|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velikost ploda?
27.10.2009 16:01:22   
Anonimen
Sem v 35 tednu danes sem bila na pregledu in je bila teža 3300g in tudi vse druge mere so večje kot za ta teden uglavnem prehitevajo.
Malo me skrbi da pridobva preveč na teži v treh tednih od zadnjega pregleda je pridobila 1200g. user posted image
Vem da vsak plod drugače raste pa me vseeno zanima kakšne mere so  imeli v takšnem tednu in tistim ki je plod tehtal več koliko so tehtali vaši novorojenčki ob rojstvu namreč g.mi je rekla da če pridem do roka bom imela velik in težek plod je pa punčka.
Aha še test za glukozo sem imela normalen pa FS je bil danes 38.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Velikost ploda?
27.10.2009 16:04:44   
endrina
Glej te izmere so približne. Naj bi šlo za 10% razlike gor in dol.
Meni so se pri prvem porodu zmotili čisto malo, napovedanih je bilo 3900 g, rodila pa sem 4020 g.
Je pa tako, da v zadnjem mesecu otrok res hitro pridobiva na teži. Meni se je v enem tednu zredil a 500 g.
Skratka pri 36. tednu nosečnosti je bla pri nas ocenjena teža 2900, zdaj v 37 tednu in par dni pa 3400. Pa imam še dobra 2 tedna do PDP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2009 16:26:04   
Crystall
Meni so izračunali v 38. tednu težkega 4100 g user posted image . Zdajle sem že 5 dni čez rok. Nimam pojma, kaj si lahko obetam. Vem samo, da bo velik dojenček in da mi je pleničke newborn že prerasel user posted image  

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2009 21:39:37   
eva1
Jaz sem bila na UZ v 34t 2/7, ocenjena teža 3300g, mere pa slednje:
BPD-95
HC-340
AC-335
FL-65

Ja upam, da bom rodila prej, sicer pa mi je G rekla, da imam naslednji pregled 13.10, ko bom v 37 t in par dni in da se zna porod takrat sprožit, da bi bilo pa idealno če bi se začelo takrat samo od sebe! Bomo videli!

Tamala pa je imela take mere(trebušček še celo manjši) v 37 tedni in 1 dan, rodila sem v 38/2 dni in je imela 3670g, 53 cm,in Obseg glave 38cm

Kake mere pa so imeli vaši otroci po UZ(bpd, hc, ac,fl?)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2009 8:24:24   
veselka
mojo so še teden pred porodom namerli ravno prav po tabelah za 39 tednov in ob vsakem merjenju prej je ustrezala tednom. potem pa sem rodila 4100 g punco na PDP, obseg glave 35. tko da, ne se preveč zanašat na te UZ meritve. je treba sicer mal bl pritiskat user posted image . raztrgalo me pa ni nič, pa tud brez rezanja je šlo. smo bli pa precej presenečeni, tko da se mi zdi kr fajn vedet, kaj te morda čaka, sploh če se kej zatakne.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?