cebelica_ -> RE: Julijke 2010 (19.6.2010 17:09:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: arruba Danes sem bila v Postojni na predavanju za EA, totalno jo promovirajo, tako da bi me prepričali, če ne bi bila že od prej odločena.. (mogoče je kaj povezano s tem, da je pri njih plačljiva, kdo bi vedel..). Sicer pa je predavanje dooooooooooooooooooooooooooolgočasno, nisem izvedela nič novega Predavanje za EA... hehe, jaz sem bila pa prejšnji petek in se mi je (malo grdo rečeno) zdelo prav zguba cajta. Krneki vlečejo, pa vseskupi nič pametnega. Jaz tudi nisem praktično nič novega izvedela, odločena sem bila pa že tako ali tako. Sem mislila, da bojo povedali kakšne bolj zanimive stvari. Promovirajo jo pa res na ful. Za plačat je pa mislimda tako ali tako skoraj povsod (vsaj tam, kjer jo skozi zagotavljajo). A vas je bilo dosti na predavanju? Zadnjič nas je bilo ful. soncekray, pri vas je pa super, ko vas G tako lepo (in podrobno) spremljajo. Vsaj tak občutek sem dobila, no. Pri meni je večinoma en hiter pregledič in 10 sec UZja, pol se pa vidmo čez 3 tedne. Da o porodnišnici ne govorimo, ker tako al tako nimaš pojma komu in kje boš padel v roke in kaj bo s teboj počel Drugače pa mene tudi od včeraj nekaj čudno tišči, špika, boli v trebuhu.. spredi, zadi.. še sama ne vem kaj. Se mi zdi, da je bolj povezano s prebavo, ki mi nagaja zadnje dni, pa se mi ne da delat panike. Sploh pa zdaj za vikend.
|
|
|
|