|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Varenkorak prosi...
31.10.2009 21:24:03   
blaža
ne bi komentirala oz sodla, če je res potrebna pomoči al ne. samo to mi je malo tako za ta sp, ki jaz sem tudi brez dela in bi rade volje odpra sp, ma to ni kar tako. Moraš met nekaj začetnega kapitala, da se sploh lotiš, pa čeprav mogoče rečejo, da ga ni treba met.

Jaz sem tudi brezposelna, in sem razmišljala o sp-ju, ma to ni kr tako. kdo bo pa prispevke plačeval? seveda odvisno kaj se spet lotiš, ma je treba vse dobro preštudirat.

No kot je že ena napisala, so bile tudi meni njene besede nekam preveč pocukrane, pa se mi je vse skupaj čudno zdelo, ma to je že druga zgodba. Žal mi je vseh, ki nimajo za svoje otroke dovolj vsega.

Mi smo ekrat en traktor na pedala podarili preko oglasa in je moj mož javu eni ga., da naj pride. mu je pa ful naložla kako je otrok grozno bolan,...pa v stilu da nimajo za take zadeve. ( bom vseeno povedala, čeprav se to večkrat reče) Pol je pa prišla s takim avtom, da sva samo gledala, pa to nehote. Ker midva mava pa eno krntijo staro 16let. jaz ji rečem potujoča krsta, ker je tak škatlast karavan.user posted image

No ampak razveselila me je pa vseeno, ker nam je za v zameno dala eno izdolbeno pomarančo, v njej so bile zapičeni klinčki, notri pa svečka in sem se ful razveselila. No lepo se mi je zdelo, pa bilo kakor bilo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
31.10.2009 21:26:43   
blaža
Aja še to sem pozabla. Enkrat je mož nesel dve vreči polnih igrač na Karitas in so gospe samo nekako zmrdljivo vprašale, da kake igračke pa so to? Prav glupo je izpadlo. se nama je zdelo prav za malo. namesto, da bi rekle, hvala lepa, pa bi pol prebrale. ma nismo dajali nič takega, ki ne bi blo še v redu za otroke. veselila sva se pa ful, da bojo tudi drugi otroci dobili kako igračko.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 52
31.10.2009 21:40:55   
lubicamoja
Ko vse to berem ostajam brez besed. user posted image
Ne bom stopila na eno niti drugo stran, saj ne poznam dejstev.
Lahko pa rečem zase, da ko mi je lansko leto tako zelo zbolela hčerka, so me pripravili v bolnici na najhuje... user posted image
Ostala sem brez službe, ostala sem sama, res, da so mi starši pomagali, tudi bratje in sestre, da ne govorim o PRAVIH prijateljih, katere lahko naštejem na roke.
Še danes sem zadolžena, odplačujem vse, kar sem si sposodila. Sram me je bilo zaprosit karkoli. Zmeraj sem si govorila, ne, v tem pa že nisem jaz...
Pred nekaj dnevi sem prvič zaprosila tukaj gor in odzvali sta se dve dekleti, katerima bom večno hvaležna.
Verjamem, ni lepo "nabrisati" ljudi, da nekaj dobiš.
Upam, da dobi tale zgodba srečen konec, da pa le ni vse tako hudo...
LP vsem. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 53
31.10.2009 21:42:30   
valentinčica30
Kar se s.p. tiče ne morem mimo tega. Za s.p. rabiš denar. Prispevki se morajo plačevat vsak mesec, vsaj minimalko, vem ker sem tut sama privat. Ne bom rekla da obogatiš s privatništvom, sam če za osnovno ne zaslužiš pol se bodo že na davčni vprašali zakaj vse to.
Bolj to berem bolj mi je vse čudnouser posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 54
31.10.2009 21:43:38   
Klemy82
Ne bom komentirala dotičnega primera, ker ga ne poznam. Je pa res, da na svetu obstajajo vse sorte ljudi.
Dosti let sem bila prostovoljka na Karitasu, pa nisem več, ker sem res videla svašta in mene take stvari osebno prizadanejo.
Smo imeli mamico, ki je podarjena oblačila vrgla stran, pa so ljudje našli pa nam vrnili, so ljudje prišli po paket hrane pa ga prodali naprej, potem se ti pa srce trga, ko pride res kak revež prosit, pa moraš rečt, da ni. Da je zmanjkalo. Da bomo poklicali, ko bo.
Ko vidiš, da so ljudje, ki so res bogi pa jih je sram prosit za najosnovnejše reči. Raje trpijo. So ljudje, ki so zadovoljni z najmanjšo drobtinico, ki jo lahko dobijo. In so taki, ki pokličejo, če so ta mesec v paketu spet Mercator makaroni in se zmrdujejo, da so zanič.
In potem so ljudje, ki se na račun človeške dobrote okoriščajo in tudi zaradi takih ljudi marsikdo, ki bi res rabil, ostane prikrajšan. Takih ni nikoli sram. In jih ne bo. Za vse take ljudi, tudi tiste, ki izkoriščajo dobroto ljudi na RR in drugje nimam besed. Samo rek, ki pravi, da se vse vrača in vse plača.

