|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je možno????
14.6.2005 11:54:38   
sarči
Je možno,da sem dobila menstruacijo kljub temu da dojim ???
Je res,da se otrok sedaj ne bo več hotel dojiti???

Hvala:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Je možno????
14.6.2005 11:55:09   
Pajaca
ja
ne

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Je možno????
14.6.2005 12:01:11   
ZARA
Evo, replay...
Ja.
Ne.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Je možno????
14.6.2005 12:03:57   
Anonimen
Je možno, da doječa mati tega ne ve :zmeden2:

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Je možno????
14.6.2005 12:04:53   
Anonimen
Jaz sem jo dobila po :duda:7. mesecu dojenja. Še zdaj dojim in imam to:hudicek:. Ko bi vsaj mena že prišla.
Pravijo, da se po porodu to uredi...ma :hudicek:, še bolj boleče je:((:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Je možno????
14.6.2005 12:07:02   
sarči
očitno, al bina:)-:)-:)-oprosti ampak jst sem mela vedno v glavi,da dokler bom dojila(vsaj redno)do tega naj ne bi prišlo!!

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Je možno????
14.6.2005 12:07:44   
Anonimen
No, pa zanosiš lahko tudi, čeprav dojiš.

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Je možno????
14.6.2005 12:10:56   
sarči
Ja al bina,ampak v vsej literaturi piše,da to v majhnih procentih,ravno tako za menstruacijo,kar sem jaz brala in piše da otroku lahko zasmrdi mleko,zato sem se ustrašla in vprašala vas!

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Je možno????
14.6.2005 12:14:23   
Pajaca
Ma ja pol pa svizec zavije čokolado in mamica se sprašuje zakaj je noseča če povsod piše da ne more biti????? Jaz pri temu ne verjamem literaturi, pa čeprav so tako majhni procenti..... kaj veš kdaj si ti ta procent. Ti se sam ne sekiraj, pa boš še naprej dojila dokler te je volja... oz dokler se otroku da.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Je možno????
14.6.2005 12:14:51   
Anonimen
Ja no,. saj O.K., zdaj veš ;)

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Je možno????
14.6.2005 12:15:01   
Anonimen
Ja!

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Je možno????
14.6.2005 12:16:03   
ZARA
Ej ti tele Nevenke naše, kako se razburja !!
PHHHHHHHHHHHHH!!

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Je možno????
14.6.2005 12:19:51   
Anonimen
Kakšno razburjanje:zmeden:
Na kratko jedrnato-JA valjda normalno ne prva ne zadnja.Dojiš pa lahko tudi z menstruacijo..nou nič otroku smrdelo mleko.slišala ja ampak tisti ki je to vrgu ven se najbrž ni pogosto umival-a.:)-:)-

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Je možno????
14.6.2005 12:22:06   
Pupica
sarči, možno je možno. Jaz se,:hudicek:dobila po 5.tednih, še pred prvim pregledom pri G. Si lahko predstavljaš da je to hujša panika, saj se mi je čišča ustavila po 4 dneh, potem pa spet ena krvavitev. No k sreči je bila M in nič resnega.

Pupa se kljub mesečnim M (9,5 mes) še vedno doji.

Ja pa tako kot so punce rekle, sedaj pa kontracepcija vabi:sloncek::sloncek::sloncek:ker lahko kaj hitro zanosiš.

LP:rozica:

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Je možno????
14.6.2005 12:46:46   
dix
Mojemu pa JE zasmrdelo mčleko in to že par dni pred menstruacijo, tako da ko je prišla sem se nehala spraševat kaj za hudiča mu je da zavrača dojko oz prav kriči ko jo "zavoha".

In sem se umivala dovolj pogosto...

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Je možno????
14.6.2005 13:06:17   
Tinna
Jaz sem jo tudi dobila že po petih tednih čeprav smo se polno dojili. Je pa res, da ima mleko med menstruacijo drugačen okus a pri nas ni bilo problema in smo se še naprej dojili.
Kljub temu, da menstruacije še ni in dojiš ne pomeni da si zaščitena. Prijateljica je zanosila po devetih mesecih od poroda kjub temu, da ni dobila še menstruacije.

Torej previdno...no razen če ste že pripravljeni na še enega :duda:.

Lp:sloncek::sloncek:

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Je možno????
14.6.2005 13:49:39   
KATY&TIMMY
9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa jaz sem jo dobila po 11.5 meseca.9nebesa9nebesa9nebesa9nebesasedaj ima timi 22 m pa še vedno dojim in to imam mleka za izvoz:)-:)-:)-:)-:)-:)-nekatere dobijo prej druge kasneje,ni pa nujno da če dojiš da tudi m :hudicek: ne dobiš;) ha še rima se:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
14.6.2005 14:06:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Je možno????
14.6.2005 14:14:39   
Skabi
Jaz sem jo tud dobila 5 tednov po porodu
(obakrat). Nimam redne in ne da nobenih namigov, kdaj bo prišla, kar na lepem se ulije. Je ful bolj močna kot prej. Povsod vlačim vložke in tampone zraven, ker nikoli ne vem, kdaj bo spet :hudicek:
Dojim še (6 mesecev), med M noče tolk zizati.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Je možno????
14.6.2005 14:32:46   
pravljica
jaz sem jo dobila po enih 3 mesecih, pa sem dojila 2 leti...pa malečki so tudi zobki pri 6. mesecih začeli rast, čeprav so vsi zagotavljali, da bi naj dojenim otrokom pozneje :zmeden:

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Je možno????
14.6.2005 14:43:14   
Maxica
Jaz je še nisem dobila, mojega desetmesečnika dojim še ene parkrat na dan:zmeden:, zobkov pa še nima.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Je možno????
14.6.2005 14:57:03   
Pilar
Menstrucijo dobila 4. mesec po porodu, sedaj bo star pol leta pa je še vedno( mislim kljub menstruaciji) dojen....

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Je možno????
14.6.2005 14:57:28   
Naja31
Meni je moja G razlozila, da je dojenje zanesljiva kontracepcija samo če ne med vsakim podojem ne minejo vec kot 3 ure in to mora biti striktno.

Jaz sem dva meseca od poroda, M še ni in upam, da je še kmalu ne bo. Je kar fajn tako :)

Naja

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Je možno????
14.6.2005 15:09:14   
Anonimen
Jaz M še nimam,dojila pa sem jo 9 mesecev,zdaj sem pa kar prekinila,ker me :hudicek:grize.Komaj čakam da jo dobim,da bom lahko začela zobat KT.

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   Je možno????
14.6.2005 19:58:25   
puncica
Seveda jst sem jo že pri 3 mescih kljub dojenju.
Ni nujno da se ne bo hotel, boš vidla, nektari nočejo, nekateri pa nimajo problemov v tistih dneh

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?