blaža -> RE: koliko stane torta??? (26.10.2009 21:23:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: emica2008 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ne štekam zakaj je ta z računom kej bolj vredna?! Ker se placa se DDV in davki na place, vsaj to. ja to je pa res, nisem pomislila, čeprav se pa lahko materijal mogoče ugodneje naroči, ki kupujejo večje količine. Pa ta bisvit v prahu samo za zmešat, pride prav poceni, sem gledala zadnjič na eni spletni strani. Pa definitivno ne porabijo tolko časa za nardit eno torto, kot, če jo delaš sam doma, ki je vse že narejeno. jaz poveprečno porabim za eno srednje veliko torto 4 ure, če je veliko dekoracije lahko tudi do 6 ur vse skupaj. sem pogledala album-lepe tortice, upam da niso tok drage [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] bolj ko berem odgovore, bolj sem jezna.......no ampak za otroka plačamo kolikor pač stane sam da vidimo njihove smeške... Hvala, za pohvalo. Ma meni bi blo tudi drago 55e. Bi me kr stisnilo. Bi raje dala za kako igračo za otroka, al pa za knjigice. Res pa niso poceni torte, to je res. No ta je bla pa iber draga, ma če je bla dobra, vsaj to.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|