dodaš smetano, soliš in še kakšno začimbo dodaš, npr, peteršilj, bazilika in vržeš v to omako rezance in je.Mi to obžujemo. mi2 tudi + jest še ful sira zraven, ker sem nora na sir [sm=smiley17.gif][sm=smiley17.gif][sm=smiley17.gif] Mimi kaj boš tudi nasvete zbrala na seznam user posted image user posted image najvišje bi kotirali: inhalacije, recept fiziološka, čeveljci, hojica, AD3.... Pa jest danes ful perem in mi praška zmakuje.. dodaj še recept za tekoči prašek iz mila!!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|