|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija
14.6.2005 10:40:43   
gaja17

Pozdravček!
Ker vidim, da ste nekatere tukaj na forumu prave strokovnjakinje ne zanima, kako veš daimaš ovulacijo! Vem, da bi si morala merit BTT sam včasih pozabim, mi je pa ginekolog rekel, da jer to na sredini cikluisa!
Pa še to a katera ve kakčne so možnosti zanositve po laparo in histreskopiji in HSG-ju!
Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ovulacija
14.6.2005 10:46:51   
baguSka
Živjo Gaja.

Za ovulacijo ti lahko povem da lahko veš lahko pa ne. Pozorna si lahko na sluz, ki je med ovulacijo prozorna in vlečljiva. Lahko imaš rahle bolečine oz. špikanje ob ovulaciji, lahko si meriš BT, lahko si kupeš teste v lekarni ki ti pokažejo kdaj imaš ovulacijo, nikakor pa ni 100% da imaš ravno na sredini ciklusa. Ženske smo si različne, zato ne velja za vse isto.
Možnosti po kakršnemkoli posegu so večje ali pa ne. Spet odvisno od vsake posameznice.

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ovulacija
14.6.2005 10:53:43   
Mijavček
Oj gaja,

za ovulacijo ti je baguška napisala, za preiskave in operacije bi pa dodala, da je odvisno zakaj so jih delali, kaj so z njimi odkrili, popravili,... Pa še potem, če je vse ok..., a veš, zanositev je en mali čudež, težko je govoriti zdaj mam pa 50% možnosti, zdaj mam pa 90% možnosti...
Če si mela vse te preiskave, si se verjetno kaj z G pogovarjala, on ti lahko najbolj pove.

Lp M:muca:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ovulacija
14.6.2005 11:01:03   
gaja17

Ja sva se pogovarajala z ginekologom pa mi je rekel, da moram zdaj počasi zanosit,ker so mi odstranili ciste v jajčnikih in edomentriozo, ki je bila ovira za zanositev! Je pa tudi rekel, da moram zanosit v roku 6 mesecev, ker se mi lahko zgodi da se ta edomentrioza ponovi in bi potem morala ponovno na poseg! Je rekel, da mi da čas do septembra da zanosim,če ne se bova pa o drugih možnostih pogovorila!

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ovulacija
14.6.2005 11:08:35   
Mijavček
o, pol si pa na podobnem kot jaz

Midva se trudiva od junija lani, ferbruarja HSG, maja laparo, odstranjena endometrioza (cist pa nisem mela). Potem ti lahko povem, kar je meni povedala moja G, ki me je operirala; 60% z endometriozo jih po laparo zanosi po naravni poti (samo spet ti procenti...), verjetno je tudi odvisno za kakšno endo gre in še miljon stvari. tudi jaz imam časa nekaj mesecev, potem pa biomed. pomoč.
Samo jaz ti predlagam, da ne razmišljaš tako,... moram zanosit v tem in tem roku, časa mam še tok in tok,... pomojem to ustvarja dodaten stres in potem se :duda: ne more prijeti.

Upam,da bova padle v srečne procente! Na eno rožico :rozica:

M.:muca:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ovulacija
14.6.2005 11:17:29   
gaja17

Midve sva pa res čisto na istem! Tudi jaz sem bila operirana maja!
Upam, da bova res kmalu med tistimi srečkami,ki pričakujejo:duda:!
Saj to z roki pa razmišljenje o tem je res čisto brez veze, sam če ti pa giniekologi neprestano polagajo roke na dlan! Jaz sem bla v petek pri geniekologu pa mi je rekel, da se jajčniki pripravljajo na ovolacijo in da morava tako kot ta teden cel teden delat na :duda::duda::duda:!
Veš tudi tak čuden občutek imam po operaciji ker me nenehno pika v jajčnikih zadnja dva dni!