Jst.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 55
31.10.2009 21:44:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Kar se s.p. tiče ne morem mimo tega. Za s.p. rabiš denar. Prispevki se morajo plačevat vsak mesec, vsaj minimalko, vem ker sem tut sama privat. Ne bom rekla da obogatiš s privatništvom, sam če za osnovno ne zaslužiš pol se bodo že na davčni vprašali zakaj vse to.
Bolj to berem bolj mi je vse čudnouser posted image .

Jaz sem samo iz sms-a prepisala vem pa ne kako to greuser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
31.10.2009 22:04:10   
Tanja55
A se ne dobi za odprtje s.p. subvencija zavoda za zaposlovanje? Prav za namene placevanja prispevkov?

Sicer pa samo en komentar na temo: so prisli iskat stvari v avtu, kakrsnega se sami nimamo...Oprostite, kdor to napise ne vem zakaj podarja stvari? ker hoce, da tisti, ki pride ponje, pride pes? oz. v prevoznem sredstvu, ki je slabse od tega kar ima sam doma? Resnicno mi je vseeno, pa ce nekdo pride z letalom - ce mam namen podarit, bom podarila, tud na Karitasu ne vem kdo moje stvari dobi. Torej? Tud k meni so ze prisli v avtomobilih, logicno, sama pa avta sploh nimam torej kaj zdej? ma, adijo pamet, res. Zaradi mene si lahko avto od nekoga sposodijo, tud jaz sem se ze v avdiju prevazala, ker mi ga je posodil kolega. In po krasni logiki slovencev, tisti, ki me vidi v audiju sklepa, da sem polna kesa in kako le lahko kdaj prosim za karkoli, sej mam vendar audija. Ma zanima me, ce ljudje kdaj pogledajo v vec moznih scenarijev ali so resnicno tako samozagledani, da vidijo samo en razplet?

Upam, da tale zgodba z Varenkorak in njeno druzino dobi dober konec in da bo sama razlozila,kaj je na stvari. Srcno upam, da ni samo nateg. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
31.10.2009 22:25:03   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55
A se ne dobi za odprtje s.p. subvencija zavoda za zaposlovanje? Prav za namene placevanja prispevkov?

Lahko se dobi, ja, samo to ni kar tako z danes na jutri - to je cel proces in večinoma traja še nekaj mesecev po tem, ko že odpreš s.p., da dejansko dobiš nakazano to subvencijo, do takrat moraš pa sam pokrivati prispevke, tako da moraš vendarle imeti neko rezervo oziroma ti mora s.p. toliko laufati, da lahko pokrivaš stroške.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 58
31.10.2009 23:40:02   
Oceania
Če ima odpt s.p. mislim, da bi bilo pravilno in pošteno, da se jo javno objavi, kot pravno osebo.

Tudi jaz sem med tistimi, ki jim je vse skupaj sumljivo od začetka. Brez repa in glave in vse v tretji osebi.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   [Brisano sporočilo]
1.11.2009 9:38:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Oceania)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
1.11.2009 15:00:04   
Anonimen
Drage RRovke! Imam sposojen PC od sosede. Vam odgovorim, ker je prav, da pojasnim. Ja 1okt sem odprla sp. Ker sem po 5 mesecih čakanja in pregovarjanja z šefom ugotovila, da ne bom dobila ne denarja, ki mi ga dolguje, ne dokumentov ugotovila, da s svojim znanjem in izkušnjami po posvetu z delavko na Zavodu za zaposlovanje izberem pot samozaposlitve. Trenutno smo z deklicami nastanjene v Varni hiši, ker nismo imele kam iti...Nimamo doma, ne avta. Sp pa lahko odpreš brez začetnega kapitala. In vse stvari, ki ste nam jih podarili so nam prav prišle in smo vam iz srca hvaležne. Sem pa tukaj doživela zelo neprijetno izkušnjo z vami... Vse dobro vam želimo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
1.11.2009 20:14:28   
ajataja
mislim da je edino prav da poveš celotno zgodbo tukaj takšna kot je dejansko na csd-ju ,kar pač jaz ne smem.Mislim,da  tiste ki so ti pomagale nočejo laži in ni nič narobe če si prišla v kakšno stisko ni pa prav da se stvari napihujejo in pretiravajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
1.11.2009 20:36:25   
Anonimen
Sva z Varnimkorakom danes na veliko klepetali-jaz ji vse verjamem,življenje ima trenutno res v k......Nikogar ni naplahtala ali prinesla okoli.Zaradi določenih razmer in tudi otrok ni veliko tega napisala.

