pupika -> RE: Julijke 2010 (21.12.2009 14:18:02)
|
mala biba, kako jekaj s tvojimi izcedki, ali so popolnoma ponehali in je vse ok. Tole glede počutja, pa je pri meni isto, slabosti so manjše, ampak se pa še, medtem ko sem še vedno tako utrujena, da lahko rečem, da hodim s kurami spat ob 8h, sicer greva z malim sinom kar skupaj in oba zaspiva. Le zaprtost se je poboljšala in sedaj že kaki teden dni nimam več teh težav, se mi zdi, da odkar sem zamenjala tifol tablete za neovita. Drugače pa bo treba že počasi v nabavo za nos. hlačami, jaz sem že kar premišljevala, da bi si danes ene kupila, ker me moje že kar tiščijo, pa še napihnjena sem, pri prvem nisem imela tako velikega trebuha. Glede lkg, jaz sem pridelala 2,5 kg do sedaj. Upam, da se ne bom v teh nosečniških mesecih zopet zredila za 20kg kot v prvo, pa sem ogromno sadja in zelenjave jedla, le poznalo se mi je ker sem bila v bolniški od 6 meseca dalje in sem ogromno preležala,takrat pa so šli kg samo še navzgor, prej pa sem bila kar suho za nosečnico, se prav spomnim, da nikjer nisem dobila takrat hlač, potem pa sem jih dala zožat tašči . Lepo bodite in se razvajate
|
|
|
|