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ovulacija
14.6.2005 11:23:37   
Suana
pozdravček!:bravo::sloncek:
punce kaj imate kakšne tablete?:zmeden2:
mijavček-misli:)pozitivno,ostani borka pa boš videla da nam bo vsem uspelo:nosecka:
vem kako se počutite:((,toda to nam bo trud še bolj onemogočilo:grrr:
lp. na uspehe:nosecka::duda::nosecka::duda:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ovulacija
14.6.2005 11:24:15   
Mijavček
Meni se tudi zdi, da sem po operaciji, prvič začutila špikanje ob ovulaciji. Kaj pa vem, al pa samo bolj opazujem pa gruntam kje vse me špika :zmeden:

ampak tebi je G tako rekel, potem bo že držalo. veselo na delo :sloncek::sloncek:

Samo, a ni mal čudno, takole na ukaz? :zmeden: Mislim, sej paše, ampak... ko si pod pritiskom, danes zvečer pa moramo... no ja.... mal zgubi čar, čeprav na koncu vseeno sladko zaspiš z nasmehom na ustih;)

Pa pa

M:muca:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ovulacija
14.6.2005 11:26:00   
Mijavček
hvala fras :rozica:

jaz sem že jemala klomifen in dabroston, zdaj ne jem nič, julija mam pregled, potem pa ne vem, ami bodo spet kej dali.

lp

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ovulacija
14.6.2005 11:31:25   
*AnaL*
Oj!

Tud jaz sem bla na operaciji, ampak že aprila in nisem dobila nobenih tablet. Pregled mam pa šele 12.7.
Je pa moja kolegica zanosila še prvi mesec po operaciji in še za ene par vem, ki so potem hitro postale :nosecka:. Mislim, da je to mal odvisn tud od vsake posameznice,...

Držim :miska: za vse nas!

L.P
Ana

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ovulacija
14.6.2005 11:32:07   
gaja17

Res je čudno na ukaz,sam saj veš potem vse to odtehta tista misel, da mogoče bo pa le nekaj srečein se bo prijelo!
Drugače pa tudi jaz šele zdaj čutim špikanje v jajčnikih, tega prej nikoli nisem občutila,pa tudi prvič me je med menstruacijo bolelo, kar me prej mi nikoli in nisem nikoli vedela kdaj jo bom dobila!
Aja ti imaš prvi pregled po operaciji šele julija?
Jaz sem ga imela v petek pa sem ti že povedala kaj mi je rekel,naslednjega pa imam septembra!

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ovulacija
14.6.2005 11:34:17   
gaja17

AnaL!
Saj zato sem pa vprašalao možnostih zanositve po operaciji, ker je tudi kar nekaj mojih prijateljic zanosilo kar prvi mesec nekaj pa tretji mesec!
A je res,da prvi mesec po operaciji nimaš ovulacije, da se ti vse skupaj malo uredi!

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ovulacija
14.6.2005 11:36:13   
Suana
:muca:
meni je moja G,rekla da moram jemat sedaj klomifen,do septembra.če ne zanosim:nosecka:,do takrat mi bodo z ultrazvokom spremljali jajčnike.:zmeden2::zmeden2:
to je zadnja stopnja pred inseminacijo.podoben primer je imela tudi moja kolegica:metulj::rozica:,sedaj pa je noseča:nosecka:,že 6mesecev.mora nam uspeti in vem da nam bo.:bravo:
:rozica:suzana:rozica:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ovulacija
14.6.2005 11:37:20   
Mijavček
Jp, 04.05. sem bila operirana, 05.07. mam pa šele prvi pregled. Bizi dohtarca, ni kej :zmeden:
Kaj bi dala, da bi že prej zagledala :modri::roza: ...
čakam, na 20.06., ko bi mogla dobit :hudicek: M, se mi že kar malo meša...

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ovulacija
14.6.2005 11:39:06   
Mijavček
gaja, kje si pa slišala, to da O po op. ni? to pa jaz prvič slišim!
A pol brezveze upam? :zmeden: :((

Meni so rekli, da naj začneva delat na :duda: takoj po prvi M:hudicek:, čimprej, tem bolje!

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ovulacija
14.6.2005 11:41:29   
bebi
gaja 17!