Povedala mi je tudi,katere so ji dale cunje.Za vse je res vesela.Ena je bila tudi pri njej,pa naj sama več napiše kako in kaj je z Varnimkorakom.
Ni prevaratka,dolžna res ni razlagati kaj vse slabo se ji godi,mogoče le puncam,ki so ji stvari dale in jih punčki in ona z veseljem nosijo.

Tiste stvari,katere so pripravljene zanjo,bo dobila od mene.Sem se tako odločila,kljub temu,kar je tu pisalo.Verjamem njej....

Ajataja-res so v Varni hiši.

(odgovor članu ajataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
1.11.2009 23:26:18   
Anonimen
Mene ni prepričala. Ne vem, katera izjema Varne hiše sprejema ljudi brez doma, če so temu namenjeni Materinski domovi? Po podatkih, ki sem jih dobila izmed ene od Varnih hiš velja, da sprejemajo socialno ogrožene, torej brez domov Materinski domovi in ne Varne hiše.

Kot drugo pa, za odprtje s.p. res ni potreben začetni kapital, mora pa fizična oseba kot samostojni podjetnik za plačilo dolgov odgovarjati z vsem svojim premoženjem in mu lahko zaradi neplačevanja dolgov zasežejo vsa denarna sredstva na TRR ter tudi stvarno premoženje. In če je Varenkorak odprla post Igra usode v sredini avgusta, kjer je 19.10 napisala, da je ostala nadalje brez doma in ostalega, mi pač ne potegne skoz mojo lajtngo, za kako jamstvo sploh gre, če z ničemer ne more odgovarjati.

Kot tretje pa, ponovno je bila zaprošena (pa nihče ne zahteva detajlov) za določeno obrazložitev (že v prejšnjem njenem postu) in tudi v tem postu, pa smo zopet ostali bosi. To, da sama ne zna, ker bi bilo fer, v parih stavkih objasniti stvar, glede na to, da ji je bila nudena pomoč in je prišlo do zamajanja njene kredibilnosti in polno dvomov pri ljudeh in da ima za seboj zastopnike, mi pač ni všeč in pušča zato še toliko več dvomov in majanja na kredibilnosti.

Seveda, ni pa dolžna nič razlagati. Samo potem naj se ne čudi, da pač nismo vsi iz testa, ki naivno verjamemo že na prvo žogo. Ko na TV pokažejo družino v revščini - ja, temu verjamem. Tej zgodbi žal ne. Preveč nejasnosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
2.11.2009 8:34:00   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: RepkaKot drugo pa, za odprtje s.p. res ni potreben začetni kapital, mora pa fizična oseba kot samostojni podjetnik za plačilo dolgov odgovarjati z vsem svojim premoženjem in mu lahko zaradi neplačevanja dolgov zasežejo vsa denarna sredstva na TRR ter tudi stvarno premoženje. In če je Varenkorak odprla post Igra usode v sredini avgusta, kjer je 19.10 napisala, da je ostala nadalje brez doma in ostalega, mi pač ne potegne skoz mojo lajtngo, za kako jamstvo sploh gre, če z ničemer ne more odgovarjati.

Drugo ne bom komentirala, ker ne znam presodit, kaj je res in kaj ni, ampak tole glede s.p.-ja pa ni čisto tako, kot si predstavljaš. To, da s.p. jamči z vsem svojim premoženjem drži - ampak to ne pomeni, da bi ti ob odprtju s.p.-ja recimo preverjali, kako premoženje sploh imaš, da bi lahko jamčil z njim. To preprosto ni tako. To, da se ti lahko vsedejo na TRR, drži, ampak če pride do tega, da imaš dolgove, ti pa nimaš nobenega premoženja, ti pač nimajo kaj vzeti in je to to. Da pa ne bi mogle odpreti s.p., ker nimaš prav nobenega premoženja, pa ne drži, saj, kot rečeno, ob odprtju tega nihče niti ne preverja in to nikogar ne zanima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
2.11.2009 15:47:56   
zlatolaska
da se še jaz oglasim, sm si prebrala celotno temo...ja zelo dvomljivo je vse skupaj...tudi jas sem opazovala najin TV v kuhinji, ki ga zelo malokrat prižgeva in sem to omenila dragemu, in šele potem, ko sem to naglas povedala sem se zavedla da varna hiša skoraj 100 % ima TV.

