Anonimen
|
Me veseli, da nisem zastonj ropotala in opozorila tudi tiste, ki je treba tu gor. Sem čakala samo na tale razplet, zato pa nisem ničesar pošiljala, ker mi je intuicija pravilno namignila, da stvar ne bo prišla v prave roke. Res me je zanimalo, koliko daleč bo šla. Sumljiva mi je bila že tista pocukrana pravljica, ki je bila po možnosti od nekod pobrana. Potem nadalje izogib javnemu vprašanju, kaj se je zgodilo, da so ostali brez doma. Nato še naprej, ko ženska ni znala našteti, kaj jim v takem primeru primankuje, ampak si je sproti zmišljevala, da sedaj bi pa še to, pa ono, pa tretje, ko v štacuni, ko gre nekdo brez plonk ceglca kupovat. Pa najprej prijatelji, pa potem sorodniki, pa potem varna hiša, ki takim primerkom ne zagotavlja bivanja, pa če je že prosila za hrano, ja dobr, da ni bla tok komot, da ni še fehtala za lastno kuharco, ki jo prinesla skuhano, potem bi ji morala priskočiti na pomoč še pri pomivanju posode. Mislm, kok me pogrejejo taki pokvarjeni patroni. In zaradi takih, da se ne izrazim na grd način, ki so resnično potrebni pomoči, potem ostanejo na suhem. Upam, da se tej uporabnici ne bo kdaj vrnilo in bo enkrat res na tem, pa ji potem nihče ne bo pomagal. Take ljudi je za prijaviti! Ena je v tem postu omenila, da ji ni žal podarjenega, ker je podarila punčkam - vprašala bi, če je zihr, da bo do punčk res prišlo? Pa tudi tolko ni brihtna, če se je že spravila nategovat tule uporabnice, da ne bi dajala svojega pravega naslova, če sem jo že našla takoj na s.p.. Pri vsej stvari se mi še najbolj otroc smilijo. Ona prav nič, ker je pokvarjena duša, ki gre v končni fazi za dosego svojega cilja izpostavljati svoje lastne otroke, če resnično ima otroke in so njeni. Grdo rečeno, ampak, pri takih se nikdar ne ve. Ko tiste Romkinje, ko so jih vsako jutro z avtom pripeljali v središče mesta, jim napokal par otrok (ne njihovih) in fehtarili. Pred menoj pri trafiki, je pa baba kupovala najdražje čike potem. Da ne rečem, so hodili mulci vsak dan za 10 tisoč tolarjev menjati drobiža. To je bilo že kar nekaj časa nazaj, vendar je bil zaslužek za en dan v znesku 10 tisoč tolarjev kar velik takrat. Mislm no, a mi kera podari bazen za pred hišo?
|