farfala -> RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del (17.12.2009 23:14:54)
|
mimi lepo, da si nazaj[sm=bravo.gif], sem mislila, da ste na dopustu pa toliko kot si nakupovala itak ne bi imela časa sedet za računalnikom zvezdica 10 zob že[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], sem mislila, da jih ima samo anže toliko Sem tud vidla eno reklamo za čeladice, mislim, da so bile po 27 evrov, z nekimi uhicami al kaj , hecne in luškane[sm=smiley36.gif], Sem se takoj na tebe spomnila. Ampak ti si pa res bla divja kot dete, vau, ampak kdaj si pa postala angelca[sm=smiley36.gif]? jancci nimam nič proti, da imajo otroke, sem ravno včeraj v reviji brala o dveh puncah, ki sta se odločila postat mami, poiskali sta darovalca, dogovorile sta se katera bo noseča (starejša), naslednjič bo pa mlajša. Na začetku so stari starši valjda bili zaprepadeni, ampak zdaj malega vsi obožujejo in raste v družini polni ljubezni, kar je pomembno. Je pa vprašanje, kaj bo z njegovo identiteto, ko bo malo večji in bo ugotovil, da je drugačen, Slovenci pa tega večinoma nimamo radi, otroci pa znajo bit še posebej zajedljivi in hudobni.
|
|
|
|