Držim :miska: :miska: :miska:, da čimprej postaneš srečka :nosecka:. Se mi pa zdi, da je že tudi iz RR-je kar nekaj punc zanosilo, ko so se popolnoma sprostile in niso mislile samo na to kdaj bo ratalo :duda: in kaj če ne in kdaj potem,... Mogoče je tudi to eden od receptov do :duda:. ;)

:rozica:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ovulacija
14.6.2005 11:42:59   
Suana
včasih se nam lahko veš mjav:(.želim ti da bi dočakala:modri::roza:po 20.6.čimbolj:bravo::bravo:
in sproščeno novim ciljem nasproti:duda::duda:
suzana:angel:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ovulacija
14.6.2005 11:46:28   
*AnaL*
Meni je pa sestra (ker je dr.Ribičeva takoj po operaciji odletela v Grčijo, je odpustitev in navodila prevzela sestra) po operaciji rekla, naj počakam 2 meseca, preden začneva delat na :duda:, ampak se tega nisva držala. Sem malce okrog povprašala in nekej stvari prebrala, pa je večinoma povsod pisalo, da lahko poskušaš že prvi mesec.

Ampak se žal ni prijelo. Upam, da bo več sreče ta mesec - natančneje ta teden je teden za intenzivno :sloncek::sloncek::sloncek:.

L.P

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   ovulacija
14.6.2005 11:50:37   
Mijavček
AnaL, tudi meni je ubistvu to povedala sestra (Marika), ker sem ribičevo vidla na viziti samo za cca 15 sek in seveda pozabila vse vprašat.

To, kako dolgo moraš čakat je pa verjetno odvisno od tega, kaj ti delajo. Jaz sem imela endometriozo okoli maternice (na ligamentih), maternica in jajčniki in jajcevodi pa so bp in so jih pustili pri miru, tudi histeroskopije nisem imela, kot je bilo načrtovano, ker je ribičeva rekla, da je že na UZ in po sliki od HSG vidla, da je maternica ok.
Moja kolegica je mela miome, take hude v maternici, pa potem še 6 mesecev ni smela zanosit :zmeden::( boga...

M:muca:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ovulacija
14.6.2005 12:30:21   
gaja17

Mijavček!
Česi bila operirana 04.05.si v maju šeimela menstruacijo! A je nisi? V juniju je pa že drugi mesec po očperaciji! To se jaz mislila. TTudi jaz sem bila operirana v začetku maja in sem imela menstuacijo konec maja! Sedahj ko se mesec junij pa veselo delamo na :duda::duda::duda:!!!!

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   ovulacija
14.6.2005 12:33:24   
gaja17

To koliko dolgo ne smeš delat na :duda: je čisto odvisno od tega kaj ti delajo in kako si vse skupaj prenesel! Meni so cist požgali in odstranili edomentriozo pa mi je ginekolog rekel, da lahko takoj zalčnemo delat!!

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   ovulacija
14.6.2005 12:33:42   
emaa
še mal punce pa bomo videli, jaz mojo drugo M po laparo čakam od četrtka, pa je ni na spregled, dveh črtic pa mi test včeraj ni pokazal, sem imela pa O (oz, pripravljalo se je na O), pozneje šele včeraj je blo 14 dni od tega,. M mam pa problem, ker naj ne bi imela svojih O, bomo videli, če nam je vseeno uspelo prav kmalu.

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   ovulacija
14.6.2005 12:34:46   
gaja17

Bebi!
Tudi jaz si že resnično želim, da bi končno postala srečka:nosecka: in bi se pridružila vsem srečnim mamicam in vsem tistim ki to še bomo!
Upanje umre zadnje!!!!!

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   ovulacija
14.6.2005 12:37:50   
gaja17

Emamair!
Resnično bi ti privoščila da si :nosecka: oz. da bi to kmalu postala! Morašnam sporočitin držim pestke!

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   ovulacija
14.6.2005 12:49:03   
Mijavček
Oj Gaja,

ja sej je blo tako, maja je bla M:hudicek:, potem pa junija :sloncek::sloncek:. Sem mislila, da misliš na ta ciklus po prvi M:hudicek:. Sem se že ustrašila... No, potem pa ne streljamo v prazno :)-

Čau čau M:muca:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?