Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: varenkorak Še enkrat naj vam pojasnim... Resnično naša situacija ni nič kaj rožnata. Izgubili smo stanovanje vendar ne po lastni krivdi. In resnično smo imeli velike težave s strani nekaterih oseb. Zato smo tudi odšli iz stanovanja. In človek resnično v stiski sprejme vsako rešilno bilko... In nikdar nisem nikogar izkoriščala in tudi nikdar ne bom... In žal mi je, ker nekateri iščete napake in potrebujete razlago za vsak napisan stavek... Preveč je vsega... Zelo mi je težko ker se življenje ne izide vedno kakor bi želela. Pa zato še nismo kriminalci. V življenju sem vedno živela pošteno in tudi bom... In še enkrat iz srca vam hvala za vso pomoč in vse kar ste nam podarili... Iz srca smo vam hvaležni... Že petnojstič. Marsikoga tu, je zanimalo, zakaj ste kar na lepem ostali brez stanovanja? Vse drugo je povedano, samo kratko in jedrnato odgovor bi bil dobrodošel. Ampak, nisem od juče, zato sem borita za vse take stvari. Povej razlog ostalim puncam glede izgube stanovanja, ker nisi bila enkrat naprošena! Cmizdim se ne ob tvojim tekstom, ker nisi poštena. Ob toliko replikah in postih, v enem nismo slišali, zakaj si ostala brez stanovanja. Vse je prepozno, nabrala si, kar si potrebovala. Če bi meni pokazala plac enega, drugega, te še stokrat preverim. Ker ne maram nategovanja na suh. Hitro skužim, kam kdo paše. In ja, zato iščem pri vsakemu, ki nekaj prosi iz neba, da bom resnično vedela, da gre v prave roke, ne glede na to, ali je človek, žival ali stvar. Preveč je vsega, ja, se strinjam. Če pričakujete razumevanje, želimo, da pričakujete tudi od nas skepticizem, ker je toliko vsega nategnjenega. Podana je bila možnost, da se izpostavijo osebe, ki so bile tam - kje so, ni, kot da jih ni in se ni nič zgodilo! Danes sem gledala slučajno na troli, ko je mulc pisal sms nekomu, da če bo prijazen, ga nič ne stane, ker ga bodo mamce pohvalile, da je fajn poba. Pa nikdar se mi v življenju to ni zgodilo, gužva kot gužva, pa sem se za nekaj minut nazaj spomnila, ko sem stala drugje, da sta ga dve mamci res v paco vzeli. Pri meni skratka ni kredibilnosti za ta primer in ga tudi ne bo. Če dobim podatke od Varne hiše, kjer ne sprejemajo ljudi brez doma, potrditev, ker ne pašejo tja, razen v Materinski dom v tej situaciji, ker so brez doma, bom morda verjela. Če si drzne, naj mi piše na zs, če je tako pogumna, da lahko potrdi svojo zgodbo. Samo naj gleda, da se z lažmi morda ne bo zaklala še bolj.
|