Tudi to glede njenih oblačil, da jih niso uspeli popokati in da so bili s CSD-ja zraven ko so pakirali...če je lahko izven varne hiše prevzela TV, bi ji lahko tudi mož prinesel oblačila...

Pa zanimivo se sliši da postaneš samostojni podjetnik med bivanjem v varni hiši....pa prispevke in akontacijo davka je tudi treba plačati user posted image

smrdi do neba tale zgodba....in če bi delila z nami stvari, ki nas motijo v zgodbi in jih obrazložila, bi sigurno dobila veliko pomoči, ker nekatere oklevamo ravno zaradi nasprotij...

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 66
4.11.2009 17:54:24   
Anonimen
Še enkrat naj pojasnim... Odprla sem sp, ker imam tako več možnosti za delo. Zaradi poškodbe hrbtenice po prometni nezgodi je moja zaposlitev v podjetju težja kakor sicer če bi bila povsem zdrava. Tako pa imam možnost dela na več področjih (tečaji tujih jezikov, turistično vodenje in z možem sva se odločila tudi za prodajo rabljenih avtomobilov). Ker je tako delo dinamično in ne pretežko zame. Tako imava oba z možem možnost zaposlitve. Z mojimi zdravstvenimi težavami bi težko dobila delo za dlje časa. Na žalost na to ne morem vplivati. Imam zastarano poškodbo hrbtenice, morda bo potrebna tudi operacija. In nismo se selili trikrat v enem mesecu, da ne bo pomote. Smo se preselili pred nekaj meseci in ker nismo izpolnjevali pogojev za DSP nam le ta ni pripadala. Tudi avto smo morali prodati in ga še danes nimamo. Seveda nimamo niti stanovanja. Ker bi nam v tem primeru denarna pomoč niti ne pripadala. Ajataja ti že veš. In nimamo privarčevanega denarja, ker smo le tega ves čas namenjali za najemnino. Po štirih mesecih brez denarnih sredstev smo le to dobili, medtem pa smo si denar morali sposoditi vsaj za hrano... Računi so ostali neplačani. Sčasoma se tudi računi poravnavajo. Na računu imam 1100 negativnega stanja, ki ga bo tudi potrebno vrniti. Do tega pa ne bi prišlo, če bi mi moj nekdanji šef uspel urediti dokumente za denarno pomoč za brezposelnost, čeprav sem delala pri njem prej 18 mesecev. Preselili smo se, ker smo imeli težave v družini, vendar na naši ožji, da ne bo pomote. Prej pa smo bili dolga leta podnajemniki in se zaradi otrok večkrat tudi selili, kar ni niti najmanj prijetno... Še to morda. Oba z možem ne pijeva in ne kadiva. Da vas ne bo skrbelo preveč. Sedaj pa lepo prosimo da zadevo zaključimo, ker jaz ne mislim za nobeno ceno izpostavljati sebe ali svoje družine. Iz srca vam hvala za vse dobronamerne želje in nesebično pomoč. Nam je zelo prav prišla. Zame je tukaj zadeva zaključena. Hvala za razumevanje.

(odgovor članu zlatolaska)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
4.11.2009 21:08:13   
Oceania
Vso srečo vam želim.

Samo še to bi omenila, ko izpostavljaš svoje zdravstvene težave: za poškodovano hrbtenico dinamično delo vsekakor ni primerno. In ne potenciraj tega z operacijo, ker ne veš dobro o čem govoriš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
5.11.2009 9:49:08   
Anonimen
Govorim to kar mi je včeraj povedal zdravnik. In kaj je potemtakem primerno, 8 urno sedenje v pisarni ali stanje za strojem v tovarni 8 ur??? Čez 10 dni me v kolikor se ne izboljša stanje čaka hospitalizacija. Le zakaj??? Naš prijatelj je bil zaradi takšne diagnoze kakor jo imam jaz pred leti operiran na hrbtenici. Torej mi je jasno zakaj gre.

