ronja -> RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del (23.12.2009 10:44:15)
|
dons morm še medenjake spečt, upam da bojo ratal, k so za darilauser posted image kmal se jst to spravim delat, a ne....dejte mi povedat, a un led, k se iz beljaka, limone in cukra gor premaže, a to se kr pusti, da se posuši, a j treba to pečtuser posted image k to še pa res nism nikol delala, sam surov beljak mi je pa mal navzgravžn, nouser posted image uglavnem neki bi, da pride lepa bela glazura čez....ideje? Ulla, v principu se samo posuši. Jaz tega zdaj ne delam, ker so pač mali otroci, pa mi ni glih surovega jajca jim za dajat. zato delam limonin led namesto tega beljakovega, pa pride isto fino, samo hitreje moraš delat, pa manj prožna glazura je - amapk to lahko kompenziraš z izkušnjami, pa vseeno ratajo enako tenke in lepe črte. Moji punci se bašeta s temle našim kruhkom, je prav fino ratal. Khurde, Ronji sem naredila višnjevo-skutno torto brez jajc za 1. rd, Lejli bom naredila navadno z jajci, ker smo jih že uvedli, ker gre ona naslednji dan po svojem rdju itak v vrtec, pa je dobro vse prej uvest...
|
|
|
|