pupika -> RE: Julijke 2010 (10.6.2010 18:30:48)
|
Martinčka in šipek, se pridružujem vama. Tudi oja mala pupika bo imela okrog 3800kg, ker je imela že v 33 tednu 2600kg in sem morala zaradi tega it na test za sladkorno z glukozo. Tudi Gal je imel ob porodu okoli 3800kg in so mi pravili da lahko zaradi tega, ker je pač malo večji in težji prej rodim, pa nisem. O poporodne stezniku jaz iz prve nosečnosti nimam nobenih izkušenj, sem pa kar dolgo časa rabila, da se je trebuh vrnil v prvotno obliko kako leto dni je trajalo, še po pol letu se imela trebuh kot da bi bila v 4 ali 5 mesecu noseča. Tak, da je to kar dobra stvar. Martinčka full lepa oblekica. Tudi jaz sem zadnje čase kar nekaj stvari kupila v Takko-tu, nekatere stvari imajo zelo lepe.Jaz pa iščem eno dolgo kiklo. Sem zadnjič eno probala, pa sem s trebuhom kot ciganka. Glede zatekanja nog, že trkam, ker tokrat nič ne zatekam, kljub vročini, pri Galu sem kar veliko zatekala, tokrat pa upam, da tako ostane. Le sramne kosti me bolijo in ko vstanem, hodim kot babica, kot da ne morem hodit. Pri nas pa smo imeli včeraj obisk kače, in sem kar lepo zacvilila in Gala zgrabila, sedaj me je kar malo strrah kač, in se je hotela it hladit pod kamne, sem si rekla, da moram tiste kamne odstranit, pa ravno lani sva z Galom nekaj lepega zazidala iz kamnov, ampak kač me je pa groza, še dobro, da ni Gal ali jaz stopil na njo. Lepo bodite in uživajte te dni v vročini.
|
|
|
|