extra -> RE: Julijke 2010 (8.12.2009 9:47:59)
|
ojla bejbe!!! Včerej sem šla na pregled, kot sem rekla. S srčkom je zaenkrat vse ok, hvala bogu. Za izcedke mi ne more nič pomagat, je rekel kar bo bo. Sem mu pa rekla, naj mi vsaj malo maternico pregleda, če je z njo vse ok, ker mi je vse skupaj že malo sumljivo. IN mi reče, da imam srčasto maternico. Zdaj pa še to. Ali je katera imela podobne probleme? Vem, da se to operira, vendar ne v času nosečnosti in da je toliko večja možnost za ss ali pa prezgonji porod. Danes imam še vedno izcedek. POčivam, kaj naj drugega in upam na najbloljše. Tudi če se plodek obdrži, bom vso nosečnost v stalnem strahu kako se bo izšlo. Vendar glavo pokonci, pikiica se bori in zato moram biti pozitivna tudi jaz. Glede hrane nimam nobenega problema, se mi je kar normaliziralo vse skkupej, tudi slabosti so se zmanjšale. Edino navadna voda mi ne gre preveč po grlu, tako da pijem čaje ali pa cedevito. Ali pa nič. Moram se prav pomatrati da pijem, zanimivo. Božejte svoje bušije in uživejte v [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Pa držite pesti za naju s pikico, da ostaneva julijevke 2010.
|
|
|
|