Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen OOOOO.... Kok nas je!!!!!!! Juhhhhhuuuuuhhhhuuuuuu!!! Bravo,bravo,bravo!!!!!!!!! Tudi jaz že imam datum za prvi pregled: 20.11 No,da še jaz povem:stara sem "rosnih" 35 ,in to je naš (ne boste verjeli) 6 otroćek. Prihajam iz Prekmurja. Nančka zdravo!!!!!!! Drugače sem O.K.,počutje,zaenkrat, . L.P.Anonimna Jst mam tud željo met veliko otrok, ampak ne verjamem če se mi bo ta želja uresničila saj je moj partner rekel, da dva največ tri. Jst sm mu pa rekla, da ostali se bojo pa "ponesrečli" ( ta dva sta bila načrtovana)in jih bo več A veš,da tudi mi2 tko razmišljala Prva dva fanta,tretja pa je bila punca,in, mislila sva da je to to in da imava popolno kombinacijo ,bog pa želi drugače..... Tko da..... Kiwa,jaz imam čisto iste simptome kot ti:zgaga,bolečine kot pred M,od danes pa tudi (bruham),komaj sem kosilo napravila....nimam apetita,oz.sploh ne vem kaj bi jedla.... pa glede kajenja,sve na istom Pilotina,ČESTITKE za !!! Držim pesti za vas 3!!!! Vse bo O.K. Vse nove dobrodošle!!!!! L.P.Anonimna
|