|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Varenkorak prosi...
30.10.2009 8:35:38   
KIKI****
Tud jaz sem ji poslala nekaj oblačil.

Sicer je ne bom obsojala, ker ne vem kako je na stvari, ampak priznam, da je zgodba res malo čudna.

Tudi mene pa zanima kako je glede njenega s.p.-ja??

Bom čisto nepristranska.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.10.2009 8:46:16   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

Tud jaz sem ji poslala nekaj oblačil.

Sicer je ne bom obsojala, ker ne vem kako je na stvari, ampak priznam, da je zgodba res malo čudna.

Tudi mene pa zanima kako je glede njenega s.p.-ja??

Bom čisto nepristranska.

To bi pa tudi jaz rada vedelauser posted image

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
30.10.2009 8:49:38   
KIKI****
Linka ne bom lepla tukaj (kjer se vidi, da ima s.p.), ker je svoje podatke poslala nam na ZS in nočem da ostale uporabnice, ki njenega naslova ne vedo le tega zvedo od mene.

Hm, ne vem no, jaz sem bila vesela, ker se je lepo zahvalila za podarjeno, ampak vse skupaj je tko mal v pajčevino zavito...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 8:52:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
30.10.2009 9:08:48   
Anonimen
Uporabnica Veselka ji je včeraj podarila Tv.Mož ji je dostavil a ne čisto do te hiše,ker baje ne smejo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 9:12:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
30.10.2009 9:20:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Uporabnica Veselka ji je včeraj podarila Tv.Mož ji je dostavil a ne čisto do te hiše,ker baje ne smejo.

Ne drži.
Kdorkoli kaj daruje državnim inštitucijam v dobrodelne namene, lahko pride v to državno inštitucijo. Tudi v Materinski dom ali v Varno hišo, a se mora prej najaviti in ob prihodu identificirati (da se ve, da je to res oseba, ki se je najavila).

Hmmm,to tv bojo one imele v svoji sobi.Dobila sta se v bližini...Tv je manjši in ga je pomoje na voziček naložila.

Neposredna povezava do sporočila: 32
30.10.2009 9:23:45   
valerija77
Moški vstopa v varno hišo in materinski dom nimajo. To vem iz lastnih izkušenj. Tudi če se najavijo ne. Lahko pripeljejo kvečjemu do vrat, dalje pa ne. Tudi sama še večkrat nesem stvari v materinski dom in bom tudi v prihodnje raje nesla tja, kot nasedala podobnim zgodbicam. Morda je res, morda ni, ampak v to se ne bom spuščala. Če pa že, bom tudi jaz naslednjič preverila na googlu. Sama se prej tega nisem spomnila, ampak ko ste pa to omenile, sem tudi sama malo pobrskala in jo našla, kjer ima zabeležen s.p. Tudi jaz ne bom razpravljala s čim se ukvarja, ker gre pač za varstvo podatkov in je ne bom imensko omenjala. Tiste, ki smo ji karkoli poslale pa tako vemo kdo je. Imam pa sedaj ravno en mini stolp za podarit, ampak ga bom raje nesla v materinski dom.

Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 10:22:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valerija77)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
30.10.2009 11:13:41   
Anonimen
Sploh ne vem več kaj naj si mislimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 35
30.10.2009 11:24:02   
valerija77
Bolj čudno bi gledali v Varni hiši oz. Materinskem domu, če bi ženska, ki živi tam, vsakodnevno od nekod nosila polne vreče stvari - ali celo, da iz sosednje ulice pripelje voziček s TV-jem.
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

Ko sem jaz prišla v materinskega nisem imela pri sebi skoraj nič, ker mi bivši ni pustil do stvari. Po 14 dneh mi je končno uspelo priti do svojih stvari in sem potem vsak dan nosila cele gore stvari not, pa me niso nič čudn gledale. Sem pa povedala da so to itak moje stvari od tam kjer sem živela. Pa cel kup oblek sem potem raztalala, ker enostavno nisem imela več kam dat. Puncam sem pa tud kak voziček ali oblekce zrihtala preko oglasov. Pa sm prnesla dvd, pa mikrovalovko(ker je tam ni bilo)in sem jo po odhodu tudi tam pustila in dvd tud. Pa prenosni dvd sem mela pa v sobi, pa ni noben težil, od kod tolk stvari.  Ko pa sem odšla od tam sem imela vsaj 20 škatel stvari in cel teden pakirala, saj sem za sina dobila tam kar nekaj stvari. Sem jim pa hvaležna, da so me lepo sprejeli in mi tudi pomagali takrat, ko sem to najbolj potrebovala.

