farfala -> RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del (2.11.2009 13:55:47)
|
Ojla! Jaz sem pa mislila, da je samo v mb tako obsedeno stanje. [sm=smiley29.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley5.gif]Sem prišla v hofer ob 9.45, polni parkirplac, kolone že na blagajnah[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif], Trgovke niso pajacov niti zložile iz škatel in potem sta dve ženski potegnile enega ven in se skregali. Je ena rekla, da je njen, ker je ona rekla naj prinesejo novo škatlo[sm=zmeden.gif], druga ji je pa zabrusila, ja potem pa celo škatlo kupi, opica, kaj govoriš bedarije! [sm=jezicek.gif]Ostali pa smo se samo smejali in spogledovali[sm=smiley36.gif]. In nekateri so res imeli poln voziček teh pajacev[sm=zmeden.gif] Dobila št. 86 temno moder, sv. modrega ni bilo. Kroglice sem tud gledala pa sem si premislila, ker imamo že zdaj celo sobo polno igračk, kock, kart...in že to komaj sfolgam pospravit Ko pridem domov pa mali celi objokan, ni hotel spat, moj pa ga noče in ne more nosit in sem ga malo zazibala pa je v dveh minutah zaspal revež. nekaj ga spet muči, al pa je polna luna kriva.[sm=smiley36.gif] Srečanje: meni ustreza tudi torek 17.11.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|