(odgovor članu Oceania)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
5.11.2009 10:07:54   
Fleka
Hospitalizacija?user posted image Kje bodo pa punčke?user posted image

Ne želi drugim tistega,česar si tudi sam ne želiš,.....*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
11.11.2009 14:58:27   
Anonimen
Še enkrat naj vam pojasnim... Resnično naša situacija ni nič kaj rožnata. Izgubili smo stanovanje vendar ne po lastni krivdi. In resnično smo imeli velike težave s strani nekaterih oseb. Zato smo tudi odšli iz stanovanja. In človek resnično v stiski sprejme vsako rešilno bilko... In nikdar nisem nikogar izkoriščala in tudi nikdar ne bom... In žal mi je, ker nekateri iščete napake in potrebujete razlago za vsak napisan stavek... Preveč je vsega... Zelo mi je težko ker se življenje ne izide vedno kakor bi želela. Pa zato še nismo kriminalci. V življenju sem vedno živela pošteno in tudi bom... In še enkrat iz srca vam hvala za vso pomoč in vse kar ste nam podarili... Iz srca smo vam hvaležni...user posted image

(odgovor članu Fleka)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
11.11.2009 21:26:30   
malecka
Ko na TV pokažejo družino v revščini - ja, temu verjamem. Tej zgodbi žal ne.

Jaz bi pa o tem nekaj povedala, . . . pred časom so zbirali v oddaji tednik denar za mojega ( daljnega ) soseda in vem kakšna je situacija pri njih. On dela na pošti, ki imajo kar solidno plačo. Tud ona dela, imasta samo enega otroka. Imajo stanovanje, dober avto. Pa sem ga srečala v trgovini.....ma mi je skor slabo ratal, ko sem se spomnila na to. Nikakor ne živijo slabo. Tako da,.....tud TV ni vse....

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
11.11.2009 22:16:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: varenkorak

Še enkrat naj vam pojasnim... Resnično naša situacija ni nič kaj rožnata. Izgubili smo stanovanje vendar ne po lastni krivdi. In resnično smo imeli velike težave s strani nekaterih oseb. Zato smo tudi odšli iz stanovanja. In človek resnično v stiski sprejme vsako rešilno bilko... In nikdar nisem nikogar izkoriščala in tudi nikdar ne bom... In žal mi je, ker nekateri iščete napake in potrebujete razlago za vsak napisan stavek... Preveč je vsega... Zelo mi je težko ker se življenje ne izide vedno kakor bi želela. Pa zato še nismo kriminalci. V življenju sem vedno živela pošteno in tudi bom... In še enkrat iz srca vam hvala za vso pomoč in vse kar ste nam podarili... Iz srca smo vam hvaležni...user posted image

Že petnojstič. Marsikoga tu, je zanimalo, zakaj ste kar na lepem ostali brez stanovanja? Vse drugo je povedano, samo kratko in jedrnato odgovor bi bil dobrodošel. Ampak, nisem od juče, zato sem borita za vse take stvari.

Povej razlog ostalim puncam glede izgube stanovanja, ker nisi bila enkrat naprošena! Cmizdim se ne ob tvojim tekstom, ker nisi poštena. Ob toliko replikah in postih, v enem nismo slišali, zakaj si ostala brez stanovanja. Vse je prepozno, nabrala si, kar si potrebovala.

Če bi meni pokazala plac enega, drugega, te še stokrat preverim. Ker ne maram nategovanja na suh. Hitro skužim, kam kdo paše. In ja, zato iščem pri vsakemu, ki nekaj prosi iz neba, da bom resnično vedela, da gre v prave roke, ne glede na to, ali je človek, žival ali stvar. Preveč je vsega, ja, se strinjam. Če pričakujete razumevanje, želimo, da pričakujete tudi od nas skepticizem, ker je toliko vsega nategnjenega.

Podana je bila možnost, da se izpostavijo osebe, ki so bile tam - kje so, ni, kot da jih ni in se ni nič zgodilo!

Danes sem gledala slučajno na troli, ko je mulc pisal sms nekomu, da če bo prijazen, ga nič ne stane, ker ga bodo mamce pohvalile, da je fajn poba. Pa nikdar se mi v življenju to ni zgodilo, gužva kot gužva, pa sem se za nekaj minut nazaj spomnila, ko sem stala drugje, da sta ga dve mamci res v paco vzeli.

Pri meni skratka ni kredibilnosti za ta primer in ga tudi ne bo. Če dobim podatke od Varne hiše, kjer ne sprejemajo ljudi brez doma, potrditev, ker ne pašejo tja, razen v Materinski dom v tej situaciji, ker so brez doma, bom morda verjela. Če si drzne, naj mi piše na zs, če je tako pogumna, da lahko potrdi svojo zgodbo. Samo naj gleda, da se z lažmi morda ne bo zaklala še bolj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
11.11.2009 23:06:02   
Anonimen
Repka poslala sem ti ZS in upam, da si sedaj zadovoljna... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
20.11.2009 16:22:07   
Anonimen
Če še kdo osebno želi odgovor naj me kontaktira na ZS. Ker gre za osebne zadeve. HVALA za razumevanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?