nagaja28 -> RE: Julijke 2010 (2.12.2009 19:49:46)
|
Megi20, vse se zgodi z razlogom in verjamem, da boš kmalu spet zagledala [sm=modricrtici.gif] in da bo vse ok. en [sm=smiley31.gif] zate. tudi jaz sem 2 dni nazaj skoraj doživela šok. pred 14 dnevi sem šla namreč odstranit materino znamenje, ki je bilo malo čudno in me kličejo nazaj, da je že bilo rakavo. potem mi je zdravnik razložil, da je šele na začetku in da bo najverjetneje potrebno samo še malo bolj na široko odrezati. tudi testi, ki jih opravljajo na onkološkem inštitutu so varni za nosečnice, tako, da sem se potem malo pomirila. prvi strah pa je sigurno bil, da bom morala pikico izgubit [sm=smiley13.gif]. drugače tudi jaz jemljem tifol. se mi pa zdi, da tifol še poslabša slabost. Anonimen, mene bi skrbelo, če imaš 2 maternici, če lahko še enkrat zanosiš. saj veš kaj mislim. tudi jaz bi poiskala drugo mnenje, ker očitno se tvoji ginekologinji ne da ravno ubadati s takimi problemi. jaz lahko svojo pohvalim, res pa je, da v 1. nosečnosti nisem imela nobenih težav in da ji pri meni ni bilo treba kaj posebej 'migati'. pozdravljene tudi nove. drugače pa tudi jaz pazim, da ne jem surovega mesa in jajc (salame, biftek, majoneze...) in da solato zelo dobro operem, ker se naokoli potika veliko mačkov. sem namreč med tistimi, ki ima toksoplazmozo negativno. tko, da nič pršuta za novo leto [sm=smiley19.gif]. al pa se bomo malo pregrešili [sm=jezicek.gif]. lahko noč
|
|
|
|