Neposredna povezava do sporočila: 36
30.10.2009 11:25:12   
valerija77
Ups.. nekaj mi je narobe prijel citirano. Zadnji del posta je moj in ne od lisičke. Se opravičujem Lisički Dadi.

Neposredna povezava do sporočila: 37
30.10.2009 21:22:27   
Anonimen
Mene pa samo zanima ali je tale Varenkorak iz Maribora mogoče?Samo to.

Neposredna povezava do sporočila: 38
30.10.2009 23:03:59   
zvezda71
Varne hiše so na tajnih lokacijah, za katere vedo le ženske, ki so ali bivajo v njih in seveda zaposlene. Lokacije so tajne, da se žrtve nasilja zaščiti pred nasilneži. Če ženska izda lokacijo ali je lokacija na kakršenkoli drugi način odkrita se mora nemudoma izseliti iz varne hiše.
V VH se načeloma plačuje prispevek za bivanje. Strokovne delavke v VH ženskam pomagajo, da čimprej pridejo do svojih dohodkov (DSP, otr. dodatek...) in pri oskrbi z oblačili, higienskimi potebščinami....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   [Brisano sporočilo]
31.10.2009 9:23:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 40
31.10.2009 9:57:44   
Fleka
Lisička Dada Ti verjetno misliš Materinski dom in ne Varno hišo.user posted image Varne hiše so res "skrivna"lokacija.Moja prijateljica je bila v varni hiši Gorenjske in niti staršem ni povedala točne lokacije(če bi kdo od njenih prišel na vrata bi se mogla izseliti).user posted image Šele po odhodu v najemniško stanovanje nam je povedala,da je to v Škofji Loki(čez nekaj časa me je peljala pokazat kje je to-ustavile smo ob cesti in sem si iz avta malo ogledala).user posted image

Ne želi drugim tistega,česar si tudi sam ne želiš,.....*

Neposredna povezava do sporočila: 41
31.10.2009 12:42:25   
ada2
ne vem kako je s tem, ampak se pa spomnim, da je pred nekaj leti bila na radiu ena huda debata o tem, ko so se prebivalci enega kraja pritoževali, da nočejo varne hiše v svojem kraju, ker po njihovem ne bi bilo več miruuser posted image
tako, da ne vem, če so lokacije glih skrite.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Fleka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
31.10.2009 13:25:34   
ajataja
Tukaj nekaj res ne štima in zato opozarjam vse da naj ne darujejo tej osebi več dokler se res ne prepričajo če je res tako.Tudi sama sem ji želela pomagat in sicer sem ji pisala naj mi malo opiše probleme ker imam brata zaposlenega na csd in ji lahko malo priskoči na pomoč če je kaj v njegovi moči.Na zs mi je malo opisala in bratu se je že po napisanem zdelu vse mal čudno da v takem primeru ne bi  scd nudil nobene pomočiuser posted image in je šel v akcijo se povezal z njenim centrom in zgodba je malo drugačno,kaj je s to družino ne smem povedat ker brat pač teh stvari poklicno ne sme okrog govorit,upam da ne boste zamerile,ampak zgodba ni takšna kot se tukaj opisuje.Navežite stik z njo in naj vam sama vse pojasni.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 43
31.10.2009 13:49:18   
Anonimen
Ajataja-a res????
Ja šit,zdej je pa še mene vse minilouser posted image

Kako naj človek ve,kateremu res pomagati?user posted image

(odgovor članu ajataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
31.10.2009 18:40:12   
Anonimen
Me veseli, da nisem zastonj ropotala in opozorila tudi tiste, ki je treba tu gor. Sem čakala samo na tale razplet, zato pa nisem ničesar pošiljala, ker mi je intuicija pravilno namignila, da stvar ne bo prišla v prave roke. Res me je zanimalo, koliko daleč bo šla. Sumljiva mi je bila že tista pocukrana pravljica, ki je bila po možnosti od nekod pobrana. Potem nadalje izogib javnemu vprašanju, kaj se je zgodilo, da so ostali brez doma. Nato še naprej, ko ženska ni znala našteti, kaj jim v takem primeru primankuje, ampak si je sproti zmišljevala, da sedaj bi pa še to, pa ono, pa tretje, ko v štacuni, ko gre nekdo brez plonk ceglca kupovat. Pa najprej prijatelji, pa potem sorodniki, pa potem varna hiša, ki takim primerkom ne zagotavlja bivanja, pa če je že prosila za hrano, ja dobr, da ni bla tok komot, da ni še fehtala za lastno kuharco, ki jo prinesla skuhano, potem bi ji morala priskočiti na pomoč še pri pomivanju posode. Mislm, kok me pogrejejo taki pokvarjeni patroni.

In zaradi takih, da se ne izrazim na grd način, ki so resnično potrebni pomoči, potem ostanejo na suhem. Upam, da se tej uporabnici ne bo kdaj vrnilo in bo enkrat res na tem, pa ji potem nihče ne bo pomagal.

Take ljudi je za prijaviti!

Ena je v tem postu omenila, da ji ni žal podarjenega, ker je podarila punčkam - vprašala bi, če je zihr, da bo do punčk res prišlo?

Pa tudi tolko ni brihtna, če se je že spravila nategovat tule uporabnice, da ne bi dajala svojega pravega naslova, če sem jo že našla takoj na s.p.. user posted image

Pri vsej stvari se mi še najbolj otroc smilijo. Ona prav nič, ker je pokvarjena duša, ki gre v končni fazi za dosego svojega cilja izpostavljati svoje lastne otroke, če resnično ima otroke in so njeni. Grdo rečeno, ampak, pri takih se nikdar ne ve. Ko tiste Romkinje, ko so jih vsako jutro z avtom pripeljali v središče mesta, jim napokal par otrok (ne njihovih) in fehtarili. Pred menoj pri trafiki, je pa baba kupovala najdražje čike potem. Da ne rečem, so hodili mulci vsak dan za 10 tisoč tolarjev menjati drobiža. To je bilo že kar nekaj časa nazaj, vendar je bil zaslužek za en dan v znesku 10 tisoč tolarjev kar velik takrat.

Mislm no, a mi kera podari bazen za pred hišo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
31.10.2009 18:57:29   
Anonimen
Sem malce brala vse za nazaj sicer sama nisem mogla pomagat v tej akciji nisem pa hotela odpirat nove teme,da bi rabila nekaj oblačil zase.Kakšne majčke in puloverje za zimo št.40-42.
Nebom rekla,da sem v socialni stiski le to,da si pač ne morem kupit pri taki mali plači skoraj ničesar.Vsaj za jesti imamo, oblačila pa pač nosim kar dobim.Po eni strani raje prosim za njih,ker vem koliko jih vrže vstran.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
31.10.2009 19:01:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Repka

Mislm no, a mi kera podari bazen za pred hišo? user posted image

Cez zimo komot user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
31.10.2009 19:12:10   
Anonimen
Se spomnite ene punce nebom pisala imena, pa saj je niti ni več tule ali pa je z drugim imenom pred nekaj leti,se je zbiral denar zanjo,ker je nujno morala plačat najemnino v naprej drugače nebi šla v novo stanovanje in bi pristala na cesti.
Vse je bil en velik nateg sem kasneje izvedela.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
31.10.2009 19:22:49   
valentinčica30
Ko včasih berem te stvari mi gredo lasje po konci. Pred leti sem namreč podarjala stvari od naših dveh tamalih. Mi je želodec obračalo ko so me klicale osebe, ki so me spraševale kake znamke so oblačila, kak tip vozička(takrat so prihajali v modo trikolesniki).....
Moj je enostavno rekel naj pustim vse skupi in dam stvari na karitas, saj nama je bilo grozno, saj so fehtali ljudje, ki majo več kot midva.
Sedaj pa ko pričakujeva tretjega, sva se odločila da bova stvari podarila kar našemu vrtcu, kjer so mi tak priskočili na pomoč, saj sva vse stvari od najinih bebic razdala in so mi nabrali nekaj  oblekic za kar sem jim  res hvaležna, pa mi je vseeno kake znamke in kak model so.
Sicer pa na splošno dobrota je sirota in nikoli ti ne bo dobrega povrnil nekdo ki si mu pomagal, ampak bo dobro priletelo iz druge strani.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
31.10.2009 21:15:06   
Anonimen
Varenkorak mi je danes napisala,da je odprla s.p. 1.oktobra,ker je bila brez službe.Zaradi nesreče ima hude težave s hrbtenico in s tem ne more vsakega dela sprejeti.Mož je že 1.leto brez službe...

Napisala je,da so brez vsega,brez doma,brez avta,.....

Joj ne vem kaj naj si mislim.Res se mi ni zdela prevarantka,tako iskrena, sva se kar nekajkrat slišali....

Kot pa sem že napisl,za nobenega ne dam roke v ogenj.

Gotovo se drug teden dobiva in upam,da mi bo kaj bolj jasno,ker zaenkrat lahko rečem,da je delovala iskreno in veselo za vse podarjeno.Vesela,da je toliko dobila za punčki in da jima lahko da jesti in predvsem to,da ju ima ob sebi.

Upam,da se ne motimuser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?