sončnica2010 -> RE: Julijke 2010 (15.6.2010 15:14:14)
|
Pozdravljene mamice, kako ste? Sem rekla da še jaz končno kaj napišem, največkrat samo preberem na hitro kaj ste napisale, saj pravim, nisem se še navadila intenzivno spremljat foruma, morda bo v 2. nosečnosti drugače [sm=smiley36.gif] Tudi meni malo zatekajo noge, v gležnjih, ampak meni bolj kot zatekajo, me pečejo in bolijo sprednji deli podplata, tako da zvečer sedim v banji in noge namakam v ledeni vodi, ampak sem včeraj opazila da se naša žabica [sm=duda.gif] potem krega, očitno ima mami v premrzli vodi noge [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Zanimivo je prebrati glede gela, slišala sem zanj, vendar ne veliko. Kako pa porodničarji na to gledajo oziroma babice? Ali jim je samo odveč, ker je dodatno delo ali je dejansko to neka moda? Ali katera ve kako poteka porod z uporabo gela? Glede četrtkovega srečanja sporočam, da me žal ne bo, imam pregled, bomo končno videli kako napreduje naša žaba [sm=smiley1.gif], sicer je do roka še en mesec, a vseeno komaj čakam. Vprašala vas bi, ali je katera imela v nosečnosti, oziroma da ima sedaj probleme z izcedkom? Namreč sama ga imam toliko vsak dan da moram uporabljati dnevne vložke, prav neprijetno je [sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Pa še vnetje se mi že nekaj časa vleče pa je ginekologinja na dopustu, tako da komaj čakam četrtek da reče da je vse ok. Ali se lahko otrok okuži takole na koncu, če ima mamica vnetje? Punce lepo bodite, držite se sence in osvežilne pijače, jaz pa sedaj šibam skuhat kosilo. papa
|
|
|
|