|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se mi zdi, da sem srečka
14.6.2005 20:05:14   
aljča
klavdijam čestitke še iz moje strani:bravo::modri::bravo::roza::bravo::modri::bravo::roza::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu klavdijam)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Se mi zdi, da sem srečka
15.6.2005 6:51:33   
klavdijam
Pozdravljena Alja!

A veš, da si že od srednje šole želim deklico z imenom Alja? :) A je bil prvi sine inje Žan.. Morda bo tokrat.

Hvala za prisrčne želje!
Še to, sem danes zjutraj delala test in so čisto jasne :roza:. Seveda sem morala že pred 6 zjutraj pokazati možu, ki me je le pisano gledal in se smehljal zraven, ker je to zanj še sredi noči.

:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 27
   Se mi zdi, da sem srečka
15.6.2005 10:31:21   
jezika
:sloncek::sloncek:če SO ČRTICE BILE VIDNE ALI TUDI KOMAJ OPAZNE POTEM SI NOSEČA, KER BREZ NOSEČNIŠKEGA HORMONA, SE ČRTICE NE POKAŽEJO. ĆESTITAM UPAM DA BOM TUDI JAZ KMALU TAM:angel::angel::angel::angel::angel::nosecka::nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 28
   Se mi zdi, da sem srečka
15.6.2005 11:37:35   
KATKA 3
Čestitke tudi od mene!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Želim ti da ti naslednji meseci minejo čimprej in da boš kmalu v rokah stiskala zdravo štručko:duda: Imam pa še vprašanje zate in sicer se mi dogaja podobno kot tebi.M mi zamuja par dni, občutim rahlo slabost, test pa sem tudi že poskusila naredit in je bil negativen - baby check. Drugače imam redne M. Upam na najboljše, vendar se bojim da bom razočarana ker se mi zdi da kar ne bi bilo možno da bi po dobrem letu poskušanja ratalo. Zasledila sem da ti je prej večkrat baby check pokazal negativno, pa me zanima kolikokrat si ga poskušala naredit in kateri dan cikla je bil pozitiven?

Lep pozdravček in še enkrat čestitke!:bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 29
   Se mi zdi, da sem srečka
15.6.2005 11:49:09   
klavdijam
Pozdravljena Katka!

Sem že hotela napisati na forum dekletom naj ne delajo prehitro testov.

Meni je pokazal natanko 7 dni po zamujeni menstruciji (prav tako pri prvem otroku). In še to najprej mini baby chack, nato romed, baby chack pa čisto rahlo črtico. Povrhu vsega pa se mi je včeraj pojavil še rozasti izcedek in sem bila že čisto paf... Zato UPANJE JE ZMEROM!!!!!

Res sem pa prej porabila celo premoženje za teste :)

Lepo bodi in sporoči kaj bo novega!!!!! Želim ti, da boš kmalu srečka nosečka.

Neposredna povezava do sporočila: 30
   Se mi zdi, da sem srečka
15.6.2005 13:17:16   
KATKA 3
Najlepša hvala za odgovor! Si mi vlila upanje, ker sm bla že čist na tleh ko sem včeraj naredila test, sm res upala da se bosta pokazali tisti težko pričakovani :roza:
Kot si rekla, upanje ostaja!!
Čawčk bodoča mamica